η έκθεση βιβλίου θα μας χαλάσει την Ποδηλατοπορεία ?

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
cdouvis
Απών/απούσα

δραματικός ο τίτλος του ποστ. Δεν θα μας χαλάσει την Ποδηλατοπορεία, έβαλα λίιιιγο υπερβολή για να κερδίσω σε αναγνωσιμότητα. Απλά ίσως χρειαστεί να συγκεντρωθούμε λίγο πιο κει. Π.χ. παλιότερα, στις πρώτες ποδηλατοπορίες, συγκεντρωνόμασταν στο άγαλμα της Αθηνάς που βρίσκεται λίγο πιο ψηλά επί της Αλεξάνδρας

ωστόσο θα πρέπει να το δούμε εγκαίρως, όχι "πάμε εκεί και βλέπουμε"

παρακαλείται όποιος ξέρει ή μπορεί να περάσει από εκεί να μας πει
- αν όντως στο άγαλμα του Κων/νου δεν θα μπορέσουμε να σταθούμε λόγω των περίπτερων της έκθεσης
- αν στις 12 που μαζευόμαστε εμείς έχουν ανοίξει και έχουν κόσμο τα περίπτερα
- αν θα μπορέσουμε να σταθούμε στο άγαλμα της Αθηνάς ή κάπου αλλού εκεί κοντά

λάβετε υπόψη ότι είμαστε αρκετές χιλιάδες με τα ποδήλατά μας και απλωνόμαστε σε μεγάλη έκταση μέσα στο ΠτΑ. Και ότι όταν θα φεύγουμε θα πρέπει να χωράμε και να μη μας πάρει εκατό ώρες με στριμωξίδι μέσα από τα στενά δρομάκια και περάσματα του πάρκου ώσπου να βγούμε στην Αλεξάνδρας. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ ψηλά ο πήχης. Νομίζω ότι συνήθως μας παίρνει κάνα μισάωρο να κατέβουμε όλοι από το πάρκο στο δρόμο και η κεφαλή, όσο κι αν πηγαίνει αργά για να μη μένουνε κενά, έχει φτάσει για τα καλά στη Σταδίου ώσπου να αδειάσει το πάρκο

η ανησυχία άρχισε σε άλλο ποστ όπου ειπωθηκαν αυτά

dthemix wrote:
Καλημέρα! Στο λινκ της Ναυτεμπορικής μπορείτε να δείτε ενημερωτικά την διάταξη της έκθεσης βιβλίου.

http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=50811

Η διάταξη της έκθεσης είναι με μια Πύλη μπροστά από το Άγαλμα και ένα κεντρικό περίπτερο ( σαν information ) και αριστερά δεξιά περίπτερα. ο χώρος είναι εκεί που στήνεται το συντονιστικό της ποδηλατοπορείας. Οι σκιές και οι πλαϊνοί χώροι έχουν περίπτερα και συνεχίζουν πίσω από το Άγαλμα.

Θέμης

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Εγώ θα φέρω βενζίνη,τα λέμε το Σάββατο,αργά το βράδυ.

Wicca
Απών/απούσα

Μη σχολιάσω ότι θα έχουμε επιτέλους και ένα ωραιότατο καλλιεργημένο κοινό να εκτιμήσει την συγκέντρωσή μας!!
Και όσοι μετέχουν στην έκθεση βιβλίου με τα περίπτερα τους, θα έχουν ένα τεράαααααστιο ποδηλατικό κοινό να ρίξει μια ματιά και στα βιβλία τους, ( που ελπίζω να αφορούν και την ποδηλασία).

Όσο για τον χώρο.. χωράμε όλοι, άλλωστε κάθε χρόνο κλείνουμε την Αλεξάνδρας οπότε μπορούμε να απλωθούμε και προς τα εκεί.. εγώ να σας πω...δεν θυμάμαι ούτε μία φορά να κατάφερα να σταθώ κάπου εκεί γύρω από το άγαλμα.

cdouvis
Απών/απούσα

από αυτά που είδα στο βίντεο του dthemix παραπάνω μου φάνηκε πολύ στριμωγμένη η κατάσταση και ανησυχώ

τέσπα, παρακαλείται όποιος περάσει από κει να μας γράψει πως τα είδε και αν πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να μετακινηθούμε στο άγλαμα της Αθηνάς ή κάπου αλλού

Wicca
Απών/απούσα

cdouvis wrote:
από αυτά που είδα στο βίντεο του dthemix παραπάνω μου φάνηκε πολύ στριμωγμένη η κατάσταση και ανησυχώ

τέσπα, παρακαλείται όποιος περάσει από κει να μας γράψει πως τα είδε και αν πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να μετακινηθούμε στο άγλαμα της Αθηνάς ή κάπου αλλού

Οι ποδηλάτες θα είναι πάρα πολλοί. Οπότε όπου και αν σταθούν εκείνοι που συντονίζουν δεν θα αποφευχθεί να κλείσει κάποιος δρόμος.... όχι από τους ίδιους αλλά από εκείνους που θα έρθουν. Και έκθεση να μην υπήρχε τον χαμό δεν θα τον γλυτώναμε!! :)

Για να καταλάβεις εχθές μου είπαν ότι οργανώνει ο δήμος Αργυρούπολης μία δική του ποδηλατική εκδήλωση και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 2000 άτομα, και παίζει να έρθουν και εκείνοι μόλις ολοκληρώσουν τη δική τους συγκέντρωση που ξεκινάει νωρίτερα.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι ψιλό μάταιο να ανησυχείς γιατί όπου και να μετακινηθούμε πάλι πάρα πολλοί θα είμαστε..πάλι με αγκαλιά τα ποδήλατα θα είμαστε ( όπως και πέρυσι) οπότε τζάμπα αγχώνεσαι..

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το...

contact