Αν δεν δωσεις καποια στοιχεια οπως μαρκα,μοντελο,χρονολογια ποδηλατου,
δυσκολα θα βρεις βοηθεια. Αυτο μοιαζει, ειναι?
και το κοστος+μεταφορικα και να μην σου κανει...
Κουραγιο να εχεις να κανεις αοριστες αναζητησεις πχ αναζητησεις bike Derailleur hanger
(εδω το Νο8 μοιαζει,ειναι? εχει και τα ιδια συμβολα "κτυπημενα", αλλα πως να πει καποιος οτι σιγουρα ειναι αυτο..)
σε μενα που το νυχι που φοραω δεν ειναι το δικο του αλλα παρομοιο κ δεν καθεται ακριβως στο σκελετο τι μπορω να κανω?υπαρχει κανα ποδηλαταδικο αθηνα με στοκ σε νυχια?
Η το παίρνεις στα χέρια και πας στα μαγαζιά ή ανάλογα την εταιρία του ποδηλάτου ρωτάς σε μαγαζιά που την εμπορεύονται
εγω είχα βρει στη Λιοσίων αλλα καλό είναι να πας βάση περιοχής (ή τιμής ) καθώς το στοκ που αναφέρεις μπορεί να μεταφράζετε σε τιμή "20Ε " ενώ άλλοι το δίνουν πχ 10Ε
Αν δεν δωσεις καποια στοιχεια οπως μαρκα,μοντελο,χρονολογια ποδηλατου,
δυσκολα θα βρεις βοηθεια.
Αυτο μοιαζει, ειναι?
και το κοστος+μεταφορικα και να μην σου κανει...
Κουραγιο να εχεις να κανεις αοριστες αναζητησεις πχ αναζητησεις
bike Derailleur hanger
(εδω το Νο8 μοιαζει,ειναι? εχει και τα ιδια συμβολα "κτυπημενα", αλλα πως να πει καποιος οτι σιγουρα ειναι αυτο..)
κατα 95% θα βρεις Ελλάδα με κανα 10Ε δεν αξίζει να ψάξεις εξω αν δεν δείς πρώτα Ελλάδα
τωρα αν δεν είναι απο κάποιο επώνυμο μοντέλο που εισάγετε πρέπει να δεί το εκάστοε μαγαζί αν ταιριάζει με κάποιο άλλο
σε μενα που το νυχι που φοραω δεν ειναι το δικο του αλλα παρομοιο κ δεν καθεται ακριβως στο σκελετο τι μπορω να κανω?υπαρχει κανα ποδηλαταδικο αθηνα με στοκ σε νυχια?
Η το παίρνεις στα χέρια και πας στα μαγαζιά ή ανάλογα την εταιρία του ποδηλάτου ρωτάς σε μαγαζιά που την εμπορεύονται
εγω είχα βρει στη Λιοσίων αλλα καλό είναι να πας βάση περιοχής (ή τιμής ) καθώς το στοκ που αναφέρεις μπορεί να μεταφράζετε σε τιμή "20Ε " ενώ άλλοι το δίνουν πχ 10Ε
φυσικά σε κάθε περίπτωση αγνώστου προελεύσεως
Ψάχνοντας για κάτι δικό μου, τυχαία βρήκα αυτό.
Αν εν τω μεταξύ, δεν έχεις βρεί κάτι άλλο, δες μήπως σου ταιριάζει.
Είναι ακριβώς αντίστροφο αυτό (φαντάσου το σαν αντανάκλαση από καθρέφτη) από εκείνο που ψάχνει ο φίλος.
Οκ, άκυρο τότε.
Υπέθεσα εσφαλμένα ότι είναι διπλής όψης!