24 ώρες για το ποδήλατο Νο2

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Πλησιάζει πλέον ο Μάιος και οι "24 ώρες για το ποδήλατο".

Θα γίνουν και φέτος στο Θησείο, στο παρκάκι πίσω από το σταθμό του Ηλεκτρικού, στις 19 και 20 Μαΐου. Δείτε στο http://www.podilates.gr/?q=node/454 την αφίσα με το πρόγραμμα.

Έχουμε ανεβάσει και σε pdf την αφίσα και το flyer για όποιον θέλει να τα κατεβάσει. Την Τετάρτη 2 Μαίου στη συνέλευση θα υπάρχουν αφίσες για όποιον θέλει να πάρει. (Επίσης αν έχουν προλάβει να τυπωθούν θα υπάρχουν και την Τρίτη στους "Φίλους του Ποδηλάτου" Επταχάλκου 3 Θησείο)

Υπενθυμίζουμε πως η συνάντηση θα γίνεται στο εξής στο Πεδίο του Άρεως στην Κεντρική Πλατεία με τα περίπτερα. Όχι δεν το κάνουμε αυτό για να μπερδέψουμε τον κόσμο και να μας ψάχνει. Ο λόγος είναι διότι επιθυμούμε να μαζευόμαστε σε δημόσιους χώρους, ώστε να φαινόμαστε και να μπορεί ο καθένας να μας συναντήσει. Απλά το χειμώνα μας πιάνει το κρύο και γι' αυτό καταφεύγουμε στο Πολυτεχνείο.

ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
προς θεού. Η πρωτομαγιά είναι μόνο εργατική. Όμως και εμείς στην ίδια μοίρα με τους εργάτες είμαστε. Π.Α.Μ.Ε. = Ποδηλατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ελλάδος