Αγορά μπαταριών CR2032

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
skozan
Εικόνα skozan
Απών/απούσα

Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο ασφαλές site για να αγοράσω μαζικά μερικές μπαταρίες CR2032? Δεν είναι δυνατόν, η μία Panasonic έχει 1,5 € στα μπαταριάδικα της Κλαυθμώνος! Το καλύτερο Deal που έχω βρει είναι στα Jumbo 1,5 οι δύο, αλλά ακαθόριστου προέλευσης / ποιότητας.

Ευχαριστώ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

http://s.dealextreme.com/search/batteries+CR2032

Ειναι αξιόπιστο σαιτ, χωρίς μεταφορικά και φθηνό, πχ 20 απο αυτές που θέλεις, κοστίζουν 2.50 ευρώ. Δοκιμασμένες όχι μόνο απο εμένα, και διαρκούν όσο αυτές που παίρνεις πανάκριβα απο εδώ...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... ειδικά για τις 2032.
Dealxtreme και καθάρισες για αρκετά χρόνια.
Πήρα την 20αδα (καρτέλα) πριν από 1,5 χρόνο τουλάχιστον.
Καμία "τζούφια", καμία χαλασμένη, καμία με μειωμένο φορτίο ή τάση.
Μην το ψάχνεις, dealxtreme
...μην σε χαλάσει η συσκευασία ή το πακετάκι που θα παραλάβεις, είναι κάπως πρόχειρο... αλλά είναι απλά περιτύλιγμα, το περιεχόμενο είναι ΤΖΕΤ

skozan
Εικόνα skozan
Απών/απούσα

Σας ευχαριστώ! (Μόλις έδωσα 3,5€ για δύο μπαταρίες, είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό :-)

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Mediamarkt, CR2032 energizer. Πολύ φθηνές.

Μην ψωνίζεις από τα μπαταριάδικα γιατί γδύνουν :)

geoponer
Απών/απούσα

Ακόμα και από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου στο Κορωπί (που γενικά οι τιμές είναι στα ύψη) βρήκα τη μία με 60 λεπτά πριν λίγες ημέρες.

Θα έχω υπόψιν μου το Dealextreme και για τις μπαταρίες από εδώ και πέρα!

vec
Απών/απούσα

του βοηθάω τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μην κλείσουν, και ας είναι και λίγο πιο ακριβά, πήρα από ρολογάδικο 5 ευρώ τις 2 χωρίς να το ψάξω καθόλου!!! Και μου πέταξε και την ατάκα πως αλλού έχουν 5 ευρώ η μια.
Αλλά νομίζω πως η μ***κία πρέπει να έχει και όρια.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

ε να πας να του τα πεις αυτά γιατί πίσω από το υποστηρίξε να μην κλείσω κάνουν ότι θέλουν.

Απο dx πήρα και εγω για το κοντεράκι...η πρώτη τελειωσε γρήγορα (3.5 μήνες όταν η panasonic έβγαλε άνω των 7 μηνών.
Αυτό το λέω για να έχω καβάτζα μπαταρία μαζί μου next time να μη χάσω τα δεδομένα

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα
scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

vec wrote:
του βοηθάω τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μην κλείσουν, και ας είναι και λίγο πιο ακριβά, πήρα από ρολογάδικο 5 ευρώ τις 2 χωρίς να το ψάξω καθόλου!!! Και μου πέταξε και την ατάκα πως αλλού έχουν 5 ευρώ η μια.
Αλλά νομίζω πως η μ***κία πρέπει να έχει και όρια.

αυτοί ειναι για κλείσιμο ...οπως κ πολλοί απο εμας που κοιτάμε των κώλο μας μόνο

Εξηγούμε .. κάποτε που δεν ξέραμε την αλλοδαπή (ασε που δεν μας ξέρανε κ εμας) υπήρχαν τα μαγαζια που πουλούσαν ρολογια,ραδιοφονακια ,σκατουλακια κτλπ. Εκαναν τζίρο απο το 400% πάνω που πουλούσαν ! γνωστός του θειου μου με ενημέρωσε οτι τότε πολύ επαγγελματίες έπερναν σε παρα πολυ καλές τιμές τα αγαθά αυτά γιατι συνεργαζόντουσαν με μεγάλους dealers απο το εξωτερικό που τα έφερναν πλαγίως στην Ελλαδά.Εμεις εδω τα σκάγαμε κ αυτοί αισχροκερδούσαν εις βάρος μας .Το πρόβλημα δημιουργήθηκε οταν αρχισαν οι μεγάλες εταιριες να ερχοντεαι , να γίνονται αλυσίδες στην αρχή ήμασταν καλά με αυτές κ τώρα πια αν πας πχ στα multirama για ενα καλώδιο usb σε microusb σε ζητάνε 9Ε! κ αυτό γιατι οπως λένε "ηταν να μας φέρουν ακομα ενα με 4Ε αλλα δεν ήρθε"

Αν θέλετε να ανοίξουμε συζήτηση περι ηλεκτρονικών κ το τι πληρώνουμε εδδω ειμαι :D

φιλικά Πάνος

contact