Τελικα....SPECIALIZED Sirrus Elite Disc τριπλό vs Expert Disc vs Elite Τριπλο vs Bianchi Camaleonte II

99 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

panasol wrote:
καταλαβα.....με βλεπω ομως να βγαζω γουστα και να παω αυριο για Expert Disc,,,..ειναι μακραν το πιο ομορφο απ'ολα....300 και κατι ψιλα ευρω διαφορα εχει απο το Elite Disc Triple..θα τα βαλω σε ατοκες και θα το χαρω...

LOL! Όπως επιθυμείς! :)

panasol
Απών/απούσα

τα εφερα απο εδω...
τα εφερα απο εκει..
τα πηγα παραπερα...
ΤΕΛΙΚΑ καταφερα και πηρα το Sirrus Expert Disc..
το εχω και το χαζευω στο σαλονι μου (το βραδυ στανταρ θα το παρω στο δωματιο ) και περιμενω να παει λιγο πιο αργα για την κανονικα παρθενικη του βολτα...αυτη που εκανα γυρω απο το μαγαζι δε μετραει

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν στο να το επιλεξω....:):):):)

Υ.Γ.:επιτρεπεται να πω απο που το πηρα ή θεωρειται διαφημιση;
το παιδι με βοηθησε αφανταστα και οσο και αν τον επρηξα , ηταν παντα εκει να μου τα εξηγησει ολα..

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

panasol wrote:
τα εφερα απο εδω...
τα εφερα απο εκει..
τα πηγα παραπερα...
το εχω και το χαζευω στο σαλονι μου (το βραδυ στανταρ θα το παρω στο δωματιο ) και περιμενω να παει λιγο πιο αργα για την κανονικα παρθενικη του βολτα...αυτη που εκανα γυρω απο το μαγαζι δε μετραει

θα γίνω κακός
τα δισκόφρενα τι να τα κάνεις πάνω στο sirrus
τόσο πολύ θέλεις να σταματάς να κάνεις ποδήλατο?

panasol
Απών/απούσα

αν δεις προηγουμενη απαντηση μου σε αντιστοιχο ερωτημα (νομιζω παλι απο εσενα) ειχα πει οτι ειλικρινα (μεσα στην αγνοια μου) δεν εχω ιδεα...
παντου διαβαζα οτι τα υδραυλικα δισκοφρενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει....
αυτο δε σημαινει οτι ειναι απολυτως χρησιμα...αλλο χρησιμα,αλλο καλυτερα...

ε περιμενε μια-δυο ημερες και μετα γινε κακος...:)

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

panasol wrote:
τα εφερα απο εδω...
τα εφερα απο εκει..
τα πηγα παραπερα...

Υ.Γ.:επιτρεπεται να πω απο που το πηρα ή θεωρειται διαφημιση;
το παιδι με βοηθησε αφανταστα και οσο και αν τον επρηξα , ηταν παντα εκει να μου τα εξηγησει ολα..

Με γεια με γεια! Μαζί τα πήραμε! Κι εμένα στο σαλόνι είναι! :P

Φωτογραφίες βγάλε να δούμε! Καλοτάξιδο! :)

ΥΓ: Μην ακούς τον plannet, ζηλεύει επειδή δεν έχει υδραυλικά δισκόφρενα :P

Kupepe
Εικόνα Kupepe
Απών/απούσα

Και καλές βόλτες ...

Άργησα να το δώ το θεματάκι αλλά γράφω την άποψη μου μιας και εγώ πήρα ένα trekking πριν 3 μήνες.

Ελπίζω σε εσάς να φανεί χρήσιμή η ανάρτηση γιατι για μένα πλέον είναι κλειδωμένη. Το μόνο που μου κάνει είναι να μου χάνει ενέργεια απο το πεταλάρισμα. Ειδικά στις ανηφόρες.

Πιο πολύ αισθητικό είναι το θέμα. Το βλέπουν κάτι φίλοι και λένε wow ... φίλε ανάρτηση. Άσχετα άν εγώ θα τα άλλαζα ευχαρίστως με πηρούνι σταθερό.

Να ακούτε τον plannet .... ;)

panasol
Απών/απούσα

πρωτη καλη βολτα πριν απο λιγο..
συμπερασματικα , το Sirrus παει κρεμα σε καλο οδοστρωμα και "κλωτσαει" στο κακης ποιοτητας....μετα τα πρωτα 500 μετρα καταλαβα τι πρεπει να αποφευγω και ειμαι μια χαρα....ειχα πολλα χρονια να ανεβω σε ποδηλατο και το καταχαρηκα...δυστυχως δεν προλαβα να βαλω φωτα σημερα ωστε να συνεχισω για λιγο ακομα....αυριο παλι τα ιδια.....
κυλαει φανταστικα.....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

panasol wrote:

κυλαει φανταστικα.....

αυτό είναι το μόνο σίγουρο

για το οδόστρομα μάθε να κάθεσε πάνω στο ποδήλατο και θα δεις πως δεν θα σε ενοχλεί τίποτα

contact