Πέταλα "CITADEL"

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

σημερα αγορασα ενα πεταλο μαρκας citadel, για το διαστημα που βρισκομαι Κομοτηνη να κλειδωνω το city bike (και αν χρειαστει το καλο mountain, το οποιο παει συνηθως σπιτι βουνο, βουνο σπιτι). προτιμησα το καταστημα με μηχανες της γειτονιας, αλλα δεν ειχε κατι αλλο και ειχε μονο αυτη τη μαρκα. Βαρεθηκα να ψαξω καπου αλλου και το πηρα, αλλα ειναι αληθεια οτι μετα την χρηση των ΟΝGUARD, με αυτο δε νιωθω το ιδιο ασφαλεια. Βεβαια για την Κομοτηνη η χρηση πεταλου αποτελει υπερβολη (ευτυχως προς το παρον), αλλα ειμαι ανθρωπος που προσπαθω να διαφυλαττω τα ποδηλατα ακομη κ αν εχουν ελαχιστη χρηματικη αξια.
Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα στο νετ, ειδα οτι αυτη η μαρκα ειναι θυγατρικη της abus. Γνωριζει λοιπον κανεις η εχει ιδιο πεταλο να μας πει καμια γνωμη?
Παντως το πηρα σε καλη τιμη, 20 ευρω, αλλα...ο,τι πληρωνεις παιρνεις.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

δηλαδή πρίν από καμιά εικοσαετία, ήταν από τις κορυφαίες εταιρίες. Εφάμιλλη, αν όχι καλύτερη της Cryptonite. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. επίσης δεν μπορώ να πω για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο...

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

ναι,ε? παντως oταν ειδα το ονομα, αμεσως μου ΄ρθε στο μυαλο προελευση απο ισπανια. (αληθεια απο που "καταγονται" ?) παντως θα ηταν ενδιαφερον να το βαλω σε μια ζυγαρια, γιατι το κοβω πιο βαρυ απο το ιδιο το ποδηλατο.χαχα
σ' ευχαριστω strouf.

spirosta
Απών/απούσα

Τα περισσότερα citadel νομίζω γράφουν επάνω ότι είναι "powered by ABUS". Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν τα φτιάχνει η abus ή ποιος τα φτιάχνει ή αν είναι απλά "σχέδια" της abus. Δείχνουν πάντως αρκετά στιβαρά και γερά (και πολύ βαριά).