"Ας πούμε κάτι σχετικό με τον καιρό"...

240 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

λέει κάπου ο Σεφέρης σαν προμετωπίδα...κουρασμένη να ψάξω τα βιβλία μου...άσε που είναι σε αποθήκη...τι λέω η αφηρημένη...μεταφράζω: ακόμα μία που δεν πήρε ο εχθρός (μέρα, ο Θάνατος)

καθώς χασμουριέμαι θα'θελα πλήρης, αλλά δεν ... ένα κενό ναάάάά ... μετα συγχωρήσεως ... διαβάζω όσα γράψαμε όλοι ... και η ζωή είναι σύντομη έως συντομότατη ... ούτε κλάσμα δευτερολέπτου παραπάνω ... ειρήνη ημίν αγαπημένοι ... λωλοί και συνετοί ...ειρήνη ημίν ...

α, ναι, βοήθειά μας και η μητέρα των βομβών...λησμονήσαμε μ' αυτά και μ' αυτά να το αναφέρουμε έστω και κάπου ... εμείς ξέρουμε ότι ISIS-ξISIS άμα αρχίσουν τέτοια όργανα όλο και κάπου αλλού θα βάλουν την ανθρωπότητα να χορέψει το τουίστ τους ...

και για να μην ξεχνιόμαστε το φεγγαράκι χάνεται ...
κι αύριο ενδέχεται προς το βαθύ μεσημεράκι να βροχίσει ελαφρώς ...

μαμά, λέει το μικρό παιδί, είναι μακριά το Αφγανιστάν;;;
πολύ, απαντάει η μαμά, πολύ, παιδί μου...μη σκιάζεσαι ...
και η Συρία; και η Συρία!

καλό ύπνο με όνειρα γλυκά!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

αυτή την ευλογημένη στιγμή που αρχίζει η πρώτη μέρα της βδομάδας (καλή βδομάδα!) στο Κέντρο της απόλυτα ήσυχης Αθήνας ο κότσυφας μας τραγουδάει πως η θερμοκρασία είναι 18 βαθμοί Κελσίου, ενώ η υγρασία φτάνει το 72%, εμφανώς υγρός καιρός, με μια νύξη κίνησης στα φύλλα της ανθισμένης ακακίας...νοτιάς αγαπημένοι...

το υβριδικό τριαντάφυλλο άνοιξε κι αυτό, ενώ η γαρδένια γέμισε μπουμπούκια, αφού ξεφορτώθηκε τα περιττά κιλά της (χάθηκαν κάποια κλαριά της μέσα στο Χειμώνα), τα κινέζικα γαρύφαλλα φουντωμένα με μια οσμή όπως οι παστίλιες κασίς που τρώγαμε μικροί (αλήθεια να θυμηθώ να ρωτήσω αν το περίπτερο τις έχει ακόμα και να πάρω) ...

και ναι τα Πάσχα όπως και τον 15Αύγουστο η Αθήνα γίνεται χωριό και τα χωριά γίνονται ασφυκτικές πόλεις!!!

πάω για κυνήγι με το κυνηγόσκυλό μου...συνήθως κυνηγάμε σπάνιες εικόνες σε μια γειτονιά γεμάτη κόσμο που όμως τώρα λείπει...άρα τι εικόνες θα θηρεύσουμε δεν ξέρω...θα επιστρέψω ίσως αν κάτι σπουδαίο στο κυνήγι μας ...

ως τότε αν θέλετε κάτι ανάλαφρο να διαβάζετε, εδώ είμαστε εμείς, εγώ και ο θεόρατος κυνηγόσκυλός μου...

Επανέρχομαι! είναι 16.23 και ρίχνει καρεκλοπόδαρα ή γάτες και σκύλους...αχ βρε ΕΜΥ μου ψιλόβροχο το λες αυτό εσύ;;;

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

είναι τα σκουπίδια!
περιμένω να γίνει δυο η ώρα να δω αν θα ευαρεστηθεί η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μου να περισυλλέξει τα σκουπίδια που κάνουν ένα σωρό φριχτό κάτω απ' το παράθυρό μου (δυστυχώς)...
δυσοσμία στο δρόμο μου, δυσοσμία κι εδώ...στο φόρουμ...
περιμένω να δω αυτή η τάση να κάνουμε σκουπιδότοπο τα πάντα που θα οδηγήσει...
οι επιλογές μπαλατζάρουν ανάμεσα στο θυμό και την απόγνωση...τίποτα όμως απ' αυτά δεν βοηθάει, αντίθετα ενισχύει τη ρύπανση...

airpeace, είσαι εξαιρετικός!
Scrab κουράγιο! δεν είσαι μόνος σου!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Ο Νοτιάς είναι ένας ήσυχος άνεμος, αλλά άμα θυμώσει σηκώνει και ανατρέπει ακόμα και σκεπές σπιτιών...κάποτε γκρέμισε την καμινάδα του τζακιού μας και την ψάχναμε στις διπλανές ταράτσες...άσχετο...δεν είναι η περίπτωσή μας...
ήσυχος θα είναι ο Νοτιάς...που σημαίνει ότι η Σαχάρα δεν θα φτάσει στα κατώφλια μας...βροχούλα είναι πιθανή να πέσει...εκείνο που πρέπει να έχουμε υπ' όψιν είναι οι κοινωφελείς κώνωπες...θα είναι εν δράσει κατά τις πρωινές ώρες και τις πρώιμες νυχτερινές...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Β (000°) Βόρειος Τραμουντάνα, Βοριάς N North
ΒΑ (045°) Μέσης Γραίγος NE Northeast
Α (090°) Απηλιώτης Λεβάντες E East
ΝΑ (135°) Εύρος Σιρόκος SE Southeast
Ν (180°) Νότιος Όστρια, Νοτιάς S South
ΝΔ (225°) Λίβας Γαρμπής SW Southwest
Δ (270°) Ζέφυρος Πουνέντες W West
ΒΔ (315°) Σκίρων Μαϊστρος NW Northwest

Στην Πλάκα υπάρχει το Ιερό των Ανέμων, είναι οι γνωστοί μας Αέρηδες, αυτά για τους αρχαιολάτρες...
Οι άνεμοι στο φόρουμ αυτό δεν έχουν αποκτήσει το ιερό τους ακόμα ή ίσως και να μην το αποκτήσουν ποτέ...
Οι άνεμοι εδώ δεν υπόκεινται στους ασταθείς και απρόβλεπτους νόμους της φύσης. Οι άνεμοι εδώ πνέουν με σχεδιασμό άριστο.

Ξέρουμε κάτι περισσότερο απ' τις μοίρες του Γαρμπή που φύσηξε για κάμποσο τελευταία...Ο Λίβας, φίλοι και φίλες, πρώτιστα είναι ένα άνεμος δύσκολος...καίει τα σπαρτά λέει το γνωστό εμβατήριο...όσοι ξέρουν από εμβατήρια...τα σπαρτά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα δημιουργεί κανείς...μ' αυτά και μ' αυτά ναι, πόσο ν' αντέξει κι ο γεωργός να καίγονται τα σπαρτά του και ξανά να προσπαθεί, κάτι σαν το φοίνικα κι αυτό που αναγεννάται απ' την τέφρα του δικό μας παραμύθι...μια ζωή με παραμύθια και κανείς χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να διαβάζει την ουσία πίσω απ' αυτά πως τα σπαρτά καίγονται...πάντως κάποιος καίγεται...

Στο Λίβα λοιπόν που μας έκαψε τη διάθεση τελευταία...

Κατασίγασε!!! Μιλάμε για φαντασμαγορική κατασιγή!!!

Προσωπικά χαίρομαι όταν κατασιγάζουν τα πράγματα, αρκεί να καταλάβουμε ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ κατασίγασαν, πράγμα που δεν κατάλαβα...

Προς τι ο έρως, φίλες και φίλοι, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;;;

Πού πήγαν όλοι που άνοιξαν τους ασκούς στη Σαχάρα και μας ρήμαξε το σιμούν για κάτι μέρες...

καλέ ωραία ήταν...ζεστάθηκαν τα αίματα...γιατί το σταματήσαμε;;;

πού τα πίνετε ήρεμοι όλοι τώρα;;;

εγώ πάντως χτες ήπια το τριανταφυλλάκι μου πριν κοιμηθώ αναρωτώμενη ...

προς τι ο έρως, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;;;;

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Χρόνια πολλά,καλή χρονιά σε όλους.

kastellopower
Απών/απούσα

@Roy. Άνεμο θέλεις; Μαΐστρος γερός από χθες Κούλουρη.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Στην Κούλουρη είσαι;;; Να'ρθω να σε βρω! Μαιστραλάκι φυσάει;

δεν το'χα για τέτοιο...φτου, πάλι έπεσα έξω...βάλτε μονάστερα κατά βούληση, το πιο άχρηστο νήμα του φόρουμ ...

όσον αφορά στο "καλή χρονιά", τι έχουμε γμτ Αλτσχάιμερ μου;

Τ' Αη Βασιλιού είναι; Γιαγιά, είπαμε παλιοημερολογίτες, αλλά μήπως το παρακάναμε;;;

kastellopower
Απών/απούσα

Δε θα τόλεγες και μαϊστραλάκι σηκώνει άγκυρες.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

να τον ησυχάσεις!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

αν είσαι στα Σελήνια θα πάω να πάρω λαχείο σήμερα...θα είναι το δεύτερο περιστατικό ευτυχούς σύμπτωσης...

kastellopower
Απών/απούσα

λαχείο.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

μη με δουλεύεις γριά γυναίκα θα πάθω...ετοιμάσου μόλις πέσει ο καιρός θα έρθω κι αν έχουν ξεκινήσει τα καίκια...έχουν;;; όμως οι Σοροκάδες δεν είναι χειρότερες εκεί; έχω φάει κάτι ταρακούνες στην Ψυτάλεια απ' έξω ...

kastellopower
Απών/απούσα

Πολλά psi! Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, μόνο Παλούκια.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Επιφυλάσσομαι! μου'δωσες χαρά! περιμένω το τρίτο και τυχερό συμπτωματικό...φιλιά!

Μαίστρος λοιπόν φίλες και φίλοι straight from the horse's mouth

kastellopower
Απών/απούσα

Έχεις ήδη τα 2/3. Στη χειρότερη θα μείνεις με 2πλό και κόμπακτ, όχι άσχημα.
Φιλιά!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

θολούρααααα, άσπρηηηηη, μετά από ένα άκρως επεισοδιακό βραδοξημέρωμα με τελεσίγραφα, μεθυσμένους, μαγειρέματα, σκύλους άυπνους που θέλανε χάδια και στοργή...ωωωω....να σηκωθώ ή να μη σηκωθώ, μ' έχουν τσιμεντωμένη στο κρεβάτι... αναρωτιέμαι...'εγέρθη-το!' βρε που είπε και κάποιος σοφός, 'εγέρθη-το!', ον εστί μεθερμηνευόμενο, σήκωσέ το βρε, σήκωσέ το!

μπρρρ, πού μου'ρθε πρωινιάτικα; αυτό το καταραμένο υποσυνείδητο!

15 Κελσίου η θερμοκρασία και η υγρασία 60% στα μέρη μου ...

πείτε κι εσείς να φτιάξουμε τον καιρό της μέρας...πιο ρεαλιστικά από κάθε προσπάθεια της ΕΜΥ...

εντάξει μωρέ Μαίστρος και σήμερα με τάση για Πουνέντε! ωχουουουου!

kastellopower
Απών/απούσα

γραικολεβάντης και το βράδυ το γύρισε..

1

2

3

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Τώρα με τσίμπησες γιατί πάω με το ποδήλατο στην άκρη της Πειραϊκής...γι' αυτή τη Δύση, για την καταπέναντι θέα των Σεληνίων...η φίλη μου που έχει σπίτι εκεί κι έχω περάσει τα καλύτερα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων (εκεί έμαθα να κολυμπώ) ζει στην Αγγλία και της στέλνω φωτογραφίες...(ανάθεμα τα χαμένα μου αρχεία...δεν έχει μείνει τίποτα να βάλω κι έχω καιρό να τραβήξω υλικό μ' έπιασες φτωχή)
Τι μας κάνεις κορίτσι μου τέτοια ώρα!

Εγώ τόσο που κρυώνω που άναψα θέρμανση και οι Σουηδοί φίλοι μου τράβηξαν φωτο στην παραλία τους, περίπατο στους 8 Κελσίου...

αύριο και βροχή γιατί το μηχανάκι μου στο μπαλκόνι έδειχνε 80% υγρασία (να σκεφτεί κανείς την υγρασία που οι οσμές των πλατανιών της Φωκίωνος κατέβαιναν ως Θήρας και Δροσοπούλου που ήμουνα με τον Άραγκορν) και σταθερά 15 θερμοκρασία χτες...τώρα κρυώνω να βγω να δω τι κάνει...θα τα πούμε το πρωί...

πολλοί θάνατοι πάλι ... αυτό από φιλικούς κύκλους κι όχι μόνο περιώνυμους, όπως ο Στάθης Ψάλτης ας πούμε ...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

11 Κελσίου και 62% υγρασία αγαπημένοι! ΄
όσην ώρα λαδώνετε αλυσίδες και τα τοιαύτα ακούστε τον κ. Ροστρόποβιτς στις σουίτες του κ. Μπαχ...το καλούν οι συνθήκες...

να προσέχετε παρακαλώ!

κι επειδή βλέπω πολλούς ποδηλάτες πάνω στα πεζοδρόμια μέσα στους πεζούς...βρε πατριώτες αφήστε τα τα ρημάδια που είναι και στραπατσαρισμένα και βρώμικα ελεύθερα...μη συνεισφέρετε στην κόλαση των πεζών και των χίλιο- εγκαταλελειμμένων ΑΜΕΑ

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Οι πιο ευνοοικές συνθήκες για ποδήλατο.
Το δικό μου μηχανάκι δεν προβλέπει βροχή. (για Αττική)
Αλλά καλού κακού παίρνω κι αδιάβροχο μαζί μου!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

οι Γιώργηδες που έχουμε ανάμεσά μας ή τουλάχιστον αυτοί που ξέρω εγώ δεν τα πολυπιστεύουν αυτά, αλλά εγώ θα αρπάξω την ευκαιρία να τους ευχηθώ να σκοτώνουν πάντα τους δράκους!!! να'ναι γεροί και ρωμαλέοι σε όλα! να τους αγαπάμε και να μας αγαπούνε!!! ξέρουν αυτοί!
κι αυτοί που ξέρω, αλλά και όσοι δεν ξέρω να τους βρει η χαρά κατακούτελα στη ζωή τους!
(τώρα αυτή η τελευταία ευχή μου ήρθε κατακούτελα στιγμιαία, αλλά θα την καθιερώσω! άκου η χαρά κατακούτελα!)

και για να μην ξεχνιόμαστε λιακάδα με κρυάκι σήμερα

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Να τους χαιρομαστε τους Γιωργηδες μας, και να μας χαιρονται κι αυτοι!!!
Και ναι, να τους τρακαρει αδυσωπητα κατακουτελα η χαρα της ζωης!!!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Άντε βρε σιγά-σιγά...

ξημερώνει του Αγίου Ευμετάβλητου...

αυτός ο Άγιος (μεγάλη η χάρη του) δίνει ζωή στην στασιμότητα και την ακινησία (που είναι κακό πράγμα)...

χρόνια πολλά σ' όσους γιορτάζουν βουτηγμένοι στην ευμεταβλητότητα...

η αλήθεια είναι πως ο Άγιος αυτός συμπίπτει με την παγανιστική παράδοση του πλανήτη Ουρανού...

όπως ο Ευμετάβλητος έτσι κι ο Ουρανός, ξηλώνουν και δεν συγυρίζουν τίποτα απ' αυτά που ξηλώνουν...

τι να πω; γιατί για όσους θέλουν να ξέρουν πού είναι η κεφαλή και πού τα πόδια τους επακριβώς, το πράγμα γίνεται εντελώς ξεβολευτικό και ανησυχητικό και οδηγεί στη λήψη ποικίλων ευφρόσυνων σκευασμάτων για ν' αντέξουν...

τέλος πάντων...

όλο αυτό για να πω πως ο καιρός κι αυτός θα υπόκειται σε συνθήκες ευμεταβλητότητας...

μα βοριά θα τον πείτε, μα βορειοανατολικό θα τον πείτε, μα ήσυχο αέρα θα τον πείτε, μα τσιμπημένο και αλέγρο θα τον πείτε...

αμ το άλλο; οι υγρασίες! μια ήλιος μια συννεφιά!

α! άκου να σου πω αγαπητέ, κάνε ό,τι θες! τις τριανταφυλλιές μου που είναι γεμάτες μπουμπούκια και τη γαρδένια μου μη μου πειράξεις γιατί αλλοίμονό σου! δηλαδή! αυτό τώρα με τα έντομα πρόσεξέ το! πολλά ζουζούνια κακά βρε παιδί...κουνούπια λέει, μελίγκρες λέω εγώ...α, δεν αντέχω τα ψεκάσματα άλλο...θα πάω να πάρω παπαδίτσες να βάλω στις τριανταφυλλιές μου ...άει στο καλό! όχι τίποτ' άλλο αλλά έχω μπουμπούκια από τις κόκκινες τις άλικες. και ξέρετε; μ' ένα άλικο τριαντάφυλλο με τύλιξε σε μια λαδόκολλα ο πρώην σύζυγός μου, το συζυγηλίκι εκεί κάπου στις 27 Απρίλη είχε γίνει...τους έχω αδυναμία...κάτι σαν το αίμα το χρώμα τους και το άρωμά τους το κάτι άλλο...

παρεμπιπτόντως μόλις τέλειωσε επιτυχώς το Τουήντ Ραν στις Σπέτσες και οι δικοί μας Κλασσικοί Ποδηλάτες, που θαυμάζω σφόδρα, πήραν καλά βραβεία...συγχαρητήρια κι απο'δω!

αρχίζω από τώρα την οργάνωσή μου για του χρόνου...να ένας στόχος ευγενής...λέω να πάω με τη Ροζαλία μου που θα συναντήσει και τον πατέρα της που διαβιεί εν Σπέτσες...και ίσως αν δεν αλλάξει η ΜαμαΡέηβεν γνώμη να οργανώσουμε την καρνταρόμπα μας παρείτσα και να πάμε παρείτσα...

το μόνο είναι, να δω πού θα πλασσάρω τον Άραγκορν σ' όλο αυτό! παρσκ μεσιέ Αραγκόρν ετ εν απαιτητικός μεσιέ, όχι ό,τι κι ό,τι...θα ταίριαζε όμως ως πούρος* Εγγλέζος στην εγγλέζικη ατμόσφαιρα του Ποσειδωνίου! (τώρα το γαλλικό το ντρέσαρα** στον Άγγλο για σπάσιμο) ...

να σωστές έννοιες να θέτει κάποιος στον εαυτό του ...

*πούρος: προέρχεται απ' το pure που σημαίνει γνήσιος, καθαρός, αυθεντικός κλπ...
**ντρεσάρω: έχει να κάνει με το dress που σημαίνει φορώ και φόρεμα...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

...αυτή τη στιγμή στο Κέντρο της Αθήνας έχουμε 14 Κελσίου και 72% (ουκ ολίγη) υγρασία! Δεν θα εκπλαγώ αν αυτή η λιακαδούλα γίνει συννεφιά! άτιμη Φυσική που μαθαίναμε στο σχολείο! Εξατμίσεις=διαμόρφωση νεφών! Μάλιστα!!!

Πολύ καλημέρα σας και καλή σας βδομάδα!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

ο ήλιος!

περνάει μέσα απ' τα σύννεφα, μην τον θεωρείται ανίκανο...είναι ικανότατος!

την έπαθα στη βόλτα με τους μαθητές του κ. Τάσου, που δεν φόρεσα αντιηλιακό και κάηκε το κούτελο...μια ταλαιπωρητική αλλεργία έκτοτε με εμποδίζει να κάνω τους καλλωπισμούς μου...και τσούζει...σήμερα κάθησα λίγο στο Φλοίσβο και κοίταζα τη λίμνη του Σαρωνικού, έτσι έκανες κι έπιανες την Αίγινα, άλλο ένα έτσι κι έπιανες το Περαία (εμείς οι νησιώτες τον Πειραιά τον λέγαμε πάντα Περαία)...

εγώ δεν έπεσα πάνω σ' αυτόν που παρκάρισε στο ΚΠΙΣΝ αλλά όλο και κάπου έπεσα...πού να σας εξηγώ...το ψιλοέκανα στο άλλο νήμα ...

νοτιάς! ο αθεόφοβος! μέσα μου έχει κίτρινο θαμπό χρώμα ο νοτιάς...τον γράφω με μικρό ν ... βγάζω την κακία μου ... δεν τον πολυαγαπώ αυτόν τον άνεμο ... και η πλάκα είναι πως είναι φιλικός στο σώμα μου ενώ ο βοριάς που λατρεύω με ψιλοταλαιπωρεί ... πονάει τις γέρικες αρθρώσεις μου ο τσαντίλας ... είναι οξύθυμος αλλά τον αγαπώ γιατί καθαρίζει απ' τις πάσης φύσεως βρωμιές την πόλη μας ... δύσκολο καθήκον έχει!

όμως κι ο άλλος, ο νοτιάς δηλαδή, η σιγανοπαπαδίτσα, που το παίζει ράθυμος, μη θαρρείτε πως είναι...δεν είναι...αυτός είναι τσαντίλας υπογείως...υποχθονίως...ό,τι χειρότερο...κρυφό ποτάμι που κοχλάζει υπόγεια...κανείς δεν τον καταλαβαίνει ...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

τώρα τη νύχτα θα έχουμε βοριά και τη μέρα νοτιά...καλά!
ένα φλισάκι καλό είναι για τα βράδια, μετά ελαφρά...αλλά μην ξεθαρεύετε και πολύ
στους 23 θα πάει σήμερα

τώρα 14 Κελσίου και 76% υγρασία...τα άνθη ποτισμένα...και να το μπουμπούκι του κόκκινου τριαντάφυλλου...

κκ

αλλά και το πανέμορφο και μυρωδάτο McFarland ολάνοιχτο!

ΚΚΚ

όχι γιατί όποιος δεν το'χει καταλάβει πως είμαστε στην καρδιά της Άνοιξης...ιδού οι αποδείξεις...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

καλημερα ΑΝΟΙΞΗ!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

με την ικανοποίηση πως δεν βλέπω και νιώθω μόνη μου την καρδιά της Άνοιξης (δηλαδή thanks Scrab για την επιβεβαίωση πως κι εσύ το βλέπεις να συμβαίνει αυτό το σπουδαίο γεγονός!!!)

σας λέω πως ο καιρός μια απ' τα ίδια σήμερα

κι ότι αν τύχει και δεν μιλώ, αφήνω στην έξαψη της φαντασίας σας ν' αναρωτιέστε (αφού δεν έχετε τι άλλο να σας κατατρώει ) γιατί αυτή η πολυλογού δεν μιλάει...

να ξέρετε τρία τινά συμβαίνουν και τίποτε άλλο κι απαριθμώ:
1. ο ουρανός έχει πέσει στο κεφάλι μου και μέχρι να συνέλθει το κακόμοιρο κεφαλάκι μου απ' τη σύγκρουση θέλω χρόνο
2. η λιακάδα είναι τόσο αφοπλιστική που βουβαίνομαι στην απόλαυσή της
3. το περιβάλλον δεν μιλάει σ' εμένα τόσο ηχηρά όσο χρειάζομαι για να πάρω φόρα να σας γράψω κάτι που θα είναι εκ καρδίας...που δεν φταίει το περιβάλλον συνηθέστατα αλλά ότι εγώ κατεβάζω τα ρολά εντελώς και βάζω και το συναγερμό και δεν περνάει τίποτα...μιλάμε για νάδα!

μη φοβάστε τη σιωπή μου, μη φοβάστε τη σιωπή κανενός, η σιωπή έχει μια καθαρότητα αναγκαία ...

κι αφού εξήγησα την καιροσκοπική μου δράση,

σας επισημαίνω πως πολύ φχαριστήθηκα σήμερα το πρωί που είδα την αφίσα για την ποδηλατοπορεία, αφ' ενός μ' άρεσε γραφιστικά, αφ' ετέρου ικανοποιήθηκα σφόδρα με το μήνυμα που είναι εκτυφλωτικά ορατό και ισχυρό ... και δεν θέλω καμιά δικαιολογία για μη συμμετοχή ... είμαι κάθετη σ' αυτό ... το ξέρετε ...

εκείνη τη μέρα δεν κάνουμε τίποτα ... δηλαδή κι ερωτευμένοι μέχρι θανάτου να είσαστε θα πάρετε το αντικείμενο του έρωτός σας και θα έρθετε μαχητικοί ...

πληζ κι αυτό που θα πω είναι δική μου αισθητική παρατήρηση, αφήστε τα στερεοφωνικά που παίζουν εκκωφαντικά Καζαντζίδη, που ναι μεν λατρεύω, αλλά θαρρώ πως δεν ταιριάζει (όχι ο Καζαντζίδης) το όλο σκηνικό για την περίσταση τόσο πολύ ...

συγκεντρωθείτε στα κουδουνάκια και τα συνθήματα ...

και η ντουντούκα έχει τη δική της μουσική, απολαύστε την για κείνη τη μέρα ...

στοιχηθείτε όμορφα για να μην πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο, βοηθήστε τα παιδάκια να σταθούν μέσα στο πλήθος έτσι που να τα προστατεύουμε όλοι

αλλά πάνω απ' όλα be brave, stay and look alive!

με την αγάπη μου!

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα
contact