Καλησπέρα σε όλους!!
Εχθές τελείωσα την ανακατασκευή του ποδηλατου μου (CARRERA Panther 1990).Ολη η ανακατασκευή κόστισε 583,56€ με ανταλλακτικά απο chainreaction-ebay-gatsoulis (δείτε αναλυτικό XLS). Μου πήρε 3μιση μήνες να μαζέψω τα ανταλλακτικά και να το συναρμολογήσω.
Για την ιστορία: Το ποδήλατο αυτό το αγόρασα οταν ήμουν 10 χρονών, τον Ιανουάριο του 1990 με τα χρήματα που είχα μαζέψει απο τα κάλαντα (περίπου 50000 δραχμές)και με συντρόφεψε στις παιδικές μου βόλτες. Το 1999 το πήρα στην Λάρισα που πήγα φοιτητής και για 4 χρόνια ηταν το καθημερινό μέσο μεταφοράς μου. Το 2004 γύρισα στην αθήνα και δυστυχώς λόγω του οτι δεν βολευε να πηγαινω με αυτό στην δουλειά το έβαλα στην αποθήκη. Πρίν 6 μήνες -περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους- αποφάσισα να το ανακατασκευάσω. Έφτιαξα ενα workstand απο παλιές καρέκλες γραφείου ωστε να μπορώ να δουλευω άνετα και το ξεκίνησα τέλη Ιουλίου.
Μερικές foto για το πως ήταν:
Άντε λοιπόν να το δούμε και έτοιμο! Το κόστος μου φαίνεται τσιμπημένο αλλά εξαρτάται. Επίσης αναλυτική περιγραφή της κατασκευής του workstand και ένα review του.
Πάντα όρθιος.
Sorry παιδία!
Σε επόμενο topic με το ιδιο θέμα εχω βάλει ολες τις φωτογραφίες.