«Πανελλήνια και Παγκύπρια Ποδηλασία της Αγάπης» Όλα ξεκινούν από την Κομοτηνή

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
OnBikes Komotini
Εικόνα OnBikes Komotini
Απών/απούσα

http://www.podilates.gr/sites/default/files/968882_169584743227773_1633643644_n.jpg

Μία διαδικτυακή καλησπέρα ήταν αρκετή, για να φέρει κοντά την Κύπρο με την Κομοτηνή. Για να δεσμευτεί η παρέα των "On Bikes- Ποδηλάτες Κομοτηνής", να συμβάλει στην Ποδηλασία Αγάπης...Όλοι μαζί, θα ενημερώσουμε φίλους, γείτονες, συναδέλφους, γνωστούς, φορείς, ιδιώτες, επαγγελματίες... να δείξουμε ένα δυναμικό παρόν στο εγχείρημα τριών νέων παιδιών από την Κύπρο για τη συλλογή τροφίμων και σχολικών ειδών ...
Λίγα λόγια για το εγχείρημα της Ποδηλασίας της Αγάπης
«Είμαστε 3 φίλοι (Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Αντρέας Σκουτέλλας). Την εβδομάδα 07-13/04/2013 διανύσαμε με τα ποδήλατα μας 700 χλμ συλλέγοντας τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία, όπου είχαμε και την δικιά σας στήριξη. 3 περίπου τόνοι τρόφιμα παραδόθηκαν στα κοινωνικά παντοπωλεία
Γνωρίζοντας ότι οι αιτήσεις για βοήθεια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το Σεπτέμβριο πανελλαδική ποδηλασία για την συλλογή τροφίμων. Από τα τρόφιμα που θα μαζεύουμε τα 2/3 θα παραμένουν Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών της πόλης που κάνει κάθε φορά τη συλλογή και το 1/3 θα αποστέλλεται στην Κύπρο.
Η Πανελλαδική ποδηλασία θα ξεκινήσει από τη Κομοτηνή στις 01/09/2013 και θα τερματίσει στις 11/10/2013 στη Λεμεσό συνολικά θα διανύσουμε 3,848 χλμ.
Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη»
.

Οι On-Bikes- Ποδηλάτες Κομοτηνής, οι Alma Libre, τα μέλη της δράσης Ο Αι Βασίλης άργησε μια μέρα, ζητούν τη συνδρομή όλων μας σε μια κοινή προσπάθεια συλλογής τροφίμων και σχολικών ειδών από τα οποία τα 2/3 θα μείνουν στην περιοχή μας και το 1/3 θα ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο.
Η επίσημη έναρξη της Ποδηλασίας της Αγάπης θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου. Στις 6 το απόγευμα οι Κύπριοι ποδηλάτες παρέα με όλους εμάς και εσάς θα ποδηλατήσουν την πόλη, κάνοντας συλλογή τροφίμων από κεντρικά σημεία, καταλήγοντας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για την επίσημη έναρξη.
Το όλο εγχείρημα της Ποδηλασίας της Αγάπης της Κομοτηνής γίνεται με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής μέσα από την ενημέρωση και κινητοποίηση των συλλόγων της περιοχής και την οργάνωσης της εκδήλωσης για την επίσημη έναρξη στις 31 Αυγούστου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει : στη Fabrica Κρεάτων και στο Sultan Tepe Κομοτηνής που με μεγάλη προθυμία αναλαμβάνουν τη διατροφή των ποδηλατών και των συνοδών τους, κατά τη διαμονή τους στην Κομοτηνή. Πολλά ευχαριστώ επίσης στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο που πάντα στηρίζει εθελοντικές προσπάθειες ανθρώπων της πόλης. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο Θράκα Ιππέα, στο Καφενείο Αλλόκοτο, στο Rock Bar Journey, στο El Classico, στο Καφέ Ελληνικό, στο Art Bar Bicicletta και στο Picollo Café όπου θα μπουν σάκοι για τη συλλογή τροφίμων

Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες, τα ευχαριστώ που θα πρέπει να πούμε να γίνουν περισσότερα. Αναζητούμε και άλλους χώρους, όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και σχολικά. Επίσης μέσα από αυτό το δελτίο τύπου ζητούμε από τους ξενοδόχους της πόλης να συνδράμουν και αυτοί με τη σειρά τους, προσφέροντας τη διαμονή εθελοντών της Ποδηλασίας της Αγάπης. Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ 6977-684407 ή μέσω facebook στη σελίδα Ποδηλασία της Αγάπης για την Κομοτηνή.

https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%8...

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon 968882_169584743227773_1633643644_n.jpg73.9 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι