Πρόβλημα μεσαίας τριβής

34 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

+1000

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

solistas wrote:
Λοιπόν παιδιά, πήγα στον Γκατσουλη το αφησα, και πηγα σήμερα και το πήρα...
Μπάινονταν λοιπον μέσα στο μαγαζι αποφασησμένος να μην πληρώσω μια για τη μεσαια τριβη ακολουθει ο εξης διαλογος:

-καλησπέρα, εχω αφησει ενα ποδηλατο στο service για επισκευη μεσαιας τριβης
-μισο λεπτο παρακαλω
(περιμενω περιμενω και καποια στιγμη ερχεταιιι....)
-οριστε και το ποδηλατακιιιι Ειναι 10ευρώ
-ποιο ειναι 10 ευρώ? Αφου ήταν στην εγγυηση
-ναι τα ρουλεμαν που αλλαξαμε όντως ηταν στην εγγυηση, 10ευρώ ειναι η εργασια
-η εργασια πληρωνεται ξεχωριστα?
-φυσικα
μα συγνωμη οταν πατε το αυτοκινητο στο service για βλαβη εντος εγγυησης πληρώνετε εργατικα????
-φυσικα κυριε, πριν 2 μηνες χαλασε το καθισμα μου και το πηγα να το φτιαξουν και μου πηραν 70ευρω μονο να το βαλουν και να το βγαλουν. Τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε για 10 ευρω μπορειτε να πηγαινετε

Και καπως ετσι φευγωωωω....
Βγαινοντας απο το μαγαζι πιανω τον βραχίωνα, πραγματι δεν ειχε τζογο όπως πριν. Με το που το καβαλαω και κανω πεταλι παλι τα ιδια. Ο ιδιος γδουπος απαραλαχτος... Παμε παλι μεσα...

-να σου πω, ο θορυβος ακομα ακουγεται
-για να δω (ανεβαινει στο ποδηλατο και κανει πεταλι)
-δεν τον ακους?
-ρε φιλαρακι (?) αυτο ακούγεται απο τις πισω ταχυτητες
-καλα καλα...

Και καπως ετσι για να μην μπλεξω παραπανω, το φορτωσα στο αμαξι και το πηγα σπιτι.... Με βλεπω για Αλτιπαρμακη...

Ακριβώς τα ίδια έκανε και το δικό μου και την ίδια απαλεψιά είχαν και στο κατάστημα που το πήρα στο δικό μου δε το άκουγε κιόλας lol
Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτό που είχα γράψει στην αρχή. Θα σταματήσει ο εκνευριστικός θόρυβος και απλά στις μικρές ταχύτητες θα ακούς λίγο την αλυσίδα και πάλι εκνευριστικό αλλά όχι τόσο όσο το άλλο.

lefkal wrote:
Εμένα ένα ποδήλατο που είχα έκανε ακριβώς το ίδιο που λες. Το πρόβλημα λυνόταν αν πείραζα λίγο από τον διακόπτη που αλλάζει τις ταχύτητες των μπροστινών γραναζιών. Πείραξε λίγο τη βίδα που έχει το συρματόσχοινο δε θυμάμαι προς τα ποια πλευρά θέλει κούνημα αλλά το γύριζα και σταμάταγε το γδουπ που έκανε ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΕΤΑΛΙΑ. Βέβαια μετά στις πολύ μικρές ταχύτητες ακουγόταν ένας ήχος από την αλυσίδα αλλά πολύ μικρός και "φυσιολογικός"

solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

H πλάκα ειναι πως μπροστά εχω ένα γραναζι! Συνεπώς καθόλου ταχυτητες!!! χαχαχαχαχαχα!

contact