mou eklepsan to podilato apo to metro ag. dimitriou

124 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
velox
Εικόνα velox
Απών/απούσα

ρε κεφτε,κομπλεξικε για τους ευυποληπτους ελληναραδες που σε κλεβουν καθε μερα δεν μιλας,απ τον ποδηλατα που στο πουλησε... μεχρι τις γαμωκαφετεριες που πας κ πινεις το καφε σου.πρωτη φορα χαιρομαι τοσο για κλοπη ποδηλατου .

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

Dimichium wrote:
πσιτ για χαλαροσε λιγο ε...

Τα μισά χρόνια από εσένα να είχε πάει σε Ελληνικό σχολείο ο οποιοσδήποτε Πακιστανός, το ελάχιστο που θα είχε μάθει θα ήταν το... "ψιτ".

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Ας περιοριστουμε στην καλοπροαιρετη κριτικη, κι ας αφησουμε τους χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν, και το επιθετικο υφος...
Νομιζω κατι τετοιο, δεν βοηθαει κανεναν...
Το ξερω κανει πολυ ζεστη, υγρασια, τεντωμενα νευρα, αλλα ας δειξουμε λιγο αυτοσυγκρατηση ολοι μας, για να αισθανομαστε ολοι λιγο καλυτερα...

panagiotis87
Εικόνα panagiotis87
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και έχω μάθει αρκετά από εδώ μέσα, αν και είναι η πρώτη μου απάντηση... Νομίζω ότι ξεφύγαμε λίγο. Απλά ο φίλος dimichium ίσως έθεσε λίγο λάθος το θέμα, και όντας ανενημέρωτος αποπροσανατολίστηκε... Μάλλον θα έπρεπε να ασχοληθούμε με το τι μέλλει γενέσθαι και το πάθημά του να γίνει μάθημα για όλους... Βέβαια, αν δε δεις κάποιον να παρανομεί, είναι λίγο άδικο να τον κατηγορείς, μιας και κανείς δεν είναι εκ των προτέρων ένοχος...

tabakiera
Απών/απούσα

είναι χ α λ α ρ ά τρολ
δηλαδή δεν υπάρχει να μην είναι τρολ
δηλαδή αν δεν είναι τρολ, τι να πω...

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

πολύ τρολ, 300€ ή 400€ τρόλευ είναι, και αν όχι και γω καραπακαζακαχαίρομαι για το συμβάν. (το κακόμοιρο το ποδηλατάκι, γλίτωσε...)

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Ο Dimichium μπήκε και είπε ότι του έκλεψαν το ποδήλατο, ότι πιστεύει ότι του το έκλεψαν Πακιστανοί και ρώτησε τι να κάνει για να το βρει.
Εσείς αντί να τον βοηθήσετε να κάνει κάτι για να βρει το κλεμμένο του ποδήλατο, ( στο κάτω κάτω σε ποδηλατικό φόρουμ μπήκε και αυτό ζήταγε να του πείτε, δηλαδή ποια διαδικασία να ακολουθήσει για να το βρει) του την είπατε γιατί είπε ότι του το κλέψανε Πακιστανοί.

Όμως αυτή είναι η άποψη του, που δεν πρόκειται να του την αλλάξει κάποιος και στην τελική δεν είναι αυτός ο σκοπός του thread μα και του συγκεκριμένου φόρουμ.

Αν θέλει να πιστεύει αυτό, είναι δικαίωμα του, σάμπως αν του πείτε κάτι διαφορετικό πιστεύετε ότι θα τον κάνετε να αλλάξει γνώμη; Επίσης δεν κατάλαβα ποιος σας έχει αναγορεύσει σε τιμητές των απόψεων των άλλων, ή και πως βγάζετε τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα για τι πιστεύουν οι άλλοι, αφού δεν τους γνωρίζετε και δεν ξέρετε καν τι ακριβώς κάνουν στην ζωή τους.

@Dimichium

Το ποδήλατο το είχες αφήσει ουσιαστικά ξεκλείδωτο.
Οι κλειδαριά με το οποίο το έδεσες παραβιάζεται για πλάκα και ως εκ τούτου το ποδήλατο θα το έχανες αργά ή γρήγορα γιατί το κλείδωνες με λάθος κλειδαριά.
Τα διαδικαστικά για να βρεις ( αν το βρεις ) το ποδήλατο, είναι να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία για την κλοπή δηλώνοντας και το serial number του ποδηλάτου.
Από εκεί και πέρα, το επόμενο ποδήλατο θα πρέπει να το κλειδώνεις με πέταλο, δηλαδή κλειδαριά που δεν θα μπορεί να κοπεί και μακρυά από σταθμούς τρένων όπου οι κλοπές δίνουν και παίρνουν.
Και ποτέ μην αφήνεις, ούτε για ένα λεπτό το ποδήλατό σου ξεκλείδωτο γιατί μπορούν να στο πάρουν από δίπλα σου έτσι για πλάκα.

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

marlene wrote:
Ο Dimichium μπήκε και είπε ότι του έκλεψαν το ποδήλατο, ότι πιστεύει ότι του το έκλεψαν Πακιστανοί και ρώτησε τι να κάνει για να το βρει.
Εσείς αντί ... .

Λάθος. Είπε ότι του το κλέψαν οι Πακιστανοί άρα (νομίζει ότι) ξέρει ποιός του το έκλεψε, και ζήτησε άμα δούμε έναν πακιστανό πάνω σε ένα ποδήλατο όπως το δικό του να τον σαπίσουμε στο ξύλο επ' αμοιβής.

nikost
Απών/απούσα

Όπως το βλέπω εγώ, 2 ενδεχόμενα υπάρχουν.

α) ο τυπάς παρακολουθεί το Φόρουμ και γνωρίζει πως υπάρχει ''ένταση'' γύρω από το φυλετικό θέμα του ποιος (αλλοδαπός) έκλεψε πάλι ποδήλατο.
Γνωρίζει πολύ καλά πως μερικοί έχουν την τάση να κατηγορούν άκριτα εντελώς τους οικονομικούς μετανάστες για τις κλοπές ενώ το υπόλοιπο Φόρουμ τους κρίνει γι' αυτό.
Έτσι υποδύεται έναν αγράμματο φασίστα και ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΙ
συνεχώς τα χαρακτηρίστηκα του αυτά ( το μισό ποστ είναι ανορθόγραφες βρισιές και τραμπουκισμοί) ώστε όλοι εμείς να τσιμπήσουμε να του την πέσουμε ενώ αυτός γελάει ασταμάτητα ''με την αφέλεια αυτών των φλώρων''.

Βέβαια κάνει μερικά ''λάθη ερμηνείας''. Τι εννοώ:

Ενώ γράφει σαν να έχει μόλις κατέβει από το βουνό, είναι γνώστης του περιεχομένου των ποδηλατικών ιστοσελίδων και μάλιστα μας παραπέμπει με λινκ !! για να κάνει ακόμα πιο κατανοητό σε όλους μας το σενάριό του.

Επιπλέον ενώ ξέρει την αξία της αλυσίδας (9,5 e) και άρα το ότι είναι ότι πιο φθηνό θα βρει κάποιος, μας τονίζει πως είναι μία πολύ καλή αλυσίδα, για να αρχίσουμε φυσικά εμείς να λέμε για πέταλα κλπ

Λύση: Δεν ποστάρει κανείς τίποτα άλλο και του παίρνουμε την μπουκιά από το στόμα.

β) Ο άνθρωπος έχει νοητικό πρόβλημα, κυριολεκτικά, έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να συλλάβει νέες ιδέες και νοήματα παραμένοντας για πάντα στις ( άρρωστες δυστυχώς )πεποιθήσεις με τις οποίες ο περίγυρος του τον έχει γαλουχήσει. Θα συνεχίσει να βρίζει και ανορθογραφεί αιώνια μέχρι το Ποστ να φτάσει τις 99999999999999999999999 σελίδες.

Λύση: Δεν ποστάρει κανείς τίποτα άλλο και αναγκάζεται να εκτονώσει αλλού τις ορμές του.

Υ.Γ
marlene σε γενικές γραμμές καλά τα λες, έχεις όμως μεγάλο θέμα με τον ρατσισμό. Πρόσεχε το. Το να μαζικοποιείς και να κατηγορείς a priori μία μειοψηφία είναι το πρώτο βήμα του ναζισμού. Τι νομίζεις, ξύπνησαν ένα πρωινό οι Γερμανοί και άρχισαν να καθαρίζουν Εβραίους?

Αυτά, εγώ τουλάχιστον εδώ δεν θα γράψω τίποτα άλλο.

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

Dimichium wrote:
Tin kiriaki eixa afisei to Ideal Strobe mou ekso apo to metro tou Ag. Dimitriou me mia polu kalh kleidaria podilatou (http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bike-accessories/cable-d-coil-fold... ) san auth...
otan to afisa ap ekso itan kati pakistaniarides pou poulagane ta sixamena tous mpixlimpidia(moufes gialia, skoularikia ktl)...
Otan girisa elipe to podilato kai oi pakis(FYSIKA)...
To podilato einai auto http://demertzidis.gr/shop/images/strobedisk.jpg sto xrwma pou exei h fotografia to eixa mono enamhsi xrono...an deite kanenan pithikan8rwpoides na to kavalaei spaste ton sto ksulo kai parte tou to dinw amoivh

εγώ είδα ενα πηθικανθρωποειδές να το καβαλάει και του το ....έκλεψα.
Ωραια η πλάκα σας, κυρία μου, ευθυμήσαμε πάλι. Άλλη δουλειά δεν έχετε από το να φτιάχνετε λογαριασμούς τρολ;

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

nikost wrote:
Όπως το βλέπω εγώ, 2 ενδεχόμενα υπάρχουν.

α) ο τυπάς παρακολουθεί το Φόρουμ και γνωρίζει πως υπάρχει ''ένταση'' γύρω από το φυλετικό θέμα του ποιος (αλλοδαπός) έκλεψε πάλι ποδήλατο.
Γνωρίζει πολύ καλά πως μερικοί έχουν την τάση να κατηγορούν άκριτα εντελώς τους οικονομικούς μετανάστες για τις κλοπές ενώ το υπόλοιπο Φόρουμ τους κρίνει γι' αυτό.
Έτσι υποδύεται έναν αγράμματο φασίστα και ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΙ
συνεχώς τα χαρακτηρίστηκα του αυτά ( το μισό ποστ είναι ανορθόγραφες βρισιές και τραμπουκισμοί) ώστε όλοι εμείς να τσιμπήσουμε να του την πέσουμε ενώ αυτός γελάει ασταμάτητα ''με την αφέλεια αυτών των φλώρων''.

Βέβαια κάνει μερικά ''λάθη ερμηνείας''. Τι εννοώ:

Ενώ γράφει σαν να έχει μόλις κατέβει από το βουνό, είναι γνώστης του περιεχομένου των ποδηλατικών ιστοσελίδων και μάλιστα μας παραπέμπει με λινκ !! για να κάνει ακόμα πιο κατανοητό σε όλους μας το σενάριό του.

Επιπλέον ενώ ξέρει την αξία της αλυσίδας (9,5 e) και άρα το ότι είναι ότι πιο φθηνό θα βρει κάποιος, μας τονίζει πως είναι μία πολύ καλή αλυσίδα, για να αρχίσουμε φυσικά εμείς να λέμε για πέταλα κλπ

Λύση: Δεν ποστάρει κανείς τίποτα άλλο και του παίρνουμε την μπουκιά από το στόμα.

β) Ο άνθρωπος έχει νοητικό πρόβλημα, κυριολεκτικά, έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να συλλάβει νέες ιδέες και νοήματα παραμένοντας για πάντα στις ( άρρωστες δυστυχώς )πεποιθήσεις με τις οποίες ο περίγυρος του τον έχει γαλουχήσει. Θα συνεχίσει να βρίζει και ανορθογραφεί αιώνια μέχρι το Ποστ να φτάσει τις 99999999999999999999999 σελίδες.

Λύση: Δεν ποστάρει κανείς τίποτα άλλο και αναγκάζεται να εκτονώσει αλλού τις ορμές του.

Υ.Γ
marlene σε γενικές γραμμές καλά τα λες, έχεις όμως μεγάλο θέμα με τον ρατσισμό. Πρόσεχε το. Το να μαζικοποιείς και να κατηγορείς a priori μία μειοψηφία είναι το πρώτο βήμα του ναζισμού. Τι νομίζεις, ξύπνησαν ένα πρωινό οι Γερμανοί και άρχισαν να καθαρίζουν Εβραίους?

Αυτά, εγώ τουλάχιστον εδώ δεν θα γράψω τίποτα άλλο.

Πολύ σκέψη για να κάνεις τελικά το απλούστερο πράγμα. Να πεις στον συγκεκριμένο άνθρωπο να αγοράσει ένα πέταλο.
Προσωπικά δεν θα καθόμουν να σπάσω το κεφάλι μου να σκεφτώ όλο αυτό το "σενάριο" που έγραψες πιο πάνω και όπως είδες δεν το έκανα. Η απάντηση είναι "πρόσεχε το ποδήλατο σου και κλείδωνε το καλά" και αφού στο κλέψανε πήγαινε να το δηλώσεις στην αστυνομία ... και τελειώνει εκεί το ζήτημα.

Στα περί ρατσισμού:
Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
Επειδή έγραψε αυτά που έγραψε στην καταχώρηση στο blog μου ο chrisRC;
Από που συμπέρανες ότι σκοπεύω να καθαρίσω Πακιστανούς; ( Εβραίους ή οποιονδήποτε)
Επειδή αποκάλεσα έναν τύπο που είναι Αλβανός, καθώς του μίλησα και το εξακρίβωσα, Αλβανό;

Θέλω να σου ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν έχω καμία πρόθεση να μιλάω με υπονοούμενα ή με κώδικα για να πω αυτά που θέλω να πω. Άπαξ και Αλβανός τριγύριζε γύρω από τα ποδήλατα με όχι απλά προφανή, αλλά ξεκάθαρη πρόθεση να τα πάρει, όχι απλά θα τον κατονομάσω με αυτή του την ιδιότητα που την ξέρω, αλλά θα τον εμποδίσω και να το κάνει.

Και Έλληνας να ήταν, και η γιαγιά μου η ίδια να ήταν πάλι θα τους κατονόμαζα με την ιδιότητα τους και δεν θα μάσαγα τα λόγια μου, μη τάχα και προσβάλω κανέναν.

Και αυτό γιατί θεωρώ προσβολή δική μου, δηλαδή του δικαιώματος να κατέχω το νόμιμα αποκτημένο ( αγορασμένο με λεφτά από την δουλειά μου) ποδήλατο μου, την πρόθεση του οποιουδήποτε να το πάρει.

Αν αυτό είναι ρατσισμός, τότε έχεις περίεργη αίσθηση περί δικαίου.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

chrisRC wrote:

Ωραια η πλάκα σας, κυρία μου, ευθυμήσαμε πάλι. Άλλη δουλειά δεν έχετε από το να φτιάχνετε λογαριασμούς τρολ;

Ζήτα τότε από τους διαχειριστές να συγκρίνουν τις ip για να το εξακριβώσεις. Οι ip σου λένε ακόμα και από ποια περιοχή μπαίνει κάποιος και από ποιον πάροχο.
Όταν όμως θα σου πουν ότι αποκλείεται να είναι δικό μου account αυτό, φυσικά και θα έχω την απαίτηση να μου ζητήσεις δημόσια συγγνώμη.
Προχώρα λοιπόν και ζήτα από τους διαχειριστές να ελέγξουν τις ip. Ξέρουν ποια είμαι, ξέρουν που μένω, ξέρουν από ποιον πάροχο μπαίνω και όπως είπαμε μπορούν και να εξακριβώσουν αν τα ποστς αυτά είναι δικά μου.

Y.Γ Και γιατί να μην εικάσει κάποιος ότι εσύ έγραψες αυτά τα ποστς έτσι ώστε να κατηγορήσεις άλλους για διπλούς λογαριασμούς και να υποστηρίξεις έτσι τις δικές σου θέσεις;

Dimichium
Εικόνα Dimichium
Απών/απούσα

marlene wrote:
Εσείς αντί να τον βοηθήσετε να κάνει κάτι για να βρει το κλεμμένο του ποδήλατο, ( στο κάτω κάτω σε ποδηλατικό φόρουμ μπήκε και αυτό ζήταγε να του πείτε, δηλαδή ποια διαδικασία να ακολουθήσει για να το βρει) του την είπατε γιατί είπε ότι του το κλέψανε Πακιστανοί.

Όμως αυτή είναι η άποψη του, που δεν πρόκειται να του την αλλάξει κάποιος και στην τελική δεν είναι αυτός ο σκοπός του thread μα και του συγκεκριμένου φόρουμ.

Αν θέλει να πιστεύει αυτό, είναι δικαίωμα του, σάμπως αν του πείτε κάτι διαφορετικό πιστεύετε ότι θα τον κάνετε να αλλάξει γνώμη; Επίσης δεν κατάλαβα ποιος σας έχει αναγορεύσει σε τιμητές των απόψεων των άλλων, ή και πως βγάζετε τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα για τι πιστεύουν οι άλλοι, αφού δεν τους γνωρίζετε και δεν ξέρετε καν τι ακριβώς κάνουν στην ζωή τους.

@Dimichium

Το ποδήλατο το είχες αφήσει ουσιαστικά ξεκλείδωτο.
Οι κλειδαριά με το οποίο το έδεσες παραβιάζεται για πλάκα και ως εκ τούτου το ποδήλατο θα το έχανες αργά ή γρήγορα γιατί το κλείδωνες με λάθος κλειδαριά.
Τα διαδικαστικά για να βρεις ( αν το βρεις ) το ποδήλατο, είναι να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία για την κλοπή δηλώνοντας και το serial number του ποδηλάτου.
Από εκεί και πέρα, το επόμενο ποδήλατο θα πρέπει να το κλειδώνεις με πέταλο, δηλαδή κλειδαριά που δεν θα μπορεί να κοπεί και μακρυά από σταθμούς τρένων όπου οι κλοπές δίνουν και παίρνουν.
Και ποτέ μην αφήνεις, ούτε για ένα λεπτό το ποδήλατό σου ξεκλείδωτο γιατί μπορούν να στο πάρουν από δίπλα σου έτσι για πλάκα.

Epitelous mia apantish ths prokophs...euxaristw marlene

Nomiza oti mphka se forum podhlatwn alla mallon mpika se forum koutsompolidwn 'antiratsistwn' giati egw rwthsa to pio aplo..ti mporo na kano me to podilato mou k arxisate na anaptisete tis antiratsistikes sas parafilosofies k an toso polh sas niazei to 8ema ths or8ografias mou, ma8ete oti eimai dusleksikos..ok?

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

marlene wrote:
chrisRC wrote:

Ζήτα τότε από τους διαχειριστές να συγκρίνουν τις ip για να το εξακριβώσεις. Οι ip σου λένε ακόμα και από ποια περιοχή μπαίνει κάποιος και από ποιον πάροχο.
Όταν όμως θα σου πουν ότι αποκλείεται να είναι δικό μου account αυτό, φυσικά και θα έχω την απαίτηση να μου ζητήσεις δημόσια συγγνώμη.
Προχώρα λοιπόν και ζήτα από τους διαχειριστές να ελέγξουν τις ip. Ξέρουν ποια είμαι, ξέρουν που μένω, ξέρουν από ποιον πάροχο μπαίνω και όπως είπαμε μπορούν και να εξακριβώσουν αν τα ποστς αυτά είναι δικά μου.

Y.Γ Και γιατί να μην εικάσει κάποιος ότι εσύ έγραψες αυτά τα ποστς έτσι ώστε να κατηγορήσεις άλλους για διπλούς λογαριασμούς και να υποστηρίξεις έτσι τις δικές σου θέσεις;

Μαρλέν, μπορει ο Chris να θυμαται την εποχή που εκανες 'μαιμου' λογαριασμο με το ονομα και το αβαταρ μου και παριστανες εμένα.
Αχ, τι ωραίες εποχές...

Πάντως δεν νομίζω οτι συμβαινει κάτι τετοιο σε αυτην την περίπτωση. Ο τύπος μαλλον ειναι ακροδεξιο τρόλυ που ηρθε να διασπείρει το ρατσιστικό του μίσος με όχημα ενα θεμα που μας πονάει...
και ολη αυτη η νοοτροπια και η επιθετικότητα ειναι κατι που σιγουρα δεν μπορει να δικαιολογηθει με μια ισχυριζομενη δυσλεξία

kounoupis
Απών/απούσα

Dimichium wrote:
spy3 wrote:
Dimichium wrote:
Ti einai to petalo?

ειναι κλειδαρια σε σχημα Π

File auto eixe o pateras mou ena tetoio gia thn mixani alla den xoraei na to deseisw pou8ena..

Τα πεταλα πως δεν χωρανε να τα δεσεις;Αν ησουνα σε ενα σοβαρο φορουμ με κανονες θα ειχε φαει ban η εστω προειδοποιηση κατευθειαν.Αλλα δεν φταις εσυ,οι διαχειριστες φταινε που καταντησαν με την ανεκτικοτητα τους το forum/site ξεφραγκο αμπελι(χωρος εξαγωγης αποθημενων)

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

alepouda wrote:
marlene wrote:
chrisRC wrote:

Μαρλέν, μπορει ο Chris να θυμαται την εποχή που εκανες 'μαιμου' λογαριασμο με το ονομα και το αβαταρ μου και παριστανες εμένα.
Αχ, τι ωραίες εποχές...

Πάντως δεν νομίζω οτι συμβαινει κάτι τετοιο σε αυτην την περίπτωση. Ο τύπος μαλλον ειναι ακροδεξιο τρόλυ που ηρθε να διασπείρει το ρατσιστικό του μίσος με όχημα ενα θεμα που μας πονάει...
και ολη αυτη η νοοτροπια και η επιθετικότητα ειναι κατι που σιγουρα δεν μπορει να δικαιολογηθει με μια ισχυριζομενη δυσλεξία

Ούτε εσύ θυμάσαι ότι τότε σου έφτιαξα μαϊμού λογαριασμό σαν demo γιατί δεν πίστευες ότι είχε τρύπα το σύστημα εδώ, και επέμενες, μαζί με κάποιους άλλους, ότι το σάιτ δεν χρειαζόταν καμία βελτίωση και καμία αλλαγή. Και εσύ μαζί με κάποιους άλλους ισχυριζόσασταν ότι όλα ήταν καλά, αλλά όταν είδατε επί του πρακτέου τι μπορεί να συμβεί, τότε αλλάξατε τροπάρι.

Κάτι τέτοιο κάνετε και τώρα. Υποστηρίζετε εμμέσως πλην σαφώς τις κλοπές, επειδή θέλετε να υποστηρίξετε κάτι πολιτικώς ορθό, αγνοώντας ουσιαστικά την πραγματικότητα γύρω σας. Μέχρι βέβαια να σας κλέψουν το δικό σας ποδήλατο, και τότε θα σταματήσει η αμπελοφιλοσοφία περί ρατσιστών, ( αφού όποιος χάσει το ποδήλατο του και τολμήσει να πει τι του συνέβη, ανακηρύσσεται αμέσως σε ρατσιστή), και άλλα τέτοια κομψά.

Όταν όμως θα χάσεις το ποδήλατό σου alepouda δεν θα στο έχω κλέψει εγώ για να εμφανιστεί ξανά, δεν θα είναι σαν το account μαιμού, που σε έτσουξε αρκετά καθώς φαίνεται για να το αναφέρεις τόσο καιρό μετά. Δεν θα είναι ντεμο η κατάσταση, θα είναι αληθινή. Και τότε θα σε δω αν θα λες ρατσιστές αδιακρίτως ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

kounoupis
Απών/απούσα

abus folding lock
http://www.action-bikes.gr/product_26794.html
πατα στο google και θα σου τις βγαλει
Οταν λες οτι το πεταλο δεν χωραει πουθενα τι εννοεις;Σε δεντρο δεν χωραει ναι αλλα σε καγκελο χωραει.
Εχουν κλαπει χιλιαδες ποδηλατα οπως σου κλεψανε το δικο σου.Δεν ανακαλυψαμε την πυριτιδα
Στην ορθογραφια ειχες αριστα φανταζομαι ε;
ΣΚΑΡΑ(εγω την πεσκαρα ξερω),πσιτ,χαλαροσε,αστυνομεια(το μια ετσι γραφετε), ομονια,εκνεβριζομε,καπιοι,δουλεβουν,ερχοντε,κλευουν,ανοικει,προοδεφτηκε,βρακυ,προοδεφτηκη.
Αν δαιν μπορης να γραψης αιληνοικα γραπσαι καλλυτερα γγρηκλοις

shaka
Εικόνα shaka
Απών/απούσα

marlene wrote:
Οι κλειδαριά με το οποίο το έδεσες...

...και την ίδια ορθογραφία και συντακτικό!

jeanmarat
Απών/απούσα

Quote:
Μέχρι βέβαια να σας κλέψουν το δικό σας ποδήλατο, και τότε θα σταματήσει η αμπελοφιλοσοφία περί ρατσιστών,

Είτε μας κλέψουν το ποδήλατο είτε όχι δεν θα βγαίνουμε να σκούζουμε αποκαλώντας ως πιθηκοειδή και να ζητάμε να πλακώσουν όποιον Αλβανό ή Πακιστανό.

panagiotis87
Εικόνα panagiotis87
Απών/απούσα

Μάλλον ο dimichium κατάλαβε ότι θα έπρεπε να είχε κλειδώσει με πέταλο το ποδήλατό του. Από εκεί και πέρα, το να κρίνουμε τους άλλους και τις απόψεις τους και να αντιπαρατιθέμεθα ο ένας στον άλλο νομίζω ότι αποκλίνει από το σκοπό του thread αλλά και του forum γενικότερα...

Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

λοιπον... σορρυ για τα ορ8ογραφικα και για εμενα

φιλε μου ειδα πακιστανο με 3εβαμενο ροζ κουρσακι.. το τιμονι μαλιστα το ειχε βαλει αναποδα για να ανεβει επανω η κατω κουρμπα και να ποδηλατει ποιο 3εκουραστα!!! τον πλευριζω ειμουν με το τζιπ του πατερα μου ...περναω απο πανω του... δυστιχος πατισα και το ποδηλατο... τον πακιστανο-αλβανο ανι3α ενα φρεατιο παλι καλα ηταν και κατι καλα παιδια αστυνομικοι και με βοι8ισαν να τον χωσουμε μεσα!!! τωρα το ποδηλατο το αφισα εκει περα αν το παρει κανενασ αλλον να πατισω και τον επομενο .. σιγα σιγα 8α ε3αλιφ8ει το 8εμα με τα κλεμενα ποδηλατα!!

μην ανυσιχεις!! ακου να δεις... 80 ευρο για ενα λουκετο ? και να φοβαμαι μην μου κλεψει κανενας και το λουκετο ??

οκ οκ οκ πλακα κανω.. ας σοβαρευτουμε εχει 3ανασιζιτι8ει.. .. και ας πουμε οτι οντως βλεπω εναν σκουροχρομο (οπως σκουροχρομος ειμαι και εγω.. και για αυτο πηρα κρανος για να μην με περασει κανενας σαν του λογου σου για πακιστανο ) δλδ τι ? αποκλιετε να εχει αγορασει αυτο το ποδηλατο απο καπου ?? η απο καποιον ?? για να σοβαρευτουμε λιγο 8α ελεγα!!
ελπιζω να το βρεις το ποδηλατο.. αλλα τετοια ειδους σχολια ... πλακοστετον στο 3υλο...μας υποβα8μιζουν σαν αν8ρωπους γενικοτερα και ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ! οποτε ελεος!!!

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

Ασε μας ρε Μαρλεν με τις διαστρεβλωτικές απαντήσεις σου
Ναι, οποιος δεν ειναι ρατσιστης υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς τις κλοπές.
Οποιος δεν ακολουθει και επικροτει αυτα που λες ειναι εχθρος σου, εχθρος της αστικής ποδηλασίας και φίλος του δάκου και της μουχρίτσας

Βασικά δεν εχει νόημα μια αντιπαράθεση μαζι σου - αν και αυτο σε τρέφει και δίνει νόημα στη δικη σου ζωη. Στην πραγματικότητα έχεις σοβαρό πρόβλημα - και το ξέρεις - και το να συνομιλώ μαζι σου ειναι σαν να πιάνω κουβεντα με το τειχος του Βερολίνου ενω αυτο που θα επρεπε να γινει θα ηταν να πας να μιλήσεις σε έναν ειδικό για να βρεις μια ισορροπια σαν ανθρωπος.

shaka
Εικόνα shaka
Απών/απούσα
Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

shaka wrote:
(από το να μιλάς στην marlene)

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2035996/Woman-ma...

+1

εγω παλι αν μου κλεβαν το ποδηλατο 8α ελεγα ο μαλακας (εγω) μου εκλεψε καποιος το ποδηλατο.. γιατι ειμουν ΜΑΛΑΚΑΣ που το εδεσα με συρματοσκοινο των 10 ευρο!!

εχω ενα παρομοιο το ειχα παρει 11 ευρο αλλα δν 8α απορισω αν δν βρω καπια μερα το ποδηλατο μου... βεβαια ... παω στο γραφειο και το ανεβαζω απο την σκαλα στον 1ο οροφο.... και το βαζω ΜΕΣΑ στο γραφειο.. αν το αφινα απ'ε3ω η απο κατω στανταρ 8α ειχα παρει κατι ποιο καλο !!

και δν 8α ειμουν τοσο συγουρος αν ιταν πακιστανος η οχι!! σιγουρα αυτοι 3ερουν καπως παραπανω απο τον κα8εναν μας ποσο δυσκολα βγενουν τα λευτα και ισως λεω ισως να μας νιω8ουν λιγο παραπανω! ενω το κολοπαιδο ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που 8α παει μετα απο την αθηνα να αγορασει ενα κλεμμενο τι ειναι αυτος ??

μαρλεν δν λεω οτι δν 8α σκασω και εγω απο το κακκο μου αν μου κλεψουν οχι το ποδηλατο μονο την σελα σου λεω εγω... αλλα σιγουρα δν 8α πω οτι το εκλεψε καπια μιονοτητα αν8ρωπων.. 8α πω ναι μου το κλεψαν εκτως αν δω τον δραστη και πω ναι ηταν πακιστανος η' ναι ηταν αλβανος 'η πρεζακιας η΄ηταν ο πλανετ !! γιατι εχω μα8ει οτι 8α κανει ενα κινιμα λεει να μαζευει οτι σελα βρει απο τα δεμενα ποδηλατα!! ποδηλατες το νουσας τις σελες σας!!

πλανετ με κα8ε συμπα8ιο και φυλικα παντα !!

οποτε αλλο το να σου κλεψουν το ποδηλατο και αλλο το να εισαι ρατσιστης!!!

αυτα τα ολιγα !! καλο μεσιμερι σε ολους!!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

alepouda wrote:
Οποιος δεν ακολουθει και επικροτει αυτα που λες ειναι εχθρος σου, εχθρος της αστικής ποδηλασίας και φίλος του δάκου και της μουχρίτσας

Βασικά δεν εχει νόημα μια αντιπαράθεση μαζι σου - αν και αυτο σε τρέφει και δίνει νόημα στη δικη σου ζωη. Στην πραγματικότητα έχεις σοβαρό πρόβλημα - και το ξέρεις - και το να συνομιλώ μαζι σου ειναι σαν να πιάνω κουβεντα με το τειχος του Βερολίνου ενω αυτο που θα επρεπε να γινει θα ηταν να πας να μιλήσεις σε έναν ειδικό για να βρεις μια ισορροπια σαν ανθρωπος.

Ναι καλέ. Το ξέρω ότι δεν έχεις τι να απαντήσεις.
Μόλις τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι εικασίες. ( τι κάνω, ποια είμαι..σπας το κεφάλι σου να εικάσεις ποια είμαι και γιατί στην λέω... λες και δεν ξέρεις).

Απάντηση στις απορίες σου..
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΡΕ.. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙΑ..

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

shaka wrote:
(από το να μιλάς στην marlene)

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2035996/Woman-ma...
εγραψες!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Guppy wrote:

+1

εγω παλι αν μου κλεβαν το ποδηλατο 8α ελεγα ο μαλακας (εγω) μου εκλεψε καποιος το ποδηλατο.. γιατι ειμουν ΜΑΛΑΚΑΣ που το εδεσα με συρματοσκοινο των 10 ευρο!!

εχω ενα παρομοιο το ειχα παρει 11 ευρο αλλα δν 8α απορισω αν δν βρω καπια μερα το ποδηλατο μου... βεβαια ... παω στο γραφειο και το ανεβαζω απο την σκαλα στον 1ο οροφο.... και το βαζω ΜΕΣΑ στο γραφειο.. αν το αφινα απ'ε3ω η απο κατω στανταρ 8α ειχα παρει κατι ποιο καλο !!

και δν 8α ειμουν τοσο συγουρος αν ιταν πακιστανος η οχι!! σιγουρα αυτοι 3ερουν καπως παραπανω απο τον κα8εναν μας ποσο δυσκολα βγενουν τα λευτα και ισως λεω ισως να μας νιω8ουν λιγο παραπανω! ενω το κολοπαιδο ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που 8α παει μετα απο την αθηνα να αγορασει ενα κλεμμενο τι ειναι αυτος ??

μαρλεν δν λεω οτι δν 8α σκασω και εγω απο το κακκο μου αν μου κλεψουν οχι το ποδηλατο μονο την σελα σου λεω εγω... αλλα σιγουρα δν 8α πω οτι το εκλεψε καπια μιονοτητα αν8ρωπων.. 8α πω ναι μου το κλεψαν εκτως αν δω τον δραστη και πω ναι ηταν πακιστανος η' ναι ηταν αλβανος 'η πρεζακιας η΄ηταν ο πλανετ !! γιατι εχω μα8ει οτι 8α κανει ενα κινιμα λεει να μαζευει οτι σελα βρει απο τα δεμενα ποδηλατα!! ποδηλατες το νουσας τις σελες σας!!

πλανετ με κα8ε συμπα8ιο και φυλικα παντα !!

οποτε αλλο το να σου κλεψουν το ποδηλατο και αλλο το να εισαι ρατσιστης!!!

αυτα τα ολιγα !! καλο μεσιμερι σε ολους!!

Που ακριβώς το έγραψα αυτό και δεν το ξέρω; Που ακριβώς γενίκευσα με τον τρόπο που λες;

Ψάξε στις δημοσιεύσεις μου να δεις εάν γενικεύω ή όχι. Μιλάω πάντα ειδικά και κατά περίσταση.
Θα σου πρότεινα να διαβάζεις αυτά που πραγματικό γράφω ( facts) και όχι τις ερμηνείες που δίνουν άλλοι στα δικά μου γραφόμενα.

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

marlene wrote:
alepouda wrote:

Ναι καλέ. Το ξέρω ότι δεν έχεις τι να απαντήσεις.
Μόλις τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι εικασίες. ( τι κάνω, ποια είμαι..σπας το κεφάλι σου να εικάσεις ποια είμαι και γιατί στην λέω... λες και δεν ξέρεις).

Απάντηση στις απορίες σου..
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΡΕ.. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙΑ..

μολις τελειωνει η λογική
αρχίζει η Μαρλέν

shaka
Εικόνα shaka
Απών/απούσα

marlene wrote:
Μιλάω πάντα ειδικά και κατά περίσταση.

δεν πιστεύω να αντιφάσκει κοτζάμ Τείχος!;!
marlene wrote:
Επί της ουσίας όμως, είναι γνωστό τοις πάση ότι οι αλλοδαποί κατά κύριο λόγο κλέβουν ποδήλατα.
Αν το πεις αυτό, είσαι ρατσιστής; Η διαπίστωση σου δηλαδή, που είναι κατά 90% αλήθεια, είναι ρατσιστική;

seen @ http://podilates.gr/?q=node/10504#comment-102143
(marlene βλέπεις τι ευγενικός είμαι που δεν είπα τίποτα για το "τοις πάση")

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

Πάντως εμένα όταν μου είχαν κλέψει την πάπια, δε σκέφτηκα στιγμή την Εθνικότητα του Κλέφτη.

Τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί δεν την είχα κλειδώσει.

Όταν δυο μήνες μετά έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν τύπο που μου είπε πως είχε βρει το μηχανάκι και επειδή θα έφευγε για το χωριό του (!!!) θα ήθελε κάτι σαν...βοήθεια μιας και είχε μπει και στον κόπο, έκανα και γω την πάπια, του σκασα 50 χιλιάρικα και πήρα πίσω το μηχανάκι.

Είχα δουλέψει σα σκυλί για να το αγοράσω 500 χιλιάρικα, και δεν θα έχανα την "ευκαιρία" που μου παρουσιάστηκε.
(Ευτυχώς είχα κάτω απο τη σέλα ταυτότητα, δίπλωμα, ασφάλεια, οπότε δεν ήταν δύσκολο να με βρει).

Κατά τ' άλλα ο τύπος ήταν Έλληνας. ούτε Πακιστανός ούτε Αλβανός ούτε Ινδός (ξέχασα καμιά Φυλή?).

Πέρα από αυτό όμως ρε παιδιά, αν έβλεπα έναν Αλβανό ή Ινδό, ή Πακιστανό, ή Βρετανό, να ξερογλύφεται γύρω απ το ποδήλατό μου, έ, θα επιστούσα την προσοχή στους συμφορουμίτες στο να κλειδώνουν τα ποδήλατά τους έστω και αν πάνε για κατούρημα!

Τώρα το ότι η Marlene κατονόμασε τον Αλβανό ως Αλβανό(σε άλλο Θέμα), δεν την κάνει και Ρατσίστρια!

Ρατσιστής όμως, είναι το τυπάκι που καλεί να πλακώσουμε σε μπουνιές, κλοτσιές και κατραπακιές, όποιον αλλοδαπό δούμε μπροστά μας, μιας και σίγουρα θα θέλει να κλέψει!!!

Μάλλον σας ζάλισα, αλλά απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

contact