IDEAL N-ERGETIC 2010 κλοπη απο ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ [27/11]

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pytzamarama
Απών/απούσα

Χαιρετω συναγωνιστες!

Την Παρασκευη προς Σαββατο τη νυχτα, μου εκλεψαν το IDEAL N-ERGETIC 2010 μου απο το κλειστο γκαραζ της πολυκατοικιας.

Αν καποιος φιλος εχει την παραμικρη πληροφορια/ιδεα plz ας επικοινωνησει.

Ευχαριστω!

ideal n-ergetic

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vassilakis O Glykas
Εικόνα Vassilakis O Glykas
Απών/απούσα

Καλησπέρα.

Πραγματικά λυπάμαι για την απώλειά σου αλλά μπορείς μέσα στη στεναχώρια σου να βοηθήσεις...και εξηγούμαι: Με τι το είχες κλειδωμένο, βρήκες υπολείμματα της κλειδαριάς, το γκαράζ εννοείς κλειστό με γκαραζόπορτα;

Οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες για μελλοντικό κλείδωμα ποδηλάτου. Προ μηνών, σε κάποιον/α ποδηλάτη/ισα είχαν κλέψει από δέντρο το ποδήλατο ενώ είχε κλειδωθεί με ABUS Bordo οπότε αυτό καθιστά την εν λόγω κλειδαριά ελαφρώς αναξιόπιστη.

Κάνε μια βόλτα από Γερανίου και Μενάνδρου και Σωτήρος και δες μήπως το βρεις.

sotrod
Απών/απούσα

Vassilakis O Glykas wrote:

Κάνε μια βόλτα από Γερανίου και Μενάνδρου και Σωτήρος και δες μήπως το βρεις.

Μαλλον Σωκρατους θα εννοεις.Αλλα αν και δεν πολυβοηθαει να κανουμε το ντετεκτιβ , εχω ακουσει οτι και στο Μοναστηρακι νωρις το πρωι γινεται αλισβερισι.Δεν εχω μπορεσει να το τσεκαρω προσωπικα.

Pytzamarama
Απών/απούσα

Παιδια, δυστυχως δεν το ειχα κλειδωσει διοτι πιστευα οτι το κλειστο γκαραζ αποτελουσε αρκετη προστασια.

Τελικα οπως εχουν γινει τα πραγματα, θα αρχισουμε να βαζουμε λουκετο και στους εαυτους μας...

Φοβερη περιπτωση κρατους παντως. Ή που δεν μπορεις να κυκλοφορησεις διοτι κινδυνευεις να σε φανε λαχανο στους αφιλοξενους ποδηλατικα δρομους οι Ελληναρες ή που θα ερθει καποιος μεταναστης να στο φαει το ποδηλατακι σου...

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Pytzamarama wrote:
Παιδια, δυστυχως δεν το ειχα κλειδωσει διοτι πιστευα οτι το κλειστο γκαραζ αποτελουσε αρκετη προστασια.

Τελικα οπως εχουν γινει τα πραγματα, θα αρχισουμε να βαζουμε λουκετο και στους εαυτους μας...

Φοβερη περιπτωση κρατους παντως. Ή που δεν μπορεις να κυκλοφορησεις διοτι κινδυνευεις να σε φανε λαχανο στους αφιλοξενους ποδηλατικα δρομους οι Ελληναρες ή που θα ερθει καποιος μεταναστης να στο φαει το ποδηλατακι σου...

Και άμα το πεις και πουθενά αυτό... θα σε αποκαλέσουν και ρατσιστή! ( κάτσε περίμενε.. μοιράζουν ταμπελάκια σε αυτό το φόρουμ. Θα σου κολλήσουν και εσένα ένα στα επόμενα ποστς ).

Δυστυχώς την πάτησες όπως την έχουν πατήσει και πολλοί άλλοι ποδηλάτες. Δεν είσαι ο μοναδικός που πίστεψε ότι το πάρκινγκ του θα ήταν ασφαλές, για αυτό και στο πήραν το ποδήλατο. Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα το βρεις εύκολα.
Το επόμενο ποδήλατο βάζε το μέσα στο σπίτι και κλείδωνε το εκεί. ( μέσα στο σπίτι). Δεν υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα να κάνεις στην προκειμένη περίπτωση.

contact