Ανανέωση των σελίδων για το κλείδωμα ποδηλάτου

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Ομολογώ ότι είναι οι σελίδες που προσπαθώ να ανανεώνω όσο πιο καλά μπορώ, από την άλλη μπορεί πάντα να μου έχει διαφύγει κάτι... ή κάποιος βαριεται να τις ξαναδιαβάσει για να δει τι άλλαξα
http://www.podilates.gr/?q=lock

1. Τελευταίες αλλαγές:
Μια καλή κλειδαριά θα την χρησιμοποιήσετε για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι για μια ζωή, καλό είναι να ενημερώνεστε και αν χρειαστεί να αναβαθμιστείτε.
Όταν αγοράζετε κλειδαριά να είστε σκωτσέζοι. Οι σκωτσέζοι έχουν ένα ρητό που λέει: "Εμείς οι σκωτσέζοι είμαστε φτωχοί άνθρωποι, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αγοράζουμε φτηνοπράγματα". Δέκα ευρώ οικονομία στην κλειδαριά μπορεί να σας κοστήσει 200-600 ευρώ σε ποδήλατο και όλα τα χρήματα της καλής κλειδαριά εξ αρχής. Να είστε σκωτσέζοι όταν αγοράζετε κλειδαριά.

Όλες οι σοβαροί κατασκευαστών κλειδαριών, βαθμονομούν με κάποιο τρόπο τις κλειδαριές τους, δεν το κάνουν για πλάκα και δεν πρέπει να το παίρνετε στην πλάκα. Αν μένετε στην Αθήνα, θεωρήστε ότι χρειάζεστε κάποια φτιαγμένη για "περιοχές υψηλής εγκληματικότητας" ή με το μεγαλύτερο δείκτη.
ABUS: 2-15 (με τις μεγαλύτερες 16-25 να τις προτείνει για μηχανές)
OnGuard: 2-5+ αστεράκια
Kryptonite: 1-12
ΚΛΠ

Επίσης πρόσθεσα ότι υπάρχουν πέταλα πια 16μμ, 18μμ, ακόμα και 21μμ.
Οι κλοπές με κουλούρα έγιναν από αρκετές πολλές (ούτως η άλλως προτείνουμε την κλειδαριά μόνο ως επικουρική)
Στο άλλες επιλογές προστέθηκε και η εμφάνιση ενός πέταλου με ενσωματωμένο συναγερμό...
Στην δήλωση κλοπής στην αστυνομία: Ζήτησε να σου δώσουν ένα χαρτί για να ψάξεις στην αποθήκη της αστυνομίας για το ποδήλατό σου, ξαναπήγαινε μερικές μέρες αργότερα να το ξαναψάξεις. (Έδωσαν σε κάποιους τελευταία οπότε...)
Προστέθηκε και ένα 4ο τι κάνω μετά την κλοπή:
4ο Αν η κλειδαριά σου έμεινε στον τόπο του εγκλήματος μην την πετάξεις. Αν μπορείς να την φέρεις στους Φίλους του ποδηλάτου (επταχάλκου 3 Θησείο κάθε Τρίτη μετά τις 9:30μμ). Αν δεν είναι εφικτό ανέβασε ένα ποστ στο φόρουμ και θα προσπαθήσουμε να την παραλάβουμε εμείς. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτές τις κλειδαριές ώστε να μπορούμε να μελετάμε τι είδους εργαλεία χρησιμοποιούν ώστε να επιλέγουμε καλύτερα κλειδαριές.

2)Αν υπάρχουν άλλες ιδέες, γράψτε τις εδώ για να τις προσθέσω...
Παρακαλώ όχι offtopic υπάρχουν δεκάδες άλλα θέματα για κλοπές, γράψτε τα εκεί.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact