zeitgeist

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kynhgos77
Απών/απούσα

εχει δει κανεις σας το zeitgeist? εγω μολις τι ειδα και πραγματοκα σε βαζει σε σκεψη! αν δεν το εχτε δει αξιζει να αφιερωσετε δυο ωρες.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
dimitris
Απών/απούσα

http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082&q=zeitgeist%2Bgreek&total=17&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

ενδιαφέρον ήταν αλλά δεν μας είπε και κάτι νέο νομίζω. παρόλα αυτά αξίζει.

Δημήτρης

chronis tzamouranis
Απών/απούσα

τι διαολο ειναι το zeitgeist?

vik
Απών/απούσα

…ενδιαφέρον, αλλά τρομερά εγκλωβισμένο με μια αίσθηση απαισιοδοξίας ενοχλητική. Αυτό που βγάζει σαν κυρίαρχο συναίσθημα και αυτή ήταν άποψη όλης της παρέας που το είδε, περιγράφετε με δυο λόγια « τρέξτε στα λαγούμια σας και διαλογιστείτε» και ο διαλογισμός είναι διαδικασία ατομική!
Σωστά καταγράφεται η πραγματικότητα σε όλα αυτά τα ταινιάκια, σαν συνέχεια όμως θα πρέπει να δίνονται τουλάχιστον, ψήγματα λύσεων ή προτάσεων όχι τόσο προς την άμεση εφαρμογή αλλά για επεξεργασία μέσα από συλλογική σκέψη. Διευκρινίζω, ότι κάνοντας αυτή την κριτική δεν επιδιώκω την υποστήριξη της "μασημένης" τροφής ως λύση, απ όποια πλευρά κι αν προέρχεται.
Η καταγραφή γεγονότων – συγκλονιστικών αποκαλύψεων και τόσων άλλων, προσωπικά δεν μου αρκεί πια. Ισα – ΙΣΑ που νομίζω ότι όσο περισσότερο πετάς στο μυαλό σκάνδαλα- βία- διαφθορά χωρίς κριτική τόσο περισσότερο το κοιμίζεις σε ληθαργικούς ύπνους.
Και για να μην υπάρξει ίχνος παρεξήγησης, αυτή είναι μια προσωπική ίσως και ακραία άποψη.

kynhgos77
Απών/απούσα

το πρωτο μερος δεν το σχολιαζω, ο καθενας πιστευει οτι θελει.
το δευτερο μερος πανω κατω νομιζω πως ολοι το πιστευουμε.
το τριτο με ανησυχησε λιγο, για το ποσο ευκολα μπορουν οι τραπεζες η μια μεγαλη τραπεζα να καταστρεψει οικονομικα τοσους ανθρωπους με μια κινηση λες και ειναι πιονια!
αραγε η ανακληση δανειου να ισχυει και τωρα στα ψιλα γραμματα? γιατι αν ισχυει πολυς κοσμος καθεται σε αναμμενα καρβουνα!! και ειπα πιο πανω οτι σε κανει και σκεφτεσαι και ανησυχεις και λες γιατι εραγε τοση πληθωρα δανειοδοτησεων τα τελευταια χρονια? κτλ κτλ.
για οσους εχουν περιεργεια να το δουν εγω το κατεβασα απο το gamato.info με ελληνικους υποτιτλους

contact