Πεταλια πλατφορμες σε trekking

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Joker
Απών/απούσα

καλησπέρα

αναζητώ πετάλια με μεγαλύτερο και καλύτερο πάτημα.
αυτή τη στιγμή έχω αυτά
http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=5661

αξίζει να πάω σε πλατφόρμα?
θα είναι άνετα?

το ποδήλατο είναι ideal megisto και η χρήση του είναι σχεδόν καθημερινή περι τα 10χλμ σε πόλη

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Nαι να βάλεις πλατφόρμες από αλουμίνιο πάντα! Τα ζητάς λέγοντας για bmx.

Πχ μάρκας VP ή Exustar, άντε και wellgo από Τζορτζόπουλο, Γατσούλη, Σέρκο αν θυμάμαι καλά.

ebay

Joker
Απών/απούσα

κάτι τέτοιο σκέφτομαι
http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=6478

JohnZ
Απών/απούσα

Εχω δοκιμασει παρομοια σε δυο ποδήλατα στο παρελθον, το περασμα απο τα τελειως απλα σε πλατφορμες είναι αναπάντεχο... η αναβάθμηση της χρονιάς!
με κλειστα μάτια...

Joker
Απών/απούσα

οπότε θα αρχίσει η σχετική έρευνα αγοράς..

σας ευχαριστώ

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

σου έχω στείλει μύνημα σχετικό με τα πετάλια .

Geraki
Απών/απούσα

Έχω διαβάσει ότι τα κουμπωτά πετάλια σε βοηθούν να ποδηλατείς πιο αποτελεσματικά γιατί το πόδι "κολλάει" στο πετάλι και εκμεταλεύεσαι περισσότερο τη δύναμη που ασκείς και μου φάνηκε λογικό.

Είναι όμως δυνατόν να δεις διαφορά αν κάνεις ποδήλατο με απλά πετάλια σε σχέση με πλατφόρμες;

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

η διαφορά είναι μεγάλη γιατι οπως είεπς με το κουμπωτό ασκείς δύναμη και στο "τράβα "

το θεμα είναι οτι τα κουμπωτά κρίνονται και αξίζουν οταν μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα (ή αγωνιστική ποδηλασία)
και για περιπτώσεις που δεν χρειαζόμαστε να κατεβάζουμε πόδι καθε τρεις και λίγο

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

αν πχ φύγεις από απλά, πλαστικά, μικρής επιφάνειας πετάλια φλατ, και πας σε καλές πλατφόρμες, με φαρδειά επιφάνεια για το παπούτσι - κάποιες πλατφόρμες έχουν και "καρφάκια" για να μην γλιστράει το παπούτσι.... θα δεις κάποια βελτίωση.
Ακόμα καλύτερα αν τα συνδυάσεις με ένα παπούτσι με ΣΚΛΗΡΗ σόλα.

Προσωπικά δεν μου πολυαρέσουν (οπτικά) οι πλατφόρμες, μου θυμίζουν ΒΜΧ και λοιπά παιδικά παιχνίδια (μπουχαχαχα....). Προτιμώ ωραία φλατ πετάλια με πλαστικούς καλουπιέδες χωρίς ζωνάκια (της Zefal).

Για την κούρσα ή για τα πολλά πολλά πολλά γρήγορα χλμ, τα κουμπωτά είναι μονόδρομος.

Joker
Απών/απούσα

Να ενημερώσω ότι τα δοκίμασα, καλά, σήμερα.. έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...πολύ καλό πάτημα και πιο ξεκούραστα..

contact