Γεια σας! Ειμαι καινουρια στο site. (Συγχαρητητρια για το πολυ ωραιο site και τις ακομα ωραιοτερες δρασεις!)
Προσφατα μετακομισα κεντρο και ψαχνω να βρω (αχρειαστα να'ναι) μαγαζια για επισκευες ποδηλατων στο κεντρο οπως και μαγαζια με ανταλλακτικα/accessories. (εχω ενα πολυ παλιο peugeot)
Εσεις οι παλιοι εχετε να μου προτεινετε;
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Σταθερή αξία ο Φρειδερίκος (Στουρνάρη 51 στη στοά μέσα)!
Στην Αριστοτελους, αριθ. 10, (Πλατεια Βαθης)υπαρχει ο Αλτιπαρμακης...
Ανοιγει μετα το μεσημερι, και κλεινει αργα το βραδυ (καμμια φορα και μετα τα μεσανυχτα...). Τα Σαββατοκυριακα συνηθως εκδρομευει ποδηλατικως...
... για Φρειδερίκο, ανεπιφύλακτα.
Αλτιπαρμάκης.
Φθηνός (ακουει και 3ο πρόγραμμα)και πολύ καλός μάστορας.
με κλειστά μάτια
6934770822 το τηλ του
Εμένα πάντως έκανε 3-4 βδομάδες να "φτιάξει" ένα κουρσάκι (και τελικά μιλάμε απλώς για λάστιχα, τακάκια και συρματα φρένων και ταχυτήτων) και παίζουν πολλά ρουλεμάν σε ελεεινή κατάσταση χωρίς μπίλιες κτλ που δεν τα ακούμπησε καθόλου. Επίσης με το που το είδε γκρίνιαζε οτι είναι κινέζικο (είναι δυτικογερμανικό 20αετίας)
χμμ... δεν ξέρω τι να σου πω... 3 χρόνια τώρα δεν έχω παράπονο, με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη. Φαντάζομαι, για κάθε μαγαζί θα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι. Έχω κι εγώ τα παράπονά μου από δυο μαγαζιά γνωστής αλυσίδας απ'όπου πήρα το ποδήλατό μου κι έκανα τις πρώτες μου επισκέψεις κι απορώ πως λειτουργούν ακόμα (σύμφωνα με τη δικία μου άσχημη εμπειρία).
Ίσως θα ήταν καλύτερο να δει πόσα ονόματα πέφτουν σε προτάσεις και μετά να κάνει μια γύρα από τα 2-3 επικρατέστερα και να κρίνει εξ'ιδίων. Η καλή προσωπική επαφή με τον μάστορα είναι κάτι που άλλος το έχει, αλλός όχι.
επειδή έχεις ακριβό ποδήλατο??
μουαχαχαχα! Μου έφτιαξες τη μέρα. :D
Έχω ένα GT aggressor (κόστος προ 3ετίας κάπου στα 350e, αν και με ελλιπή έρευνα αγοράς). Το μόνο που έχω αλλάξει είναι λάστιχα (semi-slik 1.5"), φρένα (ήταν ψιλο-άθλια κι έβαλα τα βασικά-βασικά της shimano) και πετάλια (shimano με spd και πλατφόρμα περιμετρικά).
Αν ξεκινήσω να κάνω άλλες αναβαθμίσεις, δημιουργείται τέτοια χιονοστοιβάδα που παρασέρνει σχεδόν τα πάντα (λόγω βασικού μοντέλου ποδηλάτου). Αλλά το αγαπάω και δεν το αλλάζω :)
Αυτή την αντιμετώπιση που λές (στο αντίστροφό της) την έννοιωσα στην αλυσίδα καταστημάτων που το πήρα, γι'αυτό και άλλαξα τότε μάστορα.
Ανεπιφύλακτα!
Υπόψιν, ο Αλτιπαρμάκης είναι πολύ μικρό μαγαζί, δεν φαίνεται εύκολα.
Χθες έκανα 3 φορές την Αριστοτέλους για να το βρω, και τελικά ρώτησα έναν κύριο σε μαγαζί αλιείας, ο οποίος μου έδειξε το ακριβώς δίπλα μαγαζί :DD
Είναι αρκετά κοντά στη γωνία του δρόμου.
Ο κύριος στο μαγαζί που ρώτησα μου είπε οτι θα άνοιγε στις 16:00, δυστυχώς δεν προλάβαινα και έφυγα.
Πινακίδα απ'ότι είδα δεν έχει, μόνο το επώνυμο χαμηλά στη βιτρίνα.
Ο Φρειδερίκος είναι μία καλή επιλογή ε΄χει και δροσιά.Βέβαια να παρεις το σημειωματάριο και να γράψεις όλα όσα σου προταθούν και να μην διστάσεις με τον καιρό να αποκτήσεις τις δικές σου εμπειρίες σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών.
Μόνο εσύ θα μπορέσεις να κρίνεις αν κάποιος σε καλύπτει ή όχι.
Οι δικές μας εμπειρίες δυσάρεστες ή όχι δεν μπορούν να έχουν αναδρομική ισχύ και να επηρεάζουν την επισκεψιμότητα των νέων.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Θα παω να δω τα μαγαζια που λετε. Ευτυχως το ποδηλατο μου ειναι πολυ γερο (και μαλλον εγω ειμαι πολυ χαλαρη ποδηλατισσα) και το μονο που εχω κανει στα ποσα χρονια ειναι να αλλαξω λαστιχα...
Αυτο που λετε στην Αριστοτελους το εμαθα προσφατα. Ηταν απαντηση σε γριφο στο ποδηλατικο κυνηγι θησαυρου...