Ερωτηση: αυτοκόλητα / decals

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
sogart
Εικόνα sogart
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν ειναι το σωστό sub-forum αλλά τέλως πάντων. Φτιάχνω / αναβαθμίζω ένα ποδήλατο και μετά από βαψίματα κλπ. έχει μείνει με σκέτο χρώμα (έβγαλα τα αυτοκολητά του που δεν μου άρεσαν και το άλλαξα χρώμα). Ξέρει κανείς αν μπορώ κάπου/κάπως να εκτυπώσω custom αυτοκόλητα?

Το πρόβλημά μου είναι τι χαρτί πρέπει να χρησιμοποιήσω και εκτυπωτή (γίνεται σε απλό inkjet? θέλει laser?). Ξέρετε αν κάνουν κάτι τέτοιο σε φωτοτυπάδικα κλπ? Πρέπει να του περάσω απο πάνω κάποιο sealer/βερνικι για να μην χαλάει?

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Ετοιμάζεις το αρχείο εικόνας στο ΗΥ σου, και το πάς σε γραφείο που κάνει αυτοκόλλητα, διαφημίσεις κλπ. Ζητάς σε σκληρό υλικό που θα εκτίθεται στον ήλιο.

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Αυτοκόλλητα μπορεί να βρεις στο eBay, αν το ποδήλατό σου είναι κάποιας γνωστής μάρκας, ή σε sites όπως αυτό www.hlloydcycles.com

Εάν θέλεις κάτι εντελώς custom, πρέπει να βρεις κάποιον να σου το σχεδιάσει/εκτυπώσει. Η καλύτερη ποιότητα που έχω δει και έχω επιβεβαιώσει ότι αντέχει στο χρόνο/νερό/ήλιο/υγρασία είναι το βινύλιο.

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

Παρεμπιπτόντως, αν μιλάμε για custom, πόσο μπορεί να κοστίζει κάτι τέτοιο;

sogart
Εικόνα sogart
Απών/απούσα

εψαξα λίγο το βινίλιο σαν υλικό στο νετ και φαίνεται οτι μπορείς να το παραγγείλεις σαν κ'ολες Α4 (περίπου 10 ευρώ τα δέκα κομμάτια) και να το εκτυπώσεις με εναν κανονικό printer. Οπότε φαντάζομαι οτι για κάποιο αυτοκόλλητο του τύπου 10x10cm (και πολύ λέω) παίζει να σε χρεώσουν 4-5 ευρώ φαντάζομαι σε μαγαζι. Θα πάω να ρωτήσω κάποια στιγμή σε κανένα συνοικιακό.

Όσο για σχεδιασμό θέλω custom οπότε θα το σχεδιάσω μονος μου...

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Αυτό το έχεις δέι; http://www.podilates.gr/?q=node/9194
μπορεί να σε βοηθήσει αν θέλεις να είναι σαν τα original με μηδαμινό πάχος ζελατίνας και αντοχή.