Προετοιμασία (βοήθεια) για 3ο 24 ώρες (2008)

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Πάλι λοιπόν η εκδήλωση που όλοι περιμένετε...
Φέτος θα γίνει λίγο αργούτσικα 7-8 Ιουνίου (ε αν βρέξει και τότε...), οι 24 ώρες είναι συνήθως η πιο φιλόδοξη εκδήλωση μας (από διοργανωτικής πλευράς μιλάμε). Χρειάζεται αρκετό κόσμο και ιδέες για να διοργανωθεί.....

Όποιος έχει κάποια καλή ιδέα για να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 24ώρου ας την γράψει εδώ προς συζήτηση....

Ακόμα καλύτερα όποιος μπορεί να την προτείνει στην επόμενη συνάντηση που θα ασχοληθεί εκτεταμένα με τις 24 ώρες.
Τετάρτη 30 Απριλίου 2008
20:00 Πολυτεχνείο (Πατησίων) κτίριο Χημικών

Επίσης επειδή όπως είπαμε οι 24 ώρες είναι η πιο δύσκολη οργανωτικά εκδήλωση (είναι μια εκδήλωση που διαρκεί πολύ και περιλαμβάνει πάνω από 10 άλλες εκδηλώσεις και άλλες τόσες δραστηριότητες...) όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο καλό είναι να έρθει την Τετάρτη....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ilias
Απών/απούσα

Προτείνω να ζητήσουμε επιδότηση απο το Υπουργείο Γεωργίας διότι αμα βρέξει τόσο όσο έβρεξε περσι, θα λύσουμε το πρόβλημα της άρδευσης για όλη τη γεωργική παραγωγή της χώρας. Για να μην προσθέσουμε την ΕΥΔΑΠ που θα τρίβει τα χέρια της εν όψει της αναμενόμενης λειψυδρίας...

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Απονομή βραβείου της "Καλύτερης Βενζινοκουράδας" σε όσους θα περνάνε με αυτοκίνητα ή μηχανές πάνω στον πεζόδρομο κατά το διήμερο της εκδήλωσης τουλάχιστον, συμπεριλαμβανομένων και αυτοκινήτων του Δήμου και λοιπών Αρχών.
Θα μπορεί να δίνεται σαν Flyerάκι από όσους θέλουν και παραμένουν στο χώρο του Πεζόδρομου - Πάρκου.
Το βραβείο θα πρέπει να είναι σε μορφή διπλώματος μεγέθους Α4 (μπορούμε να το βγάλουμε φωτοτυπίες).
Ο σχεδιασμός του (έγγραφο περιεχόμενο, τυχόν φωτό κλπ) θα μπορούσε να γίνει από την σχεδιαστική μας ομάδα με την βοήθεια του BIN και προσφέρομαι εθελοντικά για τη σύνταξη σημαντικού μέρους του κειμένου του.
Όσοι το μοιράζουν πετώντας το μέσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα ή τους αναβάτες των διερχόμενων μοτοσυκλετών θα πρέπει να το κάνουν με πλατύ χαμόγελο και με την προτροπή: Κερδίσατε σε κάποιο διαγωνισμό - παρακαλούμε μην το ανοίξετε πριν πάτε σπίτι γιατί θα χάσετε την ειδική "προσφορά - δώρο"

socyaclist
Απών/απούσα

Κρίμα που γίνονται ταυτόχρονα. Νομίζω ότι όσοι και όσες ενδιαφέρονται θα μπορούσαμε να πάμε και στο Athens Pride για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
(Εγώ θα πάω μόνο Δυτικά και Νότια)

katsarida
Απών/απούσα

Έστω και ... καθυστερημένα (αλλαγή προγράμματος, δουλειάς, κτλ)
σας ενημερώνω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στα πρακτικά (πλέον φαντάζομαι) για το διήμερο, αν υπάρχει ανάγκη... Θα προσπαθήσω να περάσω (στα γρήγορα) σήμερα από Πολυτεχνείο, αλλά δεν είμαι και ... σίγουρη. Είμαι πλάσμα που γενικά ξυπνά αρκετά πρωί και τα Σαββατοκύριακα και επί του παρόντος διαθέσιμη... Το κινητό μου είναι 6973792540.
Καλή δύναμη για τα οργανωτικά της...τελευταίας στιγμής!