Αναπαλαίωση αντρικού ποδηλάτου Royal μοντέλο του '60

13 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ΑΝΝΑ ΛΑΠΠΑ
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για αντρικό ποδήλατο Royal του '60!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Καλησπερα τι ακριβως μοντελο ειναι με φρενα παλαιου τυπου ? η με τα πιο συνχρονα φρενα με ντιζες? ειναι μονοσκελετο? η διπλοσκελετο? αν δεν γνωριζεις τιποτα απο ολα αυτα τα τεχνικα περασε μας μια φωτο.. για να το δουμε και να σου πουμε τι ανταλλακτικα πρεπει να παρεις, που θα μπορεσεις να τα βρεις, τι απο ολα θα χρειαστεις και αν μπορεις να σωσεις καποια απο αυτα.

ΑΝΝΑ ΛΑΠΠΑ
Απών/απούσα

ειναι φρενα παλαιου τυπου,διπλοσκελετο και εχω ολα τα ανταλλακτικα(το ποδηλατο λειτουργουσε κανονικα) απλα ειναι ολα σκουριασμενα..για να μην τα επινικελωσω λεω να βαλω καινουρια!τι με συμφερει???χρειαζομαι οπωσδηποτε το δερμα της σελας και ισως κ τη σχαρα αν δεν μπορεσω να την αποκαταστησω..ευχαριστω!

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Εψαξες και δεν βρηκες;
Τα royal ειναι κινεζικά ποδήλατα και θα βρεις εύκολα ανταλλακτικά στα περισσότερα ποδήλαταδικα.

ΑΝΝΑ ΛΑΠΠΑ
Απών/απούσα

δεν εψαξα...θα ψαξω λοιπον και αν δε βρω κατι θα ξαναζητησω τη βοηθεια σας!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

'ΑΡΧΟΝΤΑ' και για να μην ξεχναμε.. (ΑΝΝΑ) θα πρεπει πρωτα να κανεις ενα τριψιμο το μπροστινο φρενο του με συρμα ψιλο κουζινας και πετρελαιο για να δεις εαν ειναι αυτα που φοραγε επανω τα παλια του ειναι επωνημο και αν γραφει phillips τοτες ενοητε οτι αξιζει να το κρατησεις και να το κανεις ακομα και επινικελωση καθως ειναι πανακριβα πλεων δυσευρετα και αν βρεις απο τα τελευταια καινουργια στο εμποριο θα τα ακριβωπληρωσεις..στο λεω αυτο γιατι ειχα την τυχη να εχω κι εγω ενα ιδια μαρκα σαν το δικο σου και ειχε τα επωνυμα φρενα και ζαντες που τα εκμεταλλευτηκα σε αλλη αναπαλαιωση ποδηλατου που μου ενδιεφερε πιο πολυ..αλλα εαν δεν εχει επωνυμα, πολυ σωστα σου ανεφερε ο gpiter δεν αξιζει να τα κανεις αναπαλαιωση υπαρχουν στα καταστηματα να τα αντικαταστησεις καινουργια που κοστιζουν περιπου 30 ευρω ολα μαζι εμπρος και πισω.

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

.....ναι βέβαια, καμια φορά ακόμα και σε κινεζικά ποδήλατα εδω στην Ελλάδα μπορει κάποιος ποδηλατας να του εχει βάλει επώνυμο ανταλλακτικο. Μια φορά είχα πετύχει και εγω σε κινέζικο ποδήλατο Phillips τιμόνι και την μπροστινη ρόδα Dunlop.... Οπότε όπως πολυ σωστά σου είπε και ο καμικάζι πριν αρχίσεις να πετάς και να ψάχνεις για ανταλλακτικά ρίξε πρώτα μια καλη ματιά σε αυτά που εχει το ποδήλατο επάνω του μήπως είσαι τυχερή.

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Tρανο παραδειγμα πανο σε αυτο που συζητατε για τα φρενα της Αννας,Γιωργο και Δημητρη ειναι ο Ioanniz με το Ηumber. Oπου εξαφανησε τα μανισια και υπεροχα φρενα με τις κουνιες που ηταν μια χαρα και τοποθετησε ινδικα.....Μπαρδον και καλησπερα Αννα.

ΑΝΝΑ ΛΑΠΠΑ
Απών/απούσα

ΛΟΙΠΟΝ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ORIGINAL ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ HERO ΠΕΡΙΠΟΥ 20ετιας ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΑΠΟ BISMARCK ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ UNION ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΣΩ Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ?ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΞΑΝΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ royal ΣΚΕΤΟ!ΕΙΝΑΙ ROYAL NORD PRESIDENT MARQUE DEPOSEE..ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ GOOGLE ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΓΙΚΟ!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΝΑ...!!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ(ΒΛΑΚΕΙΑΑ!!!!!) ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Λοιπον...ΑΝΝΑ εγω πιστευω οτι τα λινκς σε παραπεμπτουν πολλες φορες σε λαθος πληροφοριες και λαθος χωρες το εχουμε ξανασυναντηση πολλες φορες εδω και ειδικα για διπλοσκελετο η εταιριες τον κατω χωρον τις ασιας αντιγραψανε στο μεγιστο τις ευρωπα΄ι΄κες εταιριες και το τιμονι HERO που βρηκες ειναι και αυτο ινδικο στο λεω για να μην στο πουλησει ακριβα και σου παρει ενα σκασμο χρηματα γιαυτο και σε εκμεταλλευτει.. κατα τα αλλα για την αναπαλαιωση σου θα ειναι μια χαρα..για την σχαρα θα εδινα πιο πολλα καθως πλεων χρηζει συλεκετικη γιατι δεν παραγετε και δεν βγαζουν πλεων τιποτα στην χωρα μας..και αν την βρηκες και καινουργια ειναι απο τις πλεων εναπομειναντες απο εκεινη την εποχη και εισαι και παρα πολυ τυχερη!!

1

H φωτο που σου περασα ειναι το σημα και η μαρκα του ποδηλατου και γραφει SUPER CYCLE LTD και ειναι ινδικο..

1

Η δευτερη φωτο ειναι απο το ιδιο ποδηλατο απο τον καθετο σωληνα του και χαρακτηριστικα τις εταιριας που εβαζε και γραφει ALL-STEEL Bicycle και αυτα τα χαρικτηριστηκα ειναι αντιγραφη απο τις ευρωπαικες εταιριες.

και μια φωτο με ολοκληρο το ποδηλατο μηπως και βγαλεις καποια
συμπερασματα για το δικο σου..

1

Μηπως να εγραφες και ενα mail και σε αυτους..

http://www.tradeindia.com/fp627935/Heavy-Duty-Bicycle-For-Men.html

Athws
Απών/απούσα

άννα, λάβε υπόψη σου ότι αντίστοιχο ποδήλατο - ινδικό eastman - το βρίσκεις καινούργιο 220 ευρώ , προσέξτε τι θα πληρώσετε στους ποδηλατάδες

ΑΝΝΑ ΛΑΠΠΑ
Απών/απούσα

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΣ!Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙ!ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Κ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΣΗ!ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΑ??ΓΤ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!ΤΗ ΣΧΑΡΑ(ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ 30 ΕΥΡΩ!

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

αννα κανε μας ενα κοστολογιο ποσο θα κοστισει η επινικελωση κ το βαψιμο σε φανοποιο τα κομματια που λες