Πράβλημα με καινούριο εμπρόσθιο προβολάκι Cateye

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pantelinoux
Εικόνα Pantelinoux
Απών/απούσα

Καλησπέρα,

Αγόρασα χθες ένα καινούριο προβολάκι Cateye HL-EL540RC επαναφορτιζόμενο. Φόρτισα τις μπαταρίες και όταν το άναψα μετά από 5 δευτερόλεπτα αναβόσβησε το low battery indicator και έσβησε, το ίδιο συνέβη πολλές φορές, πήρα καινούριες μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και συνέβη το ίδιο αφού τις φόρτισα και επιχείρησα να το ενεργοποιήσω. Πήρα επίσης αλκαλικές και πάλι τα ίδια. Έστειλα email στο support της Cateye αλλά καμία απάντηση ακόμη..Έχει κανείς κάποια ιδέα.. Λέει πως έχει 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για την Ελλάδα.. Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος? Δεν λένε κάτι άλλο οι οδηγίες.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon HL-EL540RC_manual.pdf564.46 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
shortygr
Εικόνα shortygr
Απών/απούσα

Καλησπέρα,
Δεν έχω υπ΄οψιν τί μπορεί να συμβαίνει , απλά να σε διαβεβαιώσω
ότι η εγγύηση της cat eye ισχύει στην Ελλάδα.
Μου έχουν αντικαταστήσει παλμογράφο σε πρόβλημα που είχα στο παρελθόν.

Pantelinoux
Εικόνα Pantelinoux
Απών/απούσα

Το γεγονός επίσης που με αγχώνει είναι ότι έχω την απόδειξη εξάλλου είναι 2ης ημέρας αλλά δεν κράτησα τη συσκευασία που έτσι και αλλιώς ήταν μιας χρήσης..επίσης θεωρώ πως ίσως δεν είναι ελαττωματικό αλλά χρειάζεται κάποιο reset ίσως για αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς.!

Pantelinoux
Εικόνα Pantelinoux
Απών/απούσα

Με κάλεσαν άμεσα σήμερα Δευτέρα πρωί 10:00 από το κατάστημα του Τσιρίκου και ήταν πολύ εξυπηρετικοί με ενημέρωσαν ότι θα το αντικαταστήσουν σε 2 μέρες με καινούριο.. και μου απάντησαν και από την Μανιατόπουλος ΑΕ για την αντικατάσταση, μπορεί να ήταν ή να μην ήταν ελαττωματικό οι άνθρωποι πάντως ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί..

Pantelinoux
Εικόνα Pantelinoux
Απών/απούσα

Αντικαταστάθηκε με καινούριο.. Απίθανη εξυπηρέτηση! Καλές διακοπές σε όλους!