Ποδηλάτες/Ποδηλάτισσες για ομαδική παραγγελία από το παρακάτω σάιτ!? :
http://www.bike-components.de/
Ώστε να μας έρθουν φτηνά τα μεταφορικά!! Έχει καλές τιμές!
Εγώ π.χ. θέλω να πάρω αυτή:
http://www.bike-components.de/products/info/p25018_B17-Imperial-Sattel-....
ή αυτή:
http://www.bike-components.de/products/info/p28880_B17-Narrow-Imperial-S...
και κανένα ελαστικό.
Κανένας γάτος/γάτα να μου πει τις διαφορές τους;
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Πιθανότατα εγώ αλλά θα μιλήσουμε με π.μ.
και εγώ θέλω.
Πότε σκέφτεσαι να την κάνεις την παραγγελιάαα!
Υπάρχει κάποιος που έχει γνώμη για αυτά τα δύο ελαστικά;
http://www.bike-components.de/products/info/p20046_Grand-Prix-Drahtreife...
και
http://www.bike-components.de/products/info/p26410%7B1%7D20389_Super-Spo...
(Τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ όπως γράφει;)
Τα Conti super sport plus τα πήρα αυτόν τον Σεπτέμβριο για το τανδεμ. Σε 700χ28. Κανένα πρόβλημα, αν και λίγες οι βόλτες.... Μόνο που δεν είναι ανακλαστικά.....
....ένα μήνα πριν (Αύγουστο) είχα βάλει ολοκαίνουργια Continental Touring Plus ανακλαστικά. Στην πρώτη βόλτα, (Αγκίστρι), ότι τα πρωτοπατήσαμε, ... πέτυχα τριβόλι μπροστά.
ΟΚ, θεωρώ ότι ΔΕΝ υπάρχει ελαστικό ποδηλάτου που να πατάς ξερό τριβόλι και να αντέχει.
Αλλά όταν άλλαζα σαμπρέλα είδα ότι είχε σκίσιμο, περίπου 2-3εκατοστά σε μήκος, στο τμήμα όπου τελειώνουν τα μικρούτσικα τακουνάκια και αρχιζει το "πλαινό" τμήμα.
Το σκίσιμο δεν ήταν διαμπερές, δεν πετάχτηκε βυζί, ούτε φάνηκε η σαμπρέλα από μέσα.
Αλλά το θεωρώ απαράδεκτο για τέτοιο ελαστικό.
Πλέον το έβαλα στο καθημερινό μου τρεκκιν (με ένα κομμάτι σαμπρέλας κολλημένο από μέσα, για ενίσχυση).
[δες και αυτά Continental Contact II...]
Λοιπόν κάτι άλλο όσοι ψήνονται για ομαδική παραγγελία να μου στείλουν pm να συντονιστούμε. Υπάρχει κανένας που να έχει paypall ;;;
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου πει τι διαφορές έχουν μεταξύ τους οι Brooks B17 Imperial Brooks B17 Inperial Narrow ??? Ξέρει κανένας;
που έριξα είδα ότι έχουν λίγο διαφορετικό σχήμα και μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις πιο μεγάλη λεκάνη παίρνεις την πιο φαρδιά αν όχι την πιο στενή.
...ειναι εξαιρετικα λαστιχα κουρσας.
Τα Super Sport, ειναι λαστιχα πολης περισσοτερο, που απευθυνονται σε ευρυτερη γκαμα αναβατων και τυπων ποδηλατου. Θα τα ελεγα γρηγορα λαστιχα πολης-ασφαλτου.
Τα μεταφορικα ειναι οντως 10 ευρω οπως γραφει, για οτιδηποτε παρεις, εκτος απο πολυ ογκωδη αντικειμενα, οπως π.χ. τροχοι, ζαντες, ποδηλατα κλπ.
Προκειται ουσιαστικα για το ιδιο προιον, με τη διαφορα οτι η Narrow απευθυνεται σε αναβατες που ειτε εχουν στενη λεκανη, ειτε η σταση οδηγησης τους πανω στο ποδηλατο ειναι πολυ σκυφτη.
Η κανονικη Β17 Imperial, απευθυνεται αντιστοιχα σε πιο σωματωδεις αναβατες, η σε αναβατες οι οποιοι εχουν μια πιο ορθια σταση οδηγησης(τουριστικη?) επανω στο ποδηλατο.
Και τα δυο μοντελλα ομως, ειναι απο τα πιο ανετα και μαλακα που διαθετει η εταιρια.
δηλαδή η απλή Β17 Imperial είναι τελίως φακλάνα;Τώρα έχω εδώ και 5μήνες (όσο έχω το ποδήλατο δηλαδή)μία Brompton αυτή: http://site.brompton.co.uk/content/bikepartoptions/Brompton_saddle.jpg Η οποία από πλάτος καλή μου είναι, αλλά άρχισε εδώ και κάνα μήνα να μου φαίνεται σκληρή και να με πιέζει στο προστάτη. Σε μάουνταιν 20ετίας που το έχω για καθημερινή χρήση στη πόλη την έχω (σλικ λάστιχα,ξερό πιρούνι,χωρις ανάρτησεις,κτλπ).
Τι λες;
...την είχα αγοράσει, αλλά την πούλησα γρήγορα καθώς δεν θα είδα φοβερές διαφορές σε σχέση με την απλή B-17 που μου την είχα δοκιμάσει για λίγο. Δεν κάθισα να την στρώσω κτλ όπως θεωρητικά απαιτείται βέβαια και να ξέρεις ότι και αυτή και η απλή είναι θεόσκληρες και γλιστράνε πολύ οπότε κάθεσαι όπου σε βγάλει στην αρχή τουλάχιστον. Γενικά δεν θα τις συνιστούσα σε αρχάριο ποδηλάτη, αλλά εάν αρχίσεις να γράφεις μπόλικα χιλιόμετρα ίσως μία απλή Β-17 (αυτή μάλλον ταιριάζει στο ποδήλατο που μας λες) να είναι ότι καλύτερο ενώ δεδομένης της ανθεκτικότητας της να είναι και συμφέρουσα σε βάθος χρόνου εφόσον βέβαια την φυλάς από την βροχή. Δεν είναι "φακλάνα" η B-17 σε καμία περίπτωση πάντως για τον τύπο του ποδηλάτου σου.
Δες εδώ που τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές http://www.podilates.gr/node/3718 καλύτερα ότι σχόλια έχεις να κάνεις επι σελών εκεί ώστε να μπορούν να τα διαβάζουν μαζεμένα και οι επόμενοι χρήστες.
Α και εάν μαζευτείτε κόσμος στείλε και κανένα πμ. Είμαι κατι ψιλά που μου λείπουν.
Αν η θέση οδήγησής σου είναι κάπως σκυφτή και τα κόκκαλα της λεκάνης σου είναι μαζεμένα σου προτείνω να πάς απευθείας στην Pro και όχι στην B17 ή B17 narrow (που είναι στενότερη της).
Έχω την pro κανα 3 μηνο και με έχει βολέψει αφάνταστα σε καθημερινή μετακίνηση με το commuter μου, αλλά όπως είπα σκυφτή κάπως θέση και στενή λεκάνη. Τον πρώτο καιρό θα είναι λίγο σκληρή και θα γλυστρά αλλά γράφοντας χλμ θα στρώσει και θα σε βολέψει τα μέγιστα.
Είμαι 83κιλά και 1.82. Το βάρος μου σπάνια πέφτει κάτω από τα 80 και σπάνια πάνω από τα 85κιλά. Δεν είμαι πολύ γυμνασμένος αλλά κάνω κάθε μέρα ποδήλατο στην Αθήνα με παλιό chomoly μάουνταιν χωρίς αναρτήσεις,με σλικ λάστιχα. η σέλα που έχω τώρα είναι αυτή εδώ η Brompton
Δεν έχω πρόβλημα με το φάρδος της αλλά νίωθω τα...... @ρχιδι@ μου σαν να εχω φαει ελαφριά κλοτσιά για πολύ ώρα αφού κατέβω απ' το ποδήλατο, ένα ελαφρυ μουδιασματακι. Να πάρω Β17 Imperial Narrow ή Β17 Imperial??? Ή κάποια άλλη;;;
Το ανεκδοτο με το γρυλο το ξερεις ετσι;
δε γέλασα με το "αστείο" σου...
...διάβασε το θέμα για τις σέλες που πόσταρα και θα βρείς απαντήσεις. Μην περιμένεις την απάντηση στο πιάτο.
το διάβασα και κατάλαβα ότι η σέλα είναι μαρτύριο...
Κανένας άλλος για ομαδική παραγγελία γιατί οι καιροί είναι χαλεποί;
Θέλω αυτό, μικρό είναι.
http://www.bike-components.de/products/info/p28933_Zero1-Ahead-Vorbau-OS...
Θέλω το μαύρο των 8 εκατοστών, αλλά λέει πως θέλει delivery time 2-7 days.
Ελπίζω να μη βιάζεστε!
EDIT: Εγώ έχω τη brooks imperial και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε στην αρχή, απο την πρώτη μέρα ήταν άνετη και δεν γλίστραγα.
Αν και αν ξαναέπαιρνα σέλα θα έπαιρνα τη narrow, δεν έχω τρελό πρόβλημα ούτε μετά απο 100+ χιλιόμετρα αλλά νομίζω η narrow θα ήταν καλύτερη για τη στάση μου.
Όχι πως σε βοηθάω καθόλου με αυτές τις πληροφορίες...
εγω ενδιαφερομαι να παραγγειλω το κοντερακι sigma bc 1609 sts, αλλα δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση.. ξερεις κανεις να με βοηθησει..?