Μαζική αποστολή οδηγιών σε εταιρείες, για ορθή κατασκευή μπαρών κλειδώματος ποδηλάτου.

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Arxarios
Απών/απούσα

Πολλές φορές διαπιστώνω ότι για να "παρκάρω" κάπου το ποδήλατο σε ένα "καλό" κάγκελο ή κολώνα μπορεί να περπατήσω και 100-200μ από εκεί που θέλω καθώς οι μπάρες που ορισμένα καταστήματα προσφέρουν είναι απλές βιδωτές στο έδαφος που φεύγουν με μία κλωτσιά.

Πως θα σας φαινόταν εάν φτιάχναμε μία λίστα με εταιρείες που έχουν πολλά μαγαζιά άρα και πιθανά σημεία παρκαρίσματος και τους στέλναμε ένα PDF με τον ορθό τρόπο κατασκευής των μπαρών? Όχι τρελά πράγματα, απλά να είναι πακτωμένες στο έδαφος και να έχουν μία σεβαστη διατομή καθώς και να βάλουμε ορισμένα θετικά και αρνητικά φωτογραφικά παραδείγματα...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Εχουν γίνει κατά καιρούς απο μεμονωμένους ποδηλάτες υποδείξεις για αυτο το θεμα μέσω επιστολών ή μέσω μαιλς σε αλυσίδες καταστημάτων, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς.
Κάτι πιο συστηματικό θα ήταν ασφαλώς πολύ πιο αποδοτικό.
Αν θέλεις, σύνταξε μια επιστολή επισημαίνοντας τα οφέλη του καταστήματος με την τοποθέτηση θέσεων στάθμευσης (πχ. περισσότεροι πελάτες από γύρω περιοχές, οικολογικό πρόσωπο επιχείρησης, διαφήμιση, μικρότερη ανάγκη θέσεων παρκινγκ για ΙΧ, κλπ - για αυτά τα οφέλη μπορείς να μάθεις και απο το διαδίκτυο μια και πολλές πολεις στο εξωτερικό προωθούν τους μαγαζάτορες να βάλουν δέστρες με καλή επιχειρηματολογία.)...
Για προδιαγραφές δες http://www.podilates.gr/parking
Οταν συντάξεις την επιστολή, δημοσίευσή την εδώ μήπως θέλει κάποιος να συμπληρώσει κάτι, και μετά βλέπουμε που θα σταλεί και με ποιές υπογραφές απο κάτω (ποδηλατικές ομάδες κλπ).

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Ενα βασικό θέμα που έχουν οι δέστρες ποδηλάτων είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι στηριγμένες στο έδαφος.

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι:
1. Να βιδωθούν επιφανειακά με βίδες και upat τα οποία είναι τοποθετημένα στο δάπεδο.
και
2. Να σκαφτεί λάκκος 25εκ. (τουλαχιστον), να στεραιωθούν εκεί οι δέστρες, να πακτωθούν με τσιμέντο και μετά να πλακωστρωθεί ο χώρος.
...
Προφανώς, ο πρώτος τρόπος είναι ο πιό εύκολος αλλά και εκείνος που παρέχει την λιγότερη ασφάλεια διότι η δέστρα ξεβιδώνεται άνετα με το κατάλληλο κλειδί.
Επίσης προφανώς, ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιό δαπανηρός αλλά και ο πιό στιβαρός και ασφαλής.
ς

Arxarios
Απών/απούσα

...και ένα cover κείμενο και μόλις το έχω έτοιμο, το ανεβάζω για παρατηρήσεις. Θα προσπαθήσω να βάλω και ότι μπορώ από εδώ http://www.podilates.gr/parking

contact