Lezyne Alloy vs Pressure Drive

38 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Roul wrote:
...Και αν σε κανα 15θήμερο ψάχνεσαι για λάστιχα στο κουρσί με πίεση 125-150 τι θα την κάνεις???...

Δεν έχεις και πολύ άδικο αν σκεφτείς ότι ήδη έχω πάρει ένα σετάκι vittorio zaffiro 700x25 (σαν τα δικά σου) και τα έχω να κάθονται στο σπίτι για παν ενδεχόμενο.
Είναι και αυτή από την άλλη... http://www.airbone.com.tw/ZT508Product.htm

Η αλήθεια είναι ότι παράγγειλα ήδη από τη Δευτέρα σε μαγαζί εδώ την pressure drive αλλά κάτι έχει γίνει και με έγραψαν.
θα την έφερναν χθες αλλά δεν με πήραν τηλέφωνο και σήμερα που πήρα εγώ δε με κάλεσαν πίσω.
Είπα κι εγώ μια φορά να μην κάνω παραγγελία απ' έξω και είμαι πάλι στην αναμονή.
Έχω ψιλοενοχληθεί για το γράψιμο και αν δε με πάρουν μέχρι το βράδυ, δε θα ασχοληθώ παραπάνω.
Είναι καλά παιδιά πάντως και δεν τους κρατάω κακία.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
vittorio zaffiro 700x25 (σαν τα δικά σου) και τα έχω να κάθονται στο σπίτι για παν ενδεχόμενο.

...Νο comments
Δεν αναμεταδίδω άλλο.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Roul wrote:
Vasscott wrote:
vittorio zaffiro 700x25 (σαν τα δικά σου) και τα έχω να κάθονται στο σπίτι για παν ενδεχόμενο.

...Νο comments
Δεν αναμεταδίδω άλλο.

Ε αφού προέκυψε παραγγελία ρε συ... να μην πάρω κάτι?
Κρίμα είναι...

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Μετα την στενή επαφή που είχα με την lezyne αγάπησα το ακροφύσιο της...
τωρα και οι άλλες μια χαρα τούμπανο φαίνονται.

Ε ναι βρε αδερφε ...να μην παραγγείλεις? Εμένα δεν είπες τίποτα ε? Παρτάαακιααας!

georgeb
Εικόνα georgeb
Απών/απούσα

επειδή μπήκα εδώ και λίγες μέρες στο κλαμπ των ... υψηλών πιέσεων (η νέα μου ατσάλινη κούρσα μου έχει τα vittoria zaffiro 700x25 που ανέφερε ο vasscott), με απασχολεί το θέμα της φορητής τρόμπας. Για σπίτι έχω μια δαπέδου και είμαι οκ.

Πέρα από τις μικρές που, απ' ότι διαβάζω, μάλλον κάνουν τη δουλειά (π.χ. mini morph) τι γνώμη έχετε για αυτές με τις αμπούλες CO2? Από τη στιγμή που θα τις χρειαστείς μία στο τόσο, δεν μου φαίνονται και τόσο ασύμφορες...

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Roul wrote:
Μετα την στενή επαφή που είχα με την lezyne αγάπησα το ακροφύσιο της...
τωρα και οι άλλες μια χαρα τούμπανο φαίνονται.

Ε ναι βρε αδερφε ...να μην παραγγείλεις? Εμένα δεν είπες τίποτα ε? Παρτάαακιααας!

Εσύ δεν το ήξερες τότε αλλά ήσουν στις παραγγελίες και πήρες ελαστικά, σαμπρέλες, ταινία, σέλα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
If you know what I mean
Τον έδωσα στεγνά τον Π. και ποιος με σώζει.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

θα σου απαντήσει ο εκπρόσωπός μου...αφού κλεισω το forum.

Με τις αμπούλες george, αν και δεν εχω χρησιμοποιήσει, νομίζω θα είχα πρόβλημα οταν έβαζα το λάστιχο, αφού δίνω λίγο αερα και τσεκαρω να δω αν εχει μπει στα ίσια του.