Λοιπον το 1ο απ τα 3 projects που εχω ξεκινησει ειναι επιτελους ετοιμο (ηταν βεβαια και το πιο απλο-ευκολο και γρηγορο)
Προκειτε για ενα MTB Carrera, χρονολογιας αρχες των 90's.
Κλασσικα βηματα: γδυσημο, μασκαρισμα, αμμοβολη και ηλεκτροστατικη βαφη.
Στη προκειμενη περιπτωση και επειδη το εν λογο ποδηλατο δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, αποφασηστικε να μεινει το κοστος χαμηλα, μιας και ο φιλος για τον οποιο προοριζεται ηθελε κατι οικονομικο.
Ευτηχος τα μηχανικα του (κεντρα, μεσαια τριβη, εκτροχιαστες, κασσετα, shifters) ηταν σε καλη κατασταση και το μονο που χρειαζωνταν ηταν ενα καλο καθαρισμο και λυπανση.
Τα μονα που αλαχτηκαν με καινουρια ηταν:
- Δισκοβραχιωνας (ο παλιος ειχε στραβωσει)
- Λαστιχα (δρομου αντι για βουνου)
- V-Brakes (καταργηθικαν τα cantilever)
- Ντιζες
- Αλησιδα
- Χειρολαβες
Επισης για να αποκτησει ταυτοτητα το ποδηλατο, παραγκειλαμε σε αυτοκολητα το ονομα του καινουριου ιδιοκητη. (αν και το ορθογραφικο δεν το γλιτωσαμε...)
Αnyway, συνολικο κοστος 160 ευρω και αρκετος προσωπικος χρονος και δουλεια.
Φωτο της διαδικασιας ακολουθουν
*** Συντομα θα ακολουθησει και θεμα με την ανακατσκευη/μετατροπη μιας κουρσας Mercier του 85 (αρκετα δυσκολο, χρονοβορο, ακριβο αλλα και εντιποσιακο project)***
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
εξερετικη δουλεια μπραβο!!!
θα τεριαζε εκπληκτηκα να το εκανες ss (μιας ταχυτητας)
Πολύ ωραίο!
Που έκανες αμμοβολή και ηλεκτροστατική? Μ'ενδιαφέρει
γιατί έχω αρχίσει κ εγώ ένα.
http://www.pavlospettas.gr/
3 σκελετους εχω κανει εκει
(αλλα θελει καταλληλη προετοιμασια)
Κ εγώ εκεί σκεφτόμουν να το πάω , είχα δει που το
postare κάποιος σε ανάλογο post παλιότερα. Αν
μπορείς πες τι προετοιμασία ήθελε...Ευχαριστώ
1 - Λυσιμο ολος ο σκελετος, να μινει γυμνος. Δυλαδη βγαζεις μεσαια τριβη, τιμονι, πιρουνι, ΟΛΑ.
2 - Μασκαρεις τα σημεια που δεν πρεπει να βαφτουν (δες ΦΩΤΟ: MTB 2 (Masked).jpg)
3 - Με την αμοβολη θα χαλασει μερος της ταινιας και του χαρτιου που θα χρησημοποιησεις για μασκαρισμα. Οποτε μετα το βαψημο, το κεντρο (εκει που μπαινει η μεσαια τριβη) θελει ξησιμο με λημα στο χειλος του και διαβρωτικο εσωτερικα για να καθαρισουν παλι η βολτες.
4 - Οταν το πας στο μαγαζι, ετοιμο για βαψημο, καλο ειναι να βαλεις μια σημειωση πανω (ενα κομματι χαρτοταινια) τι χρωμα το θες γιατι γινονται λαθη....(Ειδικα αν θες διαφορετικο χρωμα σε πιρουνι και σκελετο)
Εμενα στα πρωτα 2 απο τα 3 ποδηλατα που πηγα, μου το εκαναν λαθος χρωμα και χρειαστικε να το ξαναβαψουν (την 3η φορα εμαθα...) Οποτε για να μην κανεις ασκοπες βολτες, οργανωσου ;)
Απο τιμες
Για σκελετο μονο: 25 ευρω
Για σκελετο + πιρουνι: 30 ευρω
Για σκελετο + πιρουνι + λαιμο + τιμονι: 35/40 ευρω
Τιμη βασικα παει αναλογα με το ποσα καμματια θα πας.
η αμμοβολη πως κανει το ποδηλατο; μενει το γκρι του αλουμινιου (φανταζομαι οτι ειναι γκρι θαμπο); τι κοστος εχει μονο η αμμοβολη;
πειραζει να το αφησεις ετσι, αβαφτο;
επισης το τελικο αποτελεσμα τι φινιρισμα αφηνει στο ποδηλατο; ειναι οπως τα καινουργια; χωρις να προεξεχει τιποτα, στρωτο χρωμα με βερνικι να γυαλιζει...
Η αμοβολη αφηνει γυμνο το μεταλλο.
Αν ο σκελετος ειναι παλιος, οπου σηνηθος ηταν απο ατσαλι, καλο ειναι να μην το αφησεις αβαφτο γιατι θα σκουριασει.
Αν ειναι απο αλουμινιο μπορεις να το αφησεις και ετσι.
Τιμη δεν ξερω για αμμοβολη μονο αλλα δεν θα ειναι και ακριβη...
Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο, σαν καινουριο. Δεν νομιζω οτι το περνανε βερνικι, τουλαχιστον στα χρωματα που εχω κανει εγω (ασπρο, μαυρο, ανθρακι, πορτοκαλι, κιτρινο) ειναι ματ.
Merci για τις πληροφορίες!
Εγώ που το πήγα σήμερα στον ίδιο, μόνο για αμμοβολή μου είπε 20ευρώ αλλά την τιμή τη σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή όταν τον ρώτησα!
Αυτό με το βερνίκι επειδή είχα ρωτήσει βαφέα μου είπε ότι βερνίκια υπάρχουν γυαλιστερά, σατινέ και ματ. Επίσης νομίζω -δεν ξέρω- ότι βερνίκι μπαίνει πάντα μετα το χρώμα για καλύτερη προστασία κ σταθεροποίηση του χρώματος.
@ STELIOS
Και εγώ μια ερώτηση....Τι χρώματα έχει ο Πέττας???
Βασικα με επισκευες ζαντων ασχολειται, οποτε δεν νομιζω οτι θα εχει τη γκαμα που θα ειχε πχ. ενας φαναρτζης.
Αλλα θα ξερει να σου πει ο ιδιος καλυτερα...
Ok thx for answer!!!