Μηπως εχασε κανεις ενα κουρσακι Gitane

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nikos_Scott50
Απών/απούσα

Εδω και 2 μερες παρατηρω στην πλατεια Πρωτομαγιας κοντα στα δικαστηρια στην Κυψελη καποιους τυπαδες οι οποιοι κοβουν βολτες με ενα κουρσακι Gitane.

Μαυρου χρωματος με λευκο λογοτυπο GITANE, λευκη ταινια στο τιμονι, λευκη σελα, δεν προσεξα αν εχει φωτα ή οτιδηποτε αλλο αξεσουαρ πανω του.

Η κατασταση μου φανηκε λιγο υποπτη, για αυτο δεν λεω πως ειναι κλεμμενο αλλα σε περιπτωση που ειναι, καλο θα ηταν να επιστραφει στον ιδιοκτητη του.

Θα προσπαθησω παντως να βγαλω καμια photo και να την ανεβασω.

Μοιαζει σαν αυτο της photo

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon GTN300.jpg202.64 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
oops
Εικόνα oops
Απών/απούσα

Και βιντεο να ανεβασεις, μη ξεχαστεις... Ρε φιλε, με ποιο δικαιωμα κανεις κατι τετοιο; ναι μεν εχεις τις αμφιβολιες σου, για το αν η κριση σου ειναι σωστη, αλλα απο την αλλη θα κανεις και την παρακολουθηση σου. Κανεις δε κανεις λαθος δεν εχεις το δικαιωμα, ξανασκεψου το!

deacon
Απών/απούσα

den thelei kai polu mialo filarako ase ta kobleks gia alloukai tis eksupnades giati an exeis xasei to podilato sou kai borei i opoiadipote pliroforia na se voithisei tha to itheles.
eleos pia me to mualo merikwn na kruvontai pisw apo tin anwnumia kai na krazoun.get a life

oops
Εικόνα oops
Απών/απούσα

εχω χασει ποδηλατο μου... Και για εμενα ειναι μεταφορικο μεσο, οποτε φανταζομαι πως καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο, αλλα το να παρακολουθεις κοσμο για κατι που νομιζεις και σου φαινεται οτι δεν κολλαει η εικονα δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο καταπατηση ελευθεριας. αμα σε χαλαει η ανωνυμια γιατι κανεις το ιδιο; και στην τελικη που ειναι το προβλημα σου σε αυτο; αντι να αντιπαρατεθεις απλως στην αποψη που δε σου αρεσε καταπιανεσαι με ενα αασχετο θεμα και το κοτσαρεις σε αυτο που λες μονο και μονο για στομφο συγχαρητηρια κυριε ανωνυμε... Αυτο ειναι κομπλεξ, να κανεις επιθεση μονο και μονο για να τονισεις κατι που δεν εχει να κανει με το θεμα του αρχικου thread

Datte
Απών/απούσα

Αν ειχαν κλεψει σε εμενα το ποδηλατο μου θα προσπαθουσα να αξιοποιησω ΚΑθΕ πληροφορια... Και στο κατω κατω δεν τουσ κατηγορησε, πολυ απλα αν οντως καποιος εχει χασει ενα παρομοιο κουρσακι, μπορει να παει εκει που κοβουν βολτα αυτοι που εχει δει το παλικαρι που εκανε το post και πολυ ευγενικα να τους πει πως εχει η κατασταση, αν οντως το αγορασαν απο κλεμμενα μπορει να το παρει πισω, αν οχι τοτε δεν θα τους ξαναδει και ποτε... και σε εμενα αν ερχοντουσαν και μου ελεγαν 'φιλαρακι το Pro Rider το εχεις αγορασει απο μαγαζι? γιατι μου εκλεψαν το δικο μου προχθες και οπως καταλαβαινεις εχω φρικαρει και υποπτευομαι τα παντα' δεν θα παρεξηγιομουν και θα του εξηγουσα οτι οντως το πηρα απο μαγαζι με αποδειξη κλπ... Για μενα καλα εκανε και ανοιξε αυτο το post το παλικαρι.

oops
Εικόνα oops
Απών/απούσα

Αυτο που λες ειναι αλλο ομως απο το θα ανεβασω φωτογραφια και θα την δειτε. Κι εγω σε καθε γωνια ακομα βλεπω το δικο μου παλιο ποδηλατο, κι ακομα το ψαχνω, μιας και η πολη μου ειναι μικρη. Το να δηλωσεις πως βλεπεις εικονες που δε συναδουν το καταννοω εν μερει (βλεπε iron man και τις περιγραφες του στα post του, λεει πως ευκολα διεκρινε τυπακια που δεν ταιριαζε η εικονα τους με το ποδηλατο που καβαλουσαν και καταλβαινε αν πηγαινει καλα προς το μεροσ οπου αναζητουσε, αλλα δεν ειχε μπει στην νοτροπια του αυτος ειναι ετσι ο αλλως αλλιως, κατι που δε λεω πως το παιδι που ανοιξε το θεμα κανει γι'αυτο του ειπα και το "σκεψου το"), αλλα υπαρχουν ορια που δε μπορεις να ξεπερασεις. θα βγουμε με καμερεσ στους δρομους και θα τραβαμε καποιον που δε μας καθετε καλα;

Datte
Απών/απούσα

Οχι σ' αυτο δε συμφωνω ουτε εγω... αν αρχισουμε και την καταπατηση προσωπικων δεδομενων, παει, τελιωσαμε... Μπορει να αρκεστει σ αυτη την πληροφορια, στο οτι το ποδηλατο μοιαζει με το "ταδε" μοντελο και οτι κυκλοφορουν εκει αυτοι με το ποδηλατο, απο εκει και περα αν καποιος οντως εχει χασει το ποδηλατο του ας παει για αρχη εκει να δει μονος του το ποδηλατο...

panoss
Απών/απούσα

Αν δεν φαίνονται τα πρόσωπα, δεν υπάρχει καταπάτηση κανενός προσωπικού δεδομένου.