Τι πρέπει να κάνουμε,πως πρέπει να αντιδράσουμε στην επερχόμενη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας;
Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω,σκέφτομαι πολλά,αλλά δεν καταλήγω...
Δεδομένο φυσικά οτι θα υπάρχει εντονότατη παρουσία της αστυνομίας...
Δεδομένο οτι θα κατέβουν παιδάκια με τις οικογένειες τους...
Δεδομένο οτι οι παρελάσεις κατά την γνώμη μου πάντα δεν πρέπει να σταματήσουν,απλά σαν φόρος τιμής προς το παρελθόν μας και ας είναι στρατιωτικό παραλειπώμενο...
Δεδομένο οτι οι πολιτικοί μας είναι όλοι άχρηστοι...
Δεδομένο....
Δεδομένο...
....
...
..
.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
να μην κατέβουμε Συνταγμα.
Εχουμε και γειτονιές για να κράξουμε.
Εγω λέω να κάτσουμε στα αυγά μας.
Ήρεμα, ωραία και ειρηνικά.
Τουριστικός προορισμός είμαστε στην τελική. Αυτό είναι το προϊόν που παράγουμε, δεν υπάρχει λόγος να το δυσφημίζουμε άλλο.
Όσο το προϊόν αυτό πέφτει τόσο χειρότερα για όλους μας.
Καλοκαίρι έρχεται ας δώσουμε το σύνθημα της ομόνοϊας και της αλλυλεγγύης.
Ηλιο έχουμε, ιστορία έχουμε, την φημισμένη Δια φιλοξενία την εχουμε, χώρα πανέμορφη εχουμε, ας αφήσουμε επιτέλους αυτούς που θέλουν διαιρεμένο τον κοσμάκη, για ιδία συμφέροντα να "Κουρεύονται".
Ούτος ή άλλος δεν τους βγαίνει και φαίνεται.
)αρχίσαμε να το γλεντάμε περισσότερο με τα ποδηλατάκια μας.
Και τις Cayenne που μας τις πήρανε (μόνο εγω δεν προλαβα να πάρω μια
H παρέλαση είναι για να θυμάται ο λαός την ιστορία του. Όχι απαραίτητα βλέποντας τανκς και πεζοναύτες, αλλά σκεπτόμενος πως σε τέτοιες στολές ήταν μέσα οι παππούδες μας και άλλοι. Επίσης να μας θυμίζουν πως με επαναστάσεις και αγώνες επιτυγχάνονται αυτά που θέλουμε για τις ζωές μας ατομικά και συλλογικά.
Δε θέλω να σκέφτομαι πως αυτή η μέρα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να μαζευτεί ο κόσμος για να διαδηλώσει, πως είναι η καλύτερη διαφήμιση. Είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό. Αν το κοινό αίσθημα είναι τόσο ισχυρό (πιστεύω πως είναι ισχυρό αλλά και λανθάνων...), τότε γιατί δε μαζεύεται κόσμος στις 2, στις 23, στις 30...; Δεν είναι δυνατόν να επικρατήσει πάλι πλήρης ανομία και κατάλυση πάντων θεσμών. Δηλαδή θα κάνουμε εμείς οι ίδιοι αυτά που πολεμάμε;;;
Έχουμε χάσει το μέτρο σε μια εποχή που πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δράσουμε σωστά και ορθόδοξα, όχι σαν αχταρμάς και συρφετός. Ο πολιτισμός που εκλείπει από αυτούς που μας έσκισαν τόσα χρόνια μας έδειξε τα δόντια του με το χειρότερο τρόπο. Να ξέρατε μόνο πόσο πολύ τους βολεύει το μπάχαλο και οι πράξεις βίας...
Έχουμε ακόμα το δυνατότερο όπλο στα χέρια μας και το σπαταλάμε, την ψήφο μας!
Εγώ λέω σε λένε Jefry και είσαι ποδηλάτης εξ Αμερικής.
Δηλαδή από εδώ και πέρα λες να πηγαίνουμε στα αεροδρόμια και να φιλάμε τα πόδια των τουριστών ε;
Βασικά ρε παιδία, ας γιορτάσουμε την 25 Μαρτίου, αφού έτσι και αλλιώς την 28 μας βλέπω να την ξεχνάμε….δεν συμβαδίζει με τις πεποιθήσεις της Μέρκελ μας….
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τη Θεοτόκο να μας ευαγγελίσει. Συντεταγμένη Μπανανία είμαστε. Μια χαρά είναι η παρέλαση. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι η 28η Οκτωβρίου δεν αρέσει καθόλου στην Μέρκελ και προσπάθησε να μας δείξει ότι αυτή κυβερνά τούτο τον τόπο.
Ελπίζω πάντως σε αυτές τις εκλογές να μην σπαταλήσουμε την ψήφο μας...άν γίνουν ποτέ εκλογές έτσι όπως το πάνε αυτοί!
υπαρχουν τοσες μερες του χρονου που μπορουμε να εκφρασουμε την δισαρεσχεια μας γι'αυτο το ξεφτυλισμενο πολιτικο συστημα κ τους μαλακες που μας κυβερνουν.την 25ΜΑΡΤΙΟΥ οφειλουμε να δειξουμε σεβασμο κ να μην κανουμε ΤΙΠΟΤΑ.ειναι μερα ιερη.οσο βεβαια αν αυτα τα τεμπελοσκυλα που λεγοναται πολιτικη πρεπει να καθονται στις εξεδρες,ειμαι αρνητικος,σε αυτες τις θεσεις πρεπει να καθονται ανθρωποι που εχουν προσφερει σε αυτον τοπο.αυτοι το μονο που καταφεραν ειναι να μας φτασουν στον πατο του βαρελιου κ ενω εγω,εσυ κ οι περισσοτεροι εδω μεσα μοχθουμε με νυχια κ με δοντια για ενα μεροκαματο αυτοι οι χαραμοφαιδες τρωνε με 40 μασελες την σημερον εποχη.γι'αυτο μερες για κραξιμο υπαρχουν πλυν των εθνικων μας εορτων......
Ειδικά με αυτήν την ψήφο καλούμαστε όχι μόνο να πάρουμε (όσοι) πίσω τα λάθη του παρελθόντος, δείχνοντας πως κάτι μάθαμε, αλλά και να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος στη σημερινή άρχουσα τάξη ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Ανθρώπινα και μόνο!
ολοι μας οφειλουμε να ψηφισουμε.ειναι το τελευταιο ισως "χαρτι" που εχουμε.....
και τι να ψηφίσουμε;
έτσι....πληροφοριακά ρωτάω
Ξέρεις η Μπανανία δεν είναι τυχαία Μπανανία. Σ αυτήν υπάρχουν αυτοί που τρώνε τη μπανάνα και παχαίνουν και αυτοί που τρώνε τη μπανάνα και ζορίζονται. Δυστυχώς, νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει, ότι οι αρμόδιοι εδώ και καιρό γνώριζαν το πρόβλημα, όμως απέφυγαν συλλογικές αποφάσεις σώζοντας ατομικές καριέρες. Και έτσι έχουμε τη συντεταγμένη πάντα Μπανανία, όπου κάποιοι πολύ μακριά από εδώ θα αποφασίζουν, κάποιοι έναντι πινακίου φακής θα εφαρμόζουν (η εξουσία αποτελεί αφροδισιακό) και κάποιοι θα υπομένουν γιατί η επανάσταση έχει πεθάνει καιρό τώρα. Τώρα οι εκλογές είναι απαραίτητες γιατί μετά από αυτές δεν θα μιλάει κανένας, αφού αυτά που έρχονται είναι ακόμα χειρότερα. Είναι ολοφάνερο ότι θα ξεπουλήσουμε κοψοχρονιά όλο το δημόσιο πλούτο, χωρίς να ξεχρεώσουμε, προκειμένου να δουλέψουμε. Και πολλά άλλα ακόμη.
Θεωρώ πιο έυκολη απάντηση το τι δε θα ψηφίσω πάντως. Παρ' όλα αυτά, σήμερα όμως έχει σημασία και τι θα ψηφίσω, όχι όπως άλλοτε. Πάντως υπάρχουν κινητοποιήσεις/κόμματα/ομάδες κτλ κτλ νέες ή και παλιότερες που όλο και σε κάτι θα σε καλύπτουν. Η αλήθεια είναι πως η ψηφορία έχει και προσωποκεντρικό χαρακτήρα, υπάρχουν κάποιοι λίγοι αξιόλογοι άνθρωποι που ξέρουν τι τους γίνεται... εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι και έχω καταλήξει. Πάντα με αμφιβολίες αλλά και ελπίδα...
Αν δεν ενημερωθούμε γι' αυτές από μόνοι μας, πάλι πίσω από το παραβάν 6-7 επιλογές θα έχουμε κατά νου και τον ήπιαμε...
δηλαδη εσυ τι πιστευεις οτι πρεπει να κανουμε,να παμε ολοι στις καφετεριες κ να λιαζομαστε σαν τα ιγκουανα.σιγουρα ολοι τους ειναι αναξιοι,ο σκοπος ομως ειναι να ψηφισουμε,γνωμη μου παντα,μικρα κομματα για να ακουστει κ αυτων η φωνη μεσα στην βουλη.με λιγα λογια να βαλουμε νεο αιμα στην βουλη,να ακουστουν οι αποψεις κ οι γνωμες νεων ανθρωπων κ γενικα η ψηφος μας αυτη να ειναι ενα μεγαλο σκαμπιλι στην δυναστεια παπανδρεου,καραμανλη που τοσα χρονια δεν κανανε απολυτως τιποτα περα απο το συμφερων το δικο τους....να φερουμε τα πανω κατω,οπως κανανε κ αυτοι στην καθημερινη ζωη του ελληνα.
Πληροφοριακά είπα ρώτησα !
Και εγώ μέσα να ψηφήσουμε αλλά τι;
Δεν ξέρω δεν έχω γνώμη δεν πιστεύω- εμπιστεύομαι κανέναν και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος. Και να ακουστεί η φωνη δηλαδή ενός μικρού κόμματος που παίζει τυχαία να επιλέξουμε αρκετοί τι να λεεί; Εκατοντάδες χιλιάδες είμασταν απ’έξω και πάλι δεν μας ακούγανε…αντιθέτως μας πήζανε στα χημικά….
ΜΠΑΤΣΟΚ με τίποτα
ΝΔ το ίδιο
ΚΚΕ απαπαπαπα
Ξύριζα μια από τα ίδια
Κοιτάς και τα μικρά κόμματα και δεν βρίσκεις επαφή με κανέναν…και άσε τι λένε προεκλογικά έχουμε ακούσει πολλά….μέχρι και λεφτά υπάρχουν έχουμε ακούσει, το οποίο στην πορεία έγινε μαζί τα φάγαμε….
ειναι μια δυσκολη αποφαση για τον καθε ελληνα δυστυχως........
ας κανει καποιος ενα κομμα ποδηλατων!προλαβαινει
Μου φαίνεται τόοοοσο παράλογο στο μυαλό μου,αυτό που λές...
πως γίνεται 300 ζώα να θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό για τις ατομικές καριέρες τους...αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
Εγω,εσύ και ο καθένας μας γιατί ρε γαμώτο δεν σκέφτεται έτσι;;;
Μήπως αν ανεβαίναμε και εμείς στην εξουσία να γινόμασταν έτσι;;;μπρρρρρρ...ούτε να το σκέφτομαι.
Μου φαίνεται τόοοοσο παράλογο στο μυαλό μου,αυτό που λές...
πως γίνεται 300 ζώα να θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό για τις ατομικές καριέρες τους...αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
Εγω,εσύ και ο καθένας μας γιατί ρε γαμώτο δεν σκέφτεται έτσι;;;
Μήπως αν ανεβαίναμε και εμείς στην εξουσία να γινόμασταν έτσι;;;μπρρρρρρ...ούτε να το σκέφτομαι.
Εγω λέω ότι είσαι πάκις λαθρομετανάστης και περιμένεις πως και πως κανένα επεισόδιο στο κέντρο να κάνεις την επόμενη μπούκα σου.
Και φωτιά να πάρει το μπουρ.... ε το πολύ πολύ να ανέβεις σε καμιά ψαρόβαρκα για Ιταλία και να αλλάξεις τόπο εργασίας και περιεχόμενο εργασίας.
Πωλήσεις DVD και CD του Τσελεντάνο και του πρόσφατα εκλιπόντα Λούτσιο Ντάλα.
Και τούτο γιατί έχουμε οδηγηθεί εντέχνως και μετά από καιρό σε ουσιαστικό αδιέξοδο. Γιατί αυτά που έρχονται θα δημιουργήσουν ακόμα χειρότερες συνθήκες. Και οι μεν που τα δημιούργησαν, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να τα διαχειριστούν, οι δε φοβούνται να αντιμετωπίσουν δρομολογημένες επιλογές δεκαετίας. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εκφραστεί και στην κάλπη μια γενικευμένη δυσαρέσκεια που υπάρχει στη ζωή μας. Στη χώρα του ήλιου έχει πέσει σκιά, φόβος και ανασφάλεια. Και αν αυτό εκφραστεί μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία, όποιος και να πάρει το τιμόνι, θα πρέπει να το λάβει υπ' όψη.
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!
κοίτα να δεις που είχα την εντύπωση πως το 1821 οι ως τα τότε Ραγιάδες που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ, αποφάσισαν να δράσουν και να αποτινάξουν τον Ζυγό τους.
Αλλά όπως και λέει ο δημιουργός:
"τετρακόσια χρόνια φάγαμε τους Τούρκους,
συνηθίσαμε και τρώμε και τους Έλληνες μετά,
αλλά για τέτοια θα λέμε τώρα;
Έ, όχι δα!
Εμείς Να, Να, Να!!!"
Δεν ξέρω πώς θα φερόμουν αν ήμουν εξουσία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω τη συνήθεια να απολογούμαι για τις πράξεις μου. Φαντάζεσαι άγχος να απολογούμαι σε δέκα εκατομμύρια κόσμο;
τοσα ξερεις,τοσα λες.....
να υποθεσω οτι δεν εισαι ελληνας,τι εισαι πακιστανος,αλβανος,κουρδος,ξεκουρδιστος ε?
τωρα βεβαια αν εισαι ελληνας,καλο ειναι να δειχνεις λιγο σεβασμο στους προγωνους μας κ να μιλας καθως πρεπει,γιατι αυτα που γραφεις ειναι αγενια κ προσβολη.
τωρα εαν εισαι αλοδαπος καλα θα κανεις να το βουλωνεις κ τα κοιτας την χωρα σου...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Εσύ είσαι Έλληνας και δεν ξέρεις τον Δήμο Μούτση έτσι;
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%BF...
Τι έγινε ρε παιδία; Όποιος δεν συμβαδίζει με αυτά που λέτε είναι αλοδαπός;
Αρχίζω και συμπαθώ τους Πακιστανούς νομίζω με αυτά που βλέπω από τους Brother Ελληνάρες....
απλά αν δεν σκέφτεσαι έτσι δεν ανεβαίνεις στην εξουσία. Είναι κλειστό κλάμπ. Μπαίνεις μόνον αν σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο με αυτούς.
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ…. Διαφθείρει η εξουσία πιστεύω πολύ άνετα…
Σαν πρόσφατο παράδειγμα μπορώ να αναφέρω τους οικολόγους πράσινους που στην αρχή μου είχαν κάνει συμπαθής και πλεον δεν μπορώ να πω ότι έχω τα ίδια συναισθήματα
Άρα ποτέ μα ποτέ δεν μας ΄βλέπω στην ''εξουσία'',το πιασα!!
δεν είπα αυτό. Απλά πιστεύω ότι ένα πολιτικός καλός και με ήθος, το πολύ πολύ να φτάσει να γίνει μέχρι δήμαρχος. Για παραπάνω > παρά μόνο αν κατέχει το παιχνίδι της ίντριγκας της λάσπης και της εξυπηρέτησης > και >. Δεν πιστεύω όμως ότι δεν ανατρέπονται.
Ίσα ίσα που έχουν δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να πέσουν.
Καλά τα λέμε αλλά η κρατική βία είναι παντού και στα πάντα.
Εγώ κι εσύ θα απολογηθούμε; Όχι ρε φιλαράκι δεν πάει έτσι.
Σήμερα ένα μικρό παράδειγμα.
Από το πρωί είμαι στην ΔΟΥ και άκρη δεν έβγαλα.Έγινε πανηγύρι,με άκουσαν μέχρι τα σύνορα.Έγινε το έλα να δεις και στο τέλος να σε λένε και αλήτη.
Στα καπάκια με σταματάνε πιτσιρίκια του ΔΙΑΣ,άδεια και ταυτότητα.
Να αρχίσουν τα καψώνια,πότε το πήρα το μοτόρι,αν κάνω μαλακίες,αν μου βγήκε καλό και μετά από 35-40 λεπτά(ναι 40 λεπτά)να σου λέει το αρχηγόπουλο -Α!φιλαράκι,κουρέψου.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Σκέψου τώρα το κάθε ένα ταλαίπωρο ανθρωπάκι,εμένα,εσένα αλλά ρε σεις δεν θέλω να είμαι πετεινάρι και γκόμενα καμιάς κουφάλας.
Που να πέσουν κ να μην ξανασηκωθούν!