Κλοπή Montague Paratrooper στο Λυκαβηττό 5/11/08

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
YIANNIS-MONTAGUE
Απών/απούσα

Την Τετάρτη 5/11/2008 στις 8 το απόγευμα κλείδωσα το αγαπημένο μου ποδήλατο σε μια κολώνα κυκλοφοριακής σήμανσης κάπου πάνω από την Ασκληπιού.Μάλιστα νόμιζα ότι βάζοντας το κάτω από στύλο φωτισμού θα ήταν πιο ασφαλές...Δυστυχώς επιστρέφοντας από τη διάλεξη που είχα παρακολουθήσει..πουθενά ποδήλατο. Σε όσους έχει συμβεί θα ξέρουν ότι εκείνη η στιγμή της ανακάλυψης είναι πραγματικά δύσκολη. Σαν ταινία, που με το μοντάζ εξαφανίζουν πράγματα έτσι κι εγώ έμεινα να αναρωτιέμαι..πως,τι,γιατί. Το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται λίγο πιο κάτω στην Καλλιδρομίου όπου και έκανα καταγγελία. Αλλά όπως μου είπε και ο αστυνόμος μάλλον πλέον ψάχνω ψύλλο στ'άχυρα.Κι όχι τιποτε άλλο αλλά ειμαι στη χειρότερη οικονομική φάση και η αγορά καινούργιου ποδηλάτου είναι απαγορευτική. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω..κάτι διάβασα για την Μενάνδρου αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. Δηλαδή αν δεις εκεί το κλεμένο σου ποδήλατο τι κάνεις; Το αγοράζεις ή φωνάζεις την αστυνομία;
Κι έτσι για την Ιστορία το ποδήλατο είναι ένα mountain bike μάρκας MONTAGUE και συγκεκριμένα το PARATROOPER σε χρώμα πράσινο/χακί.Έχει κουδούνι, θέση για μπροστινό φως, φλάς πίσω,χωρίς σχάρα και θέση για μπουκάλι. Ενα μικρό χαρακτηριστικό είναι ότι στη μέση του τιμονιού υπάρχουν δύο βίδες μικρές αλλά ψιλοσκουριασμένες από τη βροχή.
Τι άλλο να πω; Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω σημειώσει κάποιον άριθμό που να πιστοποιεί την κατοχή του. Ελπίζω να ειμαι ο τελευταίος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αν υπάρξει κάτι με λένε Γιάννη Νικολάου, μένω Παγκράτι και το κινητό είναι 6944 352630.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon Raw39612-1.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...σου το λεω για να νιωσεις λιγο καλύτερα..

..ασε , γιατι και γω , ειδικα οταν ακουω αναδιπλουμενο να κλεβεται ..
εισαι παντως και λιγο τυχερος γιατι το ποδηλατο αυτο ειναι πολυ ιδιαιτερο και εντοπιζεται πιο ευκολα , απο τον ξεχωριστο σχήμα του σκελετου του..
..κουραγιο και με γεια το καινουριο που θα ερθει , φιλε Γιαννη!!

Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Αν και ξέρω πως νιώθεις γιατί για τον ίδιο ακριβώς λόγο έπαθα κι εγώ υστερία μόλις ενάμιση μήνα πριν κι ακόμα έχω την πίκρα της απώλειας! Δεν ξέρω τι κλειδαριά χρησιμοποιείς, αλλά θα σου συμβούλευα το πέταλο. Μόνο αν έχεις κρατήσει το serial number του ποδηλάτου σου μπορείς να έχεις αποδεικτικά στοιχεία για να το διεκδικήσεις πάλι στη Μενάνδρου, αλλά αυτά τα καθίκια στην Μενάνδρου είναι τέτοια κλίκα που καλύτερα να πας να το ψάξεις με έναν μπάτσο να στέκει δίπλα σου, αν μπορεί να υπαρξει μπάτσος με πολιτικά!!! Σου εύχομαι πάντως ολόψυχα να μπορεσεις να πάρεις σύντομα ένα άλλο πιο φτηνούτσικο ίσως που όμως να σε βολέψει.
Πριν από αυτο που μου κλέψανε είχα κι εγώ ένα του σουπερ μάρκετ για 4-5 χρόνια και είχαμε γίνει αχώριστοι....Ποιος είπε ότι επειδή κάτι είναι φτηνό δεν θα είναι ποτέ καλό?