Καλησπέρα σε όλους από Ζυρίχη!
Ανήκω σε αυτούς που μετακόμιασαν στο εξωτερικό και φυσικά μαζί μου ταξίδεψε καιτο ποδήλατό μου, ως πιστός καλός σύντροφος. Είναι ένα ποδήλατο πόλης GT, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς, νομίζω nomad λέγεται.
Προχθές μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το τιμόνι, άρχισε να περιστρέφεται και να ανεβοκατεβαίνει. Θεώρησα ότι ήταν το μεγάλο πλαστικό μαύρο παξιμάδι που συνδέει το σκελετό με το τιμόνι και ότι αν το σφίξω θα φτιάξει. Δυστυχώς το πήγα σε συνεργείο, το έσφιξαν, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Το τιμόνι συνεχίζει να μην είναι σταθερό, περιστρέφεται και ανεβοκατεβαίνει, με αποτέλεσμα φυσικά το ποδήλατο να μην είναι σε θέση να οδηγηθεί. Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι φταίει.
Εδώ οι άνθρωποι δεν είναι και πολύ ευέλιχτοι με αυτά τα θέματα. Όταν κάτι τους χαλάει το πετάνε και αγοράζουν καινούριο, οπότε δύσκολο να βρω άκρη.. Μήπως μπορείτε εσείς να με βοηθήσετε? Μήπως γνωρίζετε τι πρόβλημα υπάρχει και αν θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να το λύσω?
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ελένη
βίντεο , φωτογραφίες δώσε κάτι
για να προσπαθήσουμε
Πάνος
Προσπάθησα, αλλά το βίντεο είναι από το κινητό, δεν έχει καθόλου καλό φως, και ήμουν και μόνη μου.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τίποτα, διαφορετικά θα πρέπει να το κάνω ξανά αύριο το πρωί με φως ημέρας..
που είναι το βίντεο ?
Δεν μπορώ να το ανεβάσω, έχει περιορισμό μέχρι ένα Mb.
Φοβάμαι ότι με αυτή την ανάλυση και νύχτα, δεν θα φαίνεται τίποτα. Θα το τραβήξω ξανά αύριο το πρωί με φως ημέρας για να μπορέσει να βοηθήσει..
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την προθυμία πάντως!
αν δεις οτι δεν τα καταφέρνεις ανέβασε το στο http://www.sendspace.com/
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Το πρόβλημα λύθηκε, με τη βοήθεια του Κώστα!
δεν γράφει και τι έκανες τελικά ? Για τον επόμενο που θα έχει αντίστοιχο πρόβλημα
καλές βόλτες