Δεν θα συζητήσω με τον ίδιο τον χρήστη γιατί δεν γίνεται.
Απλά με ενημέρωσαν ότι κάποτε είχε ψύχωση με συγκεκριμένη μάρκα, και όταν σταμάτησε να τη φέρνει ο εργοδότης του, σταμάτησε να την προτείνει.
Με ενημέρωσαν επίσης ότι ήταν γνωστό ανέκδοτο στα fora (πληθυντικός του forum στα λατινικά). Βλέπω κι εγώ ότι το βιολί συνεχίζεται με άλλες μάρκες και άλλες "επιλογές".
Αυτά από μένα._
ενώ τώρα την βρίζω την μάρκα αυτή???
θα μπορούσα να πω και για τα scale Που κάποτε τα θαύμαζα και απόρριπτα τα aspect και τώρα το αντίθετο
θα μπορούσα να πω πως και τότε είχα πει ότι τα προτείνω για συγκεκριμένους λόγους
οι οποίοι δεν υπάρχουν πια
ο ένας είναι ότι δεν τα φέρνει ο δικός μου
βέβαια αυτός είναι ο ένας και όχι ο μοναδικός
θα μπορούσα να πω και άλλα αλλά δεν έχει νόημα
μιας και σκοπός σου είναι να μου την λες
από τα πρώτα σου Post
και βαριέμε να το αποδείξω όπως θέλει ας διαβάσει
δεν εισαι δα και το παλιότερο account εδώ μέσα
και δικός μου είναι να σε γράφω στα κάκαλα μου
:D
(πάω να ακούσω μουσική)
Αναρωτιέμαι γιατί σε ένα forum όπου υπάρχουν αμέτρητες παραπομπές και σύνδεσμοι σε ιντερνετικά πολυκαταστήματα του εξωτερικού (evans, chainreaction etc) καθώς και σε παρακλάδια ξένων πολυεθνικών στην Ελλάδα όπως lidl, praktiker, aldi κλπ, θεωρούν κάποιοι ως έγκλημα καθοσιώσεως την παραπομπή σε χειμαζόμενους Έλληνες μικρομεσαίους επαγγελματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ (και όχι συναρμολογεί) αξιόλογα ποδήλατα και μάλιστα στη γενέτειρά του;
Απ'ότι έχω καταλάβει ο χαζοφιλότιμος πόντιος plannet είναι ο μόνος χρήστης με ονοματεπώνυμο σε αυτό το forum και απορώ για την προσωπική εμπάθεια κάποιου που συμμετέχει στο φορουμ από τον Ιούνιο.
Edit
ΥΓ το μόνο που δε συγχωρώ στον plannet είναι η ωρθωγραφοια ..
Αναρωτιέμαι γιατί σε ένα forum όπου υπάρχουν αμέτρητες παραπομπές και σύνδεσμοι σε ιντερνετικά πολυκαταστήματα του εξωτερικού (evans, chainreaction etc) καθώς και σε παρακλάδια ξένων πολυεθνικών στην Ελλάδα όπως lidl, praktiker, aldi κλπ, θεωρούν κάποιοι ως έγκλημα καθοσιώσεως την παραπομπή σε χειμαζόμενους Έλληνες μικρομεσαίους επαγγελματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ (και όχι συναρμολογεί) αξιόλογα ποδήλατα και μάλιστα στη γενέτειρά του;
Απ'ότι έχω καταλάβει ο χαζοφιλότιμος πόντιος plannet είναι ο μόνος χρήστης με ονοματεπώνυμο σε αυτό το forum και απορώ για την προσωπική εμπάθεια κάποιου που συμμετέχει στο φορουμ από τον Ιούνιο.
Για την πρώτη επισήμανση με bold, σου απαντώ ότι αν συμφωνήσουμε πως πρέπει να ενισχύσουμε αυτούς που λες, να το κάνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε συμφωνούμε, ούτε ειναι τιμιο να προτείνουμε προιόντα επειδή τα πουλάει ο φίλος μας. Νομίζω σαφές.
Για το δεύτερο, μου θυμίζεις τους καραβανάδες στο στρατό που εγκαθιστούσαν σε όλους την νοοτροπία ότι οι παλαιότεροι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους,κλπ κλπ. Δεν σε τιμά αυτή η προσέγγιση. Όλοι εδώ "ψηφίζουμε"...
Έχω να πω ότι μου "μαμησατε" το thread για την κόρνα ... Έχω παρατηρήσει τελικά από τον λίγο καιρό που παρακολουθώ ότι όπου βρείτε ευκαιρία σε αυτό το φόρουμ (ελληνικό του forum) αρχίζετε τις αντιπαραθέσεις !!!!
Έχω να πω ότι μου "μαμησατε" το thread για την κόρνα ... Έχω παρατηρήσει τελικά από τον λίγο καιρό που παρακολουθώ ότι όπου βρείτε ευκαιρία σε αυτό το φόρουμ (ελληνικό του forum) αρχίζετε τις αντιπαραθέσεις !!!!
Το "off topic" σας λέει τίποτα ?
μπήκα για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που θα βρω στη Θεσσαλονίκη την AirZound και υπέπεσα στο φάουλ να εμπλακώ στην χωρίς νόημα διαμάχη!
αν ξέρει, ας μου απαντήσει κάποιος, δε θα το θεωρήσω διαφήμιση
τη συγγνώμη μου Pavlos !
Για την πρώτη επισήμανση με bold, σου απαντώ ότι αν συμφωνήσουμε πως πρέπει να ενισχύσουμε αυτούς που λες, να το κάνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε συμφωνούμε, ούτε ειναι τιμιο να προτείνουμε προιόντα επειδή τα πουλάει ο φίλος μας. Νομίζω σαφές.
Για το δεύτερο, μου θυμίζεις τους καραβανάδες στο στρατό που εγκαθιστούσαν σε όλους την νοοτροπία ότι οι παλαιότεροι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους,κλπ κλπ. Δεν σε τιμά αυτή η προσέγγιση. Όλοι εδώ "ψηφίζουμε"...
ζητάω συγνώμη από τον παύλο
δεν είναι τίμιο να πουλάω ποδήλατα φίλου για πιο λόγο ???
θέλεις να προτείνω ποδήλατα εχθρών ???
μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει φιλία αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
δεν είναι τίμιο να προτείνεις ποδήλατα χωρίς να ξέρεις τι χρειάζεται ο άλλος ή τι είναι αυτό που προτείνεις
ή να θεοποιείς ποδήλατα γιατί τα πουλάει ο φίλος σου
κάτι που με εμένα δεν ισχύει
εγώ ότι προτείνω λέω ξεκάθαρα τι είναι είτε το φέρνει ο φίλος μου είτε ο οποιοδήποτε βέβαια αν τολμήσω να αναφέρω ballistic author bianchi ή custom εσύ το λες διαφήμιση
όσο για την παλαιότητα δεν είναι τυχαίο που στον στρατό η παλαιότητα είναι πιο σημαντική από τον βαθμό
και δεν το αναφέρω για να μειώσω την αξία του χρήστη
αλλά δεν μπορεί να είσαι 3 μήνες στο forum Και το μόνο που κάνεις είναι την λες σε εμένα
και να προσπαθείς να αποδείξεις το πόσο επικίνδυνος είμαι αντιγράφοντας Links από το google χωρίς καν να τα καταλαβαίνεις
Εαν δεν την βρεις Θεσσαλονίκη στην στέλνω εγώ ...θα πάω αύριο να πάρω μια για μένα !
ευχαριστώ Παύλε, αλλά θέλω να τη δω και από κοντά.
έχω δυο ποδήλατα, στο MTB η διάμετρος του τιμονιού είναι ok αλλά στην κούρσα είναι 31,8 και βλέπω εδώ http://www.youtube.com/watch?v=d20DqvNteiM&feature=related
ότι ο τύπος έκανε "πατέντα" για να την προσαρμόσει
(με το MTB δεν έχω κινδυνέψει, αλλά με το road ήρθα δυο φορές σε κακό συναπάντημα, μια με σκύλο και μια με ταξί !)
Το τι καταλαβαίνω και τι όχι, φαίνεται. Και για σένα το ίδιο. Μην με προκαλείς και ανοίξω thread με τίτλο "KΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΟ planet..."
Έχεις απαντήσει σε 2800 threads κάνοντας πολλαπλά ποστ στα περισσότερα και, πίστεψέ με, το κοτσανολόγιο έχει γεμίσει.
Επίσης, η φάμπρικα ξεκίνησε από ταπρωτα σου κιόλας ποστ.
Άρα μπήκες στο φόρουμ όχι για να μάθεις κάτι, να ρωτήσεις μια πληροφορία κλπ, αλλά για να πουλήσεις ποδήλατα.
Κατευθείαν!
Κανε μας τη χάρη τώρα και μην το τραβάς γιατί δε σε παίρνει.
Ζητώ συγγνώμη για τα οφ τόπικ, νόμιζα ότι το θέμα της κόρνας είχε εξαντληθεί.
Το τι καταλαβαίνω και τι όχι, φαίνεται. Και για σένα το ίδιο. Μην με προκαλείς και ανοίξω thread με τίτλο "KΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΟ planet..."
Έχεις απαντήσει σε 2800 threads κάνοντας πολλαπλά ποστ στα περισσότερα και, πίστεψέ με, το κοτσανολόγιο έχει γεμίσει.
Επίσης, η φάμπρικα ξεκίνησε από ταπρωτα σου κιόλας ποστ.
Άρα μπήκες στο φόρουμ όχι για να μάθεις κάτι, να ρωτήσεις μια πληροφορία κλπ, αλλά για να πουλήσεις ποδήλατα.
Κατευθείαν!
ναι ρε
και περιμέναμε εσένα τον ρομπότ των χαζών να μας προστατέψεις
ρε όξω πούστη από την παράγκα όπως θα έλεγε και η μαλβίνα
και όσο για το κοτσανολόγιο σου έχω πει ήδη ότι δεν έχεις αντίληψη σε αυτά που λες
ενώ τώρα την βρίζω την μάρκα αυτή???
θα μπορούσα να πω και για τα scale Που κάποτε τα θαύμαζα και απόρριπτα τα aspect και τώρα το αντίθετο
θα μπορούσα να πω πως και τότε είχα πει ότι τα προτείνω για συγκεκριμένους λόγους
οι οποίοι δεν υπάρχουν πια
ο ένας είναι ότι δεν τα φέρνει ο δικός μου
βέβαια αυτός είναι ο ένας και όχι ο μοναδικός
θα μπορούσα να πω και άλλα αλλά δεν έχει νόημα
μιας και σκοπός σου είναι να μου την λες
από τα πρώτα σου Post
και βαριέμε να το αποδείξω όπως θέλει ας διαβάσει
δεν εισαι δα και το παλιότερο account εδώ μέσα
και δικός μου είναι να σε γράφω στα κάκαλα μου
(πάω να ακούσω μουσική)
Edit
ΥΓ το μόνο που δε συγχωρώ στον plannet είναι η ωρθωγραφοια ..
Το "off topic" σας λέει τίποτα ?
μπήκα για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που θα βρω στη Θεσσαλονίκη την AirZound και υπέπεσα στο φάουλ να εμπλακώ στην χωρίς νόημα διαμάχη!
αν ξέρει, ας μου απαντήσει κάποιος, δε θα το θεωρήσω διαφήμιση
τη συγγνώμη μου Pavlos !
Εαν δεν την βρεις Θεσσαλονίκη στην στέλνω εγώ ...θα πάω αύριο να πάρω μια για μένα !
ζητάω συγνώμη από τον παύλο
δεν είναι τίμιο να πουλάω ποδήλατα φίλου για πιο λόγο ???
θέλεις να προτείνω ποδήλατα εχθρών ???
μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει φιλία αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
δεν είναι τίμιο να προτείνεις ποδήλατα χωρίς να ξέρεις τι χρειάζεται ο άλλος ή τι είναι αυτό που προτείνεις
ή να θεοποιείς ποδήλατα γιατί τα πουλάει ο φίλος σου
κάτι που με εμένα δεν ισχύει
εγώ ότι προτείνω λέω ξεκάθαρα τι είναι είτε το φέρνει ο φίλος μου είτε ο οποιοδήποτε βέβαια αν τολμήσω να αναφέρω ballistic author bianchi ή custom εσύ το λες διαφήμιση
όσο για την παλαιότητα δεν είναι τυχαίο που στον στρατό η παλαιότητα είναι πιο σημαντική από τον βαθμό
και δεν το αναφέρω για να μειώσω την αξία του χρήστη
αλλά δεν μπορεί να είσαι 3 μήνες στο forum Και το μόνο που κάνεις είναι την λες σε εμένα
και να προσπαθείς να αποδείξεις το πόσο επικίνδυνος είμαι αντιγράφοντας Links από το google χωρίς καν να τα καταλαβαίνεις
ευχαριστώ Παύλε, αλλά θέλω να τη δω και από κοντά.
έχω δυο ποδήλατα, στο MTB η διάμετρος του τιμονιού είναι ok αλλά στην κούρσα είναι 31,8 και βλέπω εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=d20DqvNteiM&feature=related
ότι ο τύπος έκανε "πατέντα" για να την προσαρμόσει
(με το MTB δεν έχω κινδυνέψει, αλλά με το road ήρθα δυο φορές σε κακό συναπάντημα, μια με σκύλο και μια με ταξί !)
Επίσης, η φάμπρικα ξεκίνησε από τα πρωτα σου κιόλας ποστ.
Κατευθείαν!
Ωπ! Φάουλ !
Οντως έχεις δίκιο, δεν επιτρέπεται μου είχε διαφύγει. Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη και τους επισκέπτες για τη λανθασμένη διατύπωση.
ναι ρε
και περιμέναμε εσένα τον ρομπότ των χαζών να μας προστατέψεις
ρε όξω πούστη από την παράγκα όπως θα έλεγε και η μαλβίνα
και όσο για το κοτσανολόγιο σου έχω πει ήδη ότι δεν έχεις αντίληψη σε αυτά που λες
ναι,ε;
ε ναι πάντως αυτό με το κοτσανολόγιο μου άρεσε
θα ήθελα να το ανοίξεις