Αυτό το φόρουμ δημιουργείται για να αρχίσει η συζήτηση σχετικά με προσυγκεντρώσεις για την ποδηλατοπορεία για το πάρκο στη Ναυαρίνου. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, ανεξαρτήτως περιοχής.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Αυτό το φόρουμ δημιουργείται για να αρχίσει η συζήτηση σχετικά με προσυγκεντρώσεις για την ποδηλατοπορεία για το πάρκο στη Ναυαρίνου. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, ανεξαρτήτως περιοχής.
πανω κατω η διαδρομη που θα ακολουθηθει?
Η Διαδρομή θα είναι πάνω κάτω από Ναυαρίνου προς Σύνταγμα, αν δεν απατώμαι.
που συντελειται τελευταία ιδιαίτερα στον Δήμο Αθηναίων, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.
Όπως έλεγαν και τα παιδιά στο πάρκο της Κύπρου, εντόπισαν στην αεροφωτογραφία έναν πράσινο λεκέ στην πόλη και είπαν να τον εξαφανίσουν...
Η μέρα κ ώρα είναι λίγο κουλή αλλά θα έχει κόσμο από όλα τα κινήματα της Αθήνας. Νικηταρά άσε κάτω το πριόνι!
την Δευτέρα στις 2:30 οπότε νομίζω ότι θα πάμε εκεί, δεν είμαι όμως σίγουρος...
να ξεκαθαρίσουμε για την ώρα, τίποτα άλλο (βέβαια η διαδρομή πρέπει εγκαίρως να ανακοινωθεί, τουλάχιστον το τέλος, π.χ. Δημαρχείο)
στο δημαρχειο ειναι καλη ιδεα αφου ο φασιστας δαημαρχος της Αθηνας ειναι ο χειροτερος που θυμαμαι και μετα απο το παρκο στη Παττησιων συνεχιζει και σε εξαρχεια.
Η διαδρομή δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Το βράδυ έχουν συνέλευση και θα το αποφασίσουν τότε, οπότε άκυρο το Σύνταγμα για την ώρα.
16:30
Είσοδος Πανεπιστημιούπολης, αρχή Ούλωφ Πάλμε
http://anatolikoipodilates.blogspot.com/
Μάλλον θα τα παντρέψω αυτά τα δύο.Θα ξεκινήσω με τους ανατολικούς απο το γνωστό σημείο για μια βολτούλα όλοι μαζί μέχρι το Πάρκο και μετά απο εκεί θα το γυρίσω σε πορεία.
Ακόμα μία παρουσία μου,σε κάτι στο οποίο δεν θα έπαιρνα μέρος,μα το ποδήλατο είναι που μου δίνει μία ώθηση και μία δυναμική που είναι πραγματικά απελευθερωτική.
Ελπίζω να πάρουν την ευκαιρία και άλλοι ποδηλάτες και να κατέβουν μία βόλτα να δουν απο κοντά τι συμβαίνει,αν τους αγγίζει ή όχι.
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ δεν λένε ΙΣΧΥΣ ΕΝΤΗΝ ΕΝΩΣΗ(νομίζω)