[Χαρίστηκε!] "μισό" παλιό ποδήλατο κούρσα (ίσως Bianchi Sprint)

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
nid
Απών/απούσα

Το κρατάω άπειρα χρόνια μήπως και το φτιάξω αλλά αποφάσισα ότι δε πρόκειται να το κάνω ποτέ...
Είναι ακριβώς ότι βλέπετε στη φωτογραφία. Δε γνωρίζω ούτε τι είναι ούτε την ιστορία του, παρά μόνον ότι το χρησιμοποίησα μερικούς μήνες όταν (πριν 15+ χρόνια) ήμουν πιτσιρίκι στο σχολείο (ίσα που έφτανα να ανέβω) και κάποιος το είχε χαρίσει στον πατέρα μου. Μια μέρα αποφάσισα να το λύσω για να το βάψω (με σπρέυ..), και κάποια ανταλλακτικά (φρένα, συρματόσκοινα, ταχύτητες, κτλ.) τα πέταξε η μάνα μου κατά λάθος στα σκουπίδια... οπότε εκεί τελειώνει η ιστορία του.

Μια μέρα είδα κατά τύχη ένα Bianchi Sprint 28c στο δρόμο και μοιάζει υπερβολικά πολύ, δε μπορώ όμως να το εγγυηθώ και δυστυχώς έχω πλήρες κενό μνήμης αν έγραφε κάτι πριν το βάψω. Φαντάζομαι ένας πιο γνώστης σε ποδήλατα θα μπορούσε να βγάλει άκρη.

Οι τροχοί ήταν εντελώς χάλια σκουριασμένοι και για αυτό τους πέταξα (εγώ αυτή τη φορά!). Απλά ανεβάζω τη σχετική φωτό μήπως βοηθάει στην αναγνώριση.

Δε με ενδιαφέρουν τα παλιά/συλλεκτικά ποδήλατα και για αυτό δε θέλω να κυνηγήσω να το φτιάξω για μένα, αλλά να βρω κάποιον που ψήνεται και έχει μεράκι με κάποιο τρόπο να το αξιοποιήσει, ακόμα και να το φτιάξει και να το πουλήσει δε με νοιάζει, αρκεί να μου στείλει μία φωτό πώς έγινε.

Περιοχή Καλλιθέα, Αθήνα.

ευχαριστώ πολύ
Νίκος

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon DSC01466.JPG555.47 KB
Image icon DSC01470.JPG581 KB
Image icon DSC01469.JPG619.31 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Teo49080
Απών/απούσα

η κινηση σου μετραει και μπραβο σου. θα το ηθελα αλλα και εγω θα αργησω να το φτιαξω και εχω ηδη 2 ποδηλατα. οποτε ο επομενος που ισως δεν εχει ποδηλατο να το εκτιμησει καλυτερα.
αν παντως δεν βρεθουν ενδιαφερομενοι θα το παρω εγω.
παντως ζηλεψα τις μανετες των φρενων.

manosz
Απών/απούσα

exeis pm

nid
Απών/απούσα

παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους όσους μου στείλατε PM για το ενδιαφέρον! Αυτό είναι το πνεύμα! Δυστυχώς όμως... ένας πρέπει να το πάρει και πρώτος ήταν ο Μάνος από Πειραιά.

just for the record, μέτρησα τον πάνω σωλήνα και είναι περίπου 56cm (κέντρο-κέντρο) και ο κάθετος επίσης 56cm (κέντρο δίσκου-κορυφή σωλήνα). Φαντάζομαι είναι για αναβάτες γύρω στο 1.80 αλλά μπορεί να λέω και βλακίες... μια μέρα θα διαβάσω να καταλάβω πώς προκύπτουν όλα αυτά τα ποδηλατογεομετρικά...

chalkida
Απών/απούσα

NIKO ENDIAFEROME GIA TO PODILATO AN DEN TO EXEIS DOSEI FISIKA GIA NA TO KANO FIXAKI

contact