ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

64 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Άντε καλή αρχή,αφού σε δημοσίευμα εφημερίδας διαβάζει κανείς....
Επ'αυτοφώρω συνελήφθη απο άνδρες της Άμεσης Δράσης,στην Κηφισιά,ένας 27χρονός ο οποίος είχε κλέψει το....ένατο ποδήλατο στην 15ήμερη καριέρα του στην παρανομία.Απο την έρευνα προέκυψε ότι ο 27χρονος το τελευταίο διάστημα είχε κάνει θραύση στα βόρεια προάστια και ειδικότερα στην Κηφισιά,το Μαρούσι και το Χαλάνδρι!Ο συλλήφθείς,με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του,οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Φαντάζομαι,πως όποιος έχει χάσει το ποδήλατο του σε εκείνες τις περιοχές και το έχει δηλώσει σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής θα μπορούσε μέσω δικηγόρου να κινηθεί εναντίον του εν λόγω ατόμου.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν απο την στιγμη που κάποιός έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για την κλοπή του ποδηλάτου θα ενημερωθεί απο τις αρχές για την εξέλιξη ή θα πρέπει να το κυνηγήσει πιο μεθοδικά.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
mr.linatsa69
Απών/απούσα

Άντε σιγά σιγά....ένας ένας....!!!!
Αν και η αλυσίδα φοβάμαι πως είναι πολύ μεγάλη...!!!

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

... έγινε και μία σύλληψη. Μακάρι να βρεθούν και τα κλεμμένα ποδήλατα.
Αν θυμάμαι καλά κάποιος δεν είχε γράψει εδώ ότι του κλε΄ψαν το ποδήλατο από το ΚΑΤ?

KAthanas
Απών/απούσα

Ναι, εμένα μου το έκλεψαν στο ΚΑΤ. Το είχα δηλώσει στο Αστυνομικό Τμήμα του Αμαρουσίου. Η αστυνόμος, στην οποία έκανα τη μήνυση κατ' αγνώστου, ήταν πολύ φιλική και μου είπε ότι θα στείλουν άτομα να παρακολουθούν την περιοχή. Κράτησε και το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που τον πιάσουν. Έδειξε και ενδιαφέρον για την σπασμένη κλειδαριά που είχα βρει και ήθελε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα! Είχε περάσει όμως μία εβδομάδα από τότε που το έκλεψαν και δεν ήταν δυνατό αυτό (διότι μάλλον με το πέρας του χρόνου εξαφανίζονται). Βλέποντας το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης υπαλλήλου μετάνιωσα που δεν έκανα πιο νωρίς τη μήνυση. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα δείξουν ενδιαφέρον για μια κλοπή ποδηλάτου. Δε νομίζω πάντως ότι η σύλληψη του 27χρονου έχει σχέση με τη δική μου μήνυση. Μάλλον τυχαία τον βρήκαν...

enaskitis
Απών/απούσα

Εγώ είχα βρεθεί μπροστά στον κλέφτη. Τον πρόσεξα και κρύφτηκα πίσω από μια κολόνα, για να δω πώς θα προσπαθούσε να το κλέψει. Σταδίου και Σύνταγμα γωνία, Κυριακή, καλοκαίρι, 4 μμ. Ολόγυρα κανείς. Έβγαλε ένα κατσαβίδι και πήγε να προσπαθήσει. Τον πλησίασα από πίσω, του λέω: "Φίλε, το ποδήλατα που πας να κλέψεις είναι δικό μου". Μου είπε: "Α, συγνώμη, συγνώμη", και απομακρύνθηκε απαθώς, κατηφορίζοντας την άδεια Σταδίου και παίζοντας με τα αδέσποτα σκυλιά. Τι να 'κανα; Ήταν ψηλός, γεροδεμένος, νέος (25 χρόνια περίπου πιο νέος από μένα), κρατούσε κατσαβίδι, γύρω δεν υπήρχε κανείς.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Εγω αν ήμουν στη θέση σου,το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να δω αν έχει τσιλιαδόρο,αν δεν είχε θα πέρναγα απο διπλα του σαν απλός περαστικός και μόλις έφτανα στην κατάληλη θέση θα γύρναγα απότομα και θα του έσκαγα κλωτσιά κατευθείαν στα μούτρα,προσοχή, η κλωτσιά πρέπει να τον βρεί κατευθείαν στο πρόσοπο για να του σπάσεις με τη μια τη μύτη.....Ετσι θα είχα το αβαντάζ του εφνιδιαζμού,δε πρέπει να προλάβει να αντιδράσει,για αυτό πρέπει η κλωτσιά να σκάσει στη μούρη.....Αυτά.

KAthanas
Απών/απούσα

Τελευταία νέα από την Ασφάλεια Κηφισιάς. Ο ναρκομανής (έτσι δήλωσε στην Ασφάλεια) που έκλεβε τα ποδήλατα τα πωλούσε για 20 € στην περιοχή της Ομόνοιας. Έτσι η Ασφάλεια δεν βρήκε ποδήλατα. Ο κλέφτης είναι στη φυλακή. Τα ποδήλατα κατά κάποιο τρόπο έχουν γίνει η σωσίβια λέμφος για τους ναρκομανείς, οι οποίοι τροφοδοτούν το γκέτο της Μενάνδρου με φθηνά ποδήλατα. Οι πανταχού ναρκομανείς έχουν εφοδιαστεί με ειδικούς κόφτες που σπάνε τις αλυσίδες των ποδηλάτων για να βρουν λεφτά να πάρουν τη δόση τους.
Υ.Γ: Όποιος βρει το IDEAL TRAVELLER που μου έκλεψαν στη Μενάνδρου, παρακαλώ να με ενημερώσει.

KAthanas
Απών/απούσα

Εχθές (18/5/2009) ήμουν μάρτυρας στη δίκη του κλέφτη. Καθώς είχα δηλώσει την κλοπή με κάλεσαν. Ήταν όντως ναρκομανής και έκλεβε επί τρεις μήνες στην περιοχή της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου ποδήλατα στους σταθμούς του ΗΣΑΠ! Προφανώς αυτός είχε κλέψει και το δικό μου.
Στο δικαστήριο επικρατούσε από τους δικαστές αρχικά μία γενική θυμηδία με τις κλοπές αυτές. Βέβαια όταν άκουσαν για τις αξίες των ποδηλάτων (ένας δήλωσε ότι έκανε 2 500 ευρώ εισαγόμενο από Ιταλία) άλλαξαν στάση. Ρώτησαν τον κατηγορούμενο αν αισθάνεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και αν θα του άρεσε να του κλέβουν το ποδήλατο και αυτός ζήτησε συγγνώμη από όλους μας. Εγώ κατέστησα σαφές ότι το ποδήλατο ήταν το μεταφορικό μου μέσο και ήταν πλήγμα για μένα η απώλειά του και ότι θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος δεν κερδοσκόπησε και ότι το πούλησε για τη δόση του (καθώς ήξερα ότι τα πουλούν πάμφθηνα στη Μενάνδρου - αυτό βέβαια δεν το είπα). Γενικά και σε άλλες παρόμοιες δίκες που προηγήθηκαν (η ημερήσια διάταξη ήταν γεμάτη δίκες ναρκομανών που έκλεβαν διάφορα αντικείμενα) υπήρχε η αναγνώριση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν και μεγάλη συναίσθηση των πράξεών τους καθώς αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Οι ποινές ήταν επιοικείς (4-5 χρόνια φυλάκισης), όμως οι δικαστές αρνήθηκαν την αναστολή (δηλαδή να τους αφήσουν ελεύθερους) και επέβαλαν να πάνε φυλακή. Αυτό το έκαναν κυρίως όπως φάνηκε να εννοηθεί, διότι πιστεύουν ότι αν τους βγάλουν έξω έτσι που έχουν καταντήσει μάλλον τα ίδια θα κάνουν. Τρέφουν μία ελπίδα μήπως καταφέρουν να απεξαρτηθούν στις φυλακές φαίνεται, που και αυτό μάλλον μου φαίνεται λίγο χλωμό. Τι να πώ; Πιστεύω ότι οι πραγματικά υπεύθυνοι για τις κλοπές των ποδηλάτων μας (όσοι τα παίρνουν από το τρελό πάρτι που έχει στηθεί γύρω από τα ναρκωτικά, όσοι μετατρέπουν ανθρώπους σε υποχείρια και τους εξευτελίζουν, όσοι μας κάνουν να ζούμε στη διαρκή ανασφάλεια χάνοντας 5 λεπτά να κλειδαμπαρώνουμε το ποδήλατο) είναι ελεύθεροι και χαζογελάνε με τα δικαστήρια αυτά.

ooo7jb
Απών/απούσα

ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ!
και σκεφτειτε κατι ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ'
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΔΩΝ[ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ] ΒΑΛΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΤΣΙ?
ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ!
ΜΑΛΙΣΤΑ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ...ΑΥΤΑ...

vouros
Απών/απούσα

Είναι φορές που δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που διαβάζω. Όπως την άποψη του kathanas ότι η ποινή φυλάκισης 4-5 χρόνια χωρίς αναστολή σε ναρκομανή για κλοπή ποδήλατου είναι επιεικής. Ελπίζω kathanas να ήταν μια βιαστική σου εκτίμηση και όχι πεποίθησή σου. Γιατί αν είναι αυτή η πεποιθησή σου, τότε σίγουρα δεν έχουμε το ίδιο μέτρο για την αναλογία σφάλματος και τιμωρίας. Κυρίες και κύριοι για κοιτάξτε λίγο προσεκτικότερα γύρω σας και αξιολογήστε τα προβλήματα και το κακό που σας κάνουν οι συμπολίτες σας. Άλλοι καταληστεύουν την δημόσια περιουσία, ή την οικειοποιούνται μπροστά στα μάτια μας, χωρίς καμία επίπτωση, γιατί μας κυβερνούν οι υποτελείς τους που εμείς οι ίδιοι εκλέγουμε και άλλοι κλέβουν ποδήλατα όχι για να πλουτίσουν, αλλά για να βγάλουν άλλη μια μέρα στη μίζερη και τρισάθλια ζωή τους και τους πετάνε πέντε χρόνια μέσα στη κόλαση. Δεν θέλετε καν να φανταστείτε την ζωή ενός απλού χρήστη στη φυλακή. Και γιατί αυτό; Γιατί απλούστατα η πολιτεία μας δεν έχει την πρόθεση να κάνει τίποτα καλύτερο γι'αυτόν απ' το να τον πετάξει στα σκουπίδια. Μόνο για πέντε χρόνια. Ευτυχώς του φερθήκανε με επιείκεια. Θα μας τρελάνετε. Και εσύ Αιγέα, πριν τινάξεις το πόδι σου για να σπάσεις το κεφάλι του επίδοξου κλέφτη του ποδήλατού σου, βρες λίγο χρόνο να δεις σε τι κατάσταση είναι, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από ένα τέτοιο χτύπημα. Θα τον σκοτώσεις δηλαδή ανόητε και μετά θα σκέφτεσαι γιατί; Και την καλύτερη απάντηση που θα βρίσκεις θα είναι γιατί τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την πόλη και το μόνο που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα είναι το ποδήλατό σου. Αυτό είναι όλος σου ο κόσμος. Και εκείνος πήγε να στον κλέψει. Για ξανασκέψου τι είδους ενέργεια μας περιέγραψες τόσο γλαφυρά και με τόση περιφάνεια. Άντε να σας δω λεβέντες.

pantrelis21
Απών/απούσα

Kala re flwre klwtsia?
Olokliro petalo exeis...

rihardos
Απών/απούσα

vouros wrote:
Είναι φορές που δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που διαβάζω. Όπως την άποψη του kathanas ότι η ποινή φυλάκισης 4-5 χρόνια χωρίς αναστολή σε ναρκομανή για κλοπή ποδήλατου είναι επιεικής. Ελπίζω kathanas να ήταν μια βιαστική σου εκτίμηση και όχι πεποίθησή σου. Γιατί αν είναι αυτή η πεποιθησή σου, τότε σίγουρα δεν έχουμε το ίδιο μέτρο για την αναλογία σφάλματος και τιμωρίας. Κυρίες και κύριοι για κοιτάξτε λίγο προσεκτικότερα γύρω σας και αξιολογήστε τα προβλήματα και το κακό που σας κάνουν οι συμπολίτες σας. Άλλοι καταληστεύουν την δημόσια περιουσία, ή την οικειοποιούνται μπροστά στα μάτια μας, χωρίς καμία επίπτωση, γιατί μας κυβερνούν οι υποτελείς τους που εμείς οι ίδιοι εκλέγουμε και άλλοι κλέβουν ποδήλατα όχι για να πλουτίσουν, αλλά για να βγάλουν άλλη μια μέρα στη μίζερη και τρισάθλια ζωή τους και τους πετάνε πέντε χρόνια μέσα στη κόλαση. Δεν θέλετε καν να φανταστείτε την ζωή ενός απλού χρήστη στη φυλακή. Και γιατί αυτό; Γιατί απλούστατα η πολιτεία μας δεν έχει την πρόθεση να κάνει τίποτα καλύτερο γι'αυτόν απ' το να τον πετάξει στα σκουπίδια. Μόνο για πέντε χρόνια. Ευτυχώς του φερθήκανε με επιείκεια. Θα μας τρελάνετε. Και εσύ Αιγέα, πριν τινάξεις το πόδι σου για να σπάσεις το κεφάλι του επίδοξου κλέφτη του ποδήλατού σου, βρες λίγο χρόνο να δεις σε τι κατάσταση είναι, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από ένα τέτοιο χτύπημα. Θα τον σκοτώσεις δηλαδή ανόητε και μετά θα σκέφτεσαι γιατί; Και την καλύτερη απάντηση που θα βρίσκεις θα είναι γιατί τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την πόλη και το μόνο που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα είναι το ποδήλατό σου. Αυτό είναι όλος σου ο κόσμος. Και εκείνος πήγε να στον κλέψει. Για ξανασκέψου τι είδους ενέργεια μας περιέγραψες τόσο γλαφυρά και με τόση περιφάνεια. Άντε να σας δω λεβέντες.

Και μόνο το γεγονός πως είναι ναρκομανής για τον ίδιο είναι καταδίκη και τραγωδία. Τα πέντε - έξι χρόνια είναι ότι χειρότερο, όχι επιείκια.

vassochara
Απών/απούσα

vouros, simfono 100%
kai me vgazeis apo ton kopo na ta grafo

vang
Απών/απούσα

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέει ο βούρος...αλλά πιθανότατα θα αντιδρούσα όπως έχει την τόλμη να πεί , παρα το γεγονός ότι δέν έιναι πολίτικαλι κορέκτ, ...ο αιγέας...,
...και μετά θα μετάνοιωνα....όπως λέει ο βούρος...

Αλλά βλέπεις όπως εκείνος ο φουκαράς ναρκομανής έιναι άνθρωπος με αδυναμίες, έτσι έιμαι και εγώ ...Δουλεύω σαν σκλάβος πολααααα χρονια και με καταληστεύουν από παντού... Δεν μπορώ να απολαύσω διάφορα πράγματα, γιατί ζώ συνέχεια με την ανησυχία ότι κάποιος θα με κλέψει, θα μέ ληστέψει, θα με σκοτώσει...
Όταν μου πήραν το ποδηλατάκι μου μέσα από το γκαράζ ένοιωσα ότι με βιάσανε...έχασα τον ιδιωτικό μου χώρο...

Όλη αυτή η πίεση μεγαλώνει μέσα μου μέρα την μέρα και φοβάμαι θα εκδηλωθεί...εκρηκτικά...άν βρεθώ μπροστά στήν προσωποποίηση του διαρκούς βιασμού μου...

Και οι φουκαράδες ναρκομανείς έχουν και τον βούρο πού τους καταλαβαίνει...Εμάς τους φουκαράδες σκληρά εργαζόμενους νομοταγείς πού διάφοροι "φουκαράδες" μας βιάζουν κάθε μέρα ποιός θα μας προστατέψει και θα μας καταλάβει...μάλλον κανένας...

Ισως άν οι "οργισμένες ομάδες νεαρών" αντί να λεηλατούν καταστήματα, σπάγανε αμάξια παρκαρισμένα παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια και σαπίζανε στο ξύλο κλέφτες ποδηλάτων, τότε ίσως και η "πολιτεία" καταλάβαινε ότι το θέμα είναι σοβαρό και αντί να χαμογελούσε κάτω από τα μουστάκια της, έκανε κάτι για να το λύσει...

Μέχρι τότε ας προσπαθήσουμε να προστατεύουμε την περιουσία μας όσο καλύτερα γίνεται και να αποφέυγουμε τις κακοτοπιές...

ooo7jb
Απών/απούσα

VOUROS ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

ΘΑ ΔΕΙΡΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ?ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?
ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ?

ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ-ΠΟΥ ΠΑΜΕ![Β.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ 'Η ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ '60S!]

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ 'ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ' ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΣΑΥΤΟ!

ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ,ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ'ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ' ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ'
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ

1]ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ,'ΠΑΡΤΑΚΙΑΣΜΟΣ' ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ
2]ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
3]''ΩΧ ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ''
4]ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ
5]ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ

Α ΚΑΙ 'ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ' ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ

EURO_V Y S I O N!,KOYTSOBOLIA,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΛΠ.!

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΙΟ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ 7Η? ΘΕΣΗ...

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

"Και εσύ Αιγέα, πριν τινάξεις το πόδι σου για να σπάσεις το κεφάλι του επίδοξου κλέφτη του ποδήλατού σου, βρες λίγο χρόνο να δεις σε τι κατάσταση είναι, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από ένα τέτοιο χτύπημα. Θα τον σκοτώσεις δηλαδή ανόητε και μετά θα σκέφτεσαι γιατί; Και την καλύτερη απάντηση που θα βρίσκεις θα είναι γιατί τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την πόλη και το μόνο που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα είναι το ποδήλατό σου. Αυτό είναι όλος σου ο κόσμος. Και εκείνος πήγε να στον κλέψει. Για ξανασκέψου τι είδους ενέργεια μας περιέγραψες τόσο γλαφυρά και με τόση περιφάνεια. Άντε να σας δω λεβέντες.[/quote]"

Εσυ άμα τον πιάσεις να σε κλέβει πάρτου και καμιά πίπα και κάντου και ψυχανάλυση μετα αμα θες...το τι θα κάνω εγω αυτό είναι δικό μου θέμα........ανόητε.........

A και που είσαι για να μην ξεχνιόμαστε......τον έχει σκοτώσει η πρέζα πολύ πριν το κάνω εγω.....και αυτό είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.....με τη μόνη διαφορα οτι αυτό έχει αντίκτυπο σε αυτούς που ΔΕΝ είναι επιλογή τους...

vouros
Απών/απούσα

Αν θες ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς να είναι δικό σου θέμα, τότε μην τα δηλώνεις δημόσια. Σε forum είσαι αν δεν τό'χεις καταλάβει. Βλέπω ότι έχεις απλοποιήσει πολύ την διαδικασία της σκέψης. Από την τεράστια γκάμα αντιδράσεων απέναντι στον ναρκομανή κλέφτη, εσύ έχεις κρατήσει δύο. Ή του ρίχνεις κλωτσιά στο πρόσωπο, ή του παίρνεις πίπα. Διάβασε τίποτα για τον ερπετοειδή εγκέφαλο και θα καταλάβεις πόσο αδικείς τον εγκέφαλό σου. Δεν είναι ανάγκη να πας στη βιβλιοθήκη. Έχεις Internet. Αν σε επόμενη απάντησή σου διατυπώσεις κάτι πιο αξιόλογο, θα σου απαντήσω. Αλλιώς ξέχνα το.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Εχετε δίκιο κύριε πρύτανη...με συνχωρείτε.....απορώ με τον εαυτό μου πως τόλμησα και άνοιξα κουβέντα με μια εξέχουσα πρωσοπικότητα σαν εσάς...και πάλι δεχτήτε τη τη ταπηνή μου συγνώμη κύριε......και θα σας παρακαλούσα θερμα να μην απαντήσετε σε αυτό το post.....δεν αξίζει να ασχολείστε με ενα σκουλίκι σαν εμένα.....

Και επιτρεψτε μου μια διευκρίνιση παρακαλώ......οχι ή κλωτσια,ή πίπα.....ΕΓΩ τη κλωτσια ΕΣΥ τη πίπα.....με όλο το σεβασμό.... Έκαστος στο είδος του.......

Τα σέβη μου.

Z3RatuL
Απών/απούσα

Τι σκατά moderators δεν υπάρχουν σ' αυτό το forum για να σβήνουν διάφορα προσβλητικά μηνύματα ώστε να μην απειλούνται flame wars?

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ξέφρεγο αμπέλι γίναμε.......

dimitris
Απών/απούσα

μέσα από πίπες κλωτσιές και σκατά θα ήθελα να ρωτήσω τους χρήστες του φόρουμ αν κάποιος είναι νηπιαγωγός να αναλάβει χρέη διαχειριστή.

vouros
Απών/απούσα

Μήπως δεν χρειαζόμαστε την επέμβαση διαχειριστή; Αν συνεχίζαμε την συζήτηση αγνοώντας όλες αυτές τις ανοησίες μήπως δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα; Εντάξει ασφαλώς και είναι ενοχλητικό, αλλά με το να ασχολούμαστε κι άλλο με αυτές, πού θα μας βγάλει;

amerhix
Εικόνα amerhix
Απών/απούσα

Είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε κάθε φασιστοειδές υποκείμενο να εκφέρει άποψη έτσι ανερυθρίαστα; Αυτό δεν είναι δημοκρατία, κάποτε τους εξοστρακίζανε κατι τέτοιους. Αφού δεν μπορούν να συνετιστούν απο μόνοι τους κάποιος δεν πρέπει να τους δείξει την έξοδο;

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Φωνάξτε την αστυνομία!!!! ότι έκανε και ο Παππαδόπουλος σε όσους δεν συμφωνούσαν μαζί του...δεν απέχεται και πολύ.....

socyaclist
Απών/απούσα

Όποιος βαριέται να ζυμώσει (το μυαλό του) αργεί να κοσκινίσει (καταλάβει)... Ο Παπαδόπουλος δε φώναζε την αστυνομία αλλά την ΕΣΑ (στρατιωτική αστυνομία), που βασάνιζε τον κόσμο, και ανατράπηκε από το "φίλο" του Ιωαννίδη, αφού σκοτώσαν κόσμο σε όλη την Αθήνα (το Νοέμβρη του '73) και αργότερα στην Κύπρο (σε συνεργασία με τους ντόπιους φασίστες όπως ο Σαμψών, που δε δίσταζε να φωτογραφηθεί με φόντο μακελεμένες οικογένειες Τουρκοκυπρίων). Μήπως τότε δεν υπήρχαν κλέφτες; Μήπως στις χώρες που επικρατεί ο ισλαμικός νόμος και προβλέπει κόψιμο του χεριού δε γίνονται κλοπές ή στο Τέξας οι Μπους με τις δεκάδες θανατικές καταδίκες μείωσαν την εγκληματικότητα;
Οι φασίστες, επειδή δεν αντέχουν την (ελεύθερη) σκέψη, προσπαθούν να επιβάλουν τις "απόψεις" τους με τη βία και τη λύση τους αυτή την επεκτείνουν παντού (μερικοί και στο σεξ!) Γιαυτό δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου (διαφορετικά θα μπορούσαν να λένε και ότι κάθε γυναίκα θέλει να βιαστεί - δημοκρατία δεν έχουμε?)... Στρατός και αστυνομίες (εννοώ και τις δημοτικές) είναι φιαγμένοι (διαβάστε ιστορία) για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της τάξης που κυβερνά...το ότι πιάστηκε κάποιος για κλοπές στα ΒΠ (δεν εννοώ ότι εκεί μένουν μόνο οι καπιτάλες, ε?! μην ανοίξει ο πόλεμος της φωτιάς) δε δείχνει και πολλά πράγματα (πόσες όμως ληστείες έχουν γίνει από το Μέγαρο Μαξίμου? καμία από άσχετο, πολλές από τις κυβερνήσεις...).
Η κυβέρνηση τα διαλύει όλα και πετσοκόβει τους μισθούς και δεν πληρώνει τα ταμεία και δεν προσλαμβάνει δασκάλους και νοσηλευτές και διαλύει τις ψυχιατρικές δομές ΑΛΛΑ προσλαμβάνει αγροφύλακες και χτίζει φυλακές και αυτοκινητόδρομους (βλέπε Υμηττό). Ξέρει τι κάνει...
Αιγαία, θα πας να τη βαρέσεις (ή θα βρεις άλλη ιδέα...)?

vang
Απών/απούσα

Το να αναγάγουμε το κάθε τι κακό ή άσχημο πού ταλαιπωρεί την ζωή μας στο γενικό κοινονικοικονομικοοπολιτικό σύστημα και επιπλέον να κατηγορούμε τούς εκλεγμένους κυβερνώντες γιατί δεν το διορθώνουν, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μήν γίνει ποτέ τίποτε!!

Πιστεύω ότι μία μεγάλη ποιοτική αλλαγή στήν ζωή μας, είναι το άθροισμα πολλών μικρών βελτιώσεων πού ξεκινάνε με το να επέμβουμε σε όσα μικρά συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας...

nevergrad
Απών/απούσα

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα καταφέρεις κάτι με την βία.. Αλλά αν τον πιάσεις στα πράσα να πάει να σου κλέψει το ποδήλατο(Ειδικά αν έχεις χάσεις και άλλο) θα αντιδράσεις κάπου ανάμεσα στον enaskitis "φίλε το ποδήλατο είναι δικό μου" και στον αιγαία με την κλωτσιά του...
άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

"Η κυβέρνηση τα διαλύει όλα και πετσοκόβει τους μισθούς και δεν πληρώνει τα ταμεία και δεν προσλαμβάνει δασκάλους και νοσηλευτές και διαλύει τις ψυχιατρικές δομές ΑΛΛΑ προσλαμβάνει αγροφύλακες και χτίζει φυλακές και αυτοκινητόδρομους (βλέπε Υμηττό). Ξέρει τι κάνει...
Αιγαία, θα πας να τη βαρέσεις (ή θα βρεις άλλη ιδέα...)?[/quote]

Μιας και το έθιξες όμως,σήμερα οργανόναμε τη ποδηλατοπορεία για τον Υμηττό.....αλήθεια εσύ που ήσουν?????

Θές κιάλο? δες εδώ http://alitogatoi.blogspot.com/2009/05/blog-post_4910.html

Αλλοι προτιμάνε να "λιώνουν" τα πληκτρολόγια και άλλοι να περνάνε στη πράξη-δράση....

Λυπάμε αλλά δεν μπορώ να ασχολούμε άλλο με παπαριές,όταν βγάλετε τον αντίχειρα απο το στόμα τότε μπορεί και να τα ξαναπούμε.....

VATOS LOCOS AMIGOS!!!!!

george_
Απών/απούσα

Aigeas wrote:

VATOS LOCOS AMIGOS!!!!!

Blood in. Blood out.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

OMERTA BRO....OMERTA

Tzamilia
Απών/απούσα

¨
το να αναγάγουμε το κάθε τι κακό ή άσχημο πού ταλαιπωρεί την ζωή μας στο γενικό κοινονικοικονομικοοπολιτικό σύστημα και επιπλέον να κατηγορούμε τούς εκλεγμένους κυβερνώντες γιατί δεν το διορθώνουν, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να μήν γίνει ποτέ τίποτε!!"

ναι εντάξει για να κατηγορούμε τους κυβερνώντες μόνο ναι δε λύνει τίποτα.

Απλα νομιζω ότι όλες μας οι αντιδράσεις έχουν σχέση με την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα
αλλά και με την υλική πραγματικότητα του καθενός.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που λέει ο αιγέας σήμερα
δεν μου αρέσει γενικότερα το στυλ κάνω ότι γουστάρω όταν με παίρνει
αυτό είναι ζούγκλα,
αν και το "κάνω ότι γουστάρω " δεν είανι ακριβώς η φράση που περιγράφει αυτό το σκηνκό
ξέρετε το εξής:
Ο κλέφτης κλέβει εκεί που τον παίρνει
ο αιγέας σπάζει το κεφάλι του κλεφτη όταν τον παίρνει
λίγο και η ψυχολογία της συμμορίας
του στυλ είμαστε οι αλητόγατοι κάνουμε ότι γουστάρουμε όλοι μαζί στην ομάδα μας
και δεκάρα δε δίνομε αν οι άλλοι ενοχλούνται
είμαστε εμείς και κανένας άλλος
"όποιος δεν είναι με εμάς είναι εναντίον μας..."
και στο τέλος ομερτά!
Πολύ συμμορίτικο ρε παιδιά! (ομερτά?}

Και εντάξει ρε αιγέας κι εσύ στο πληκτρολόγιο γράφεις
και στην τελική αν δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι γιατί γράφεις?
και στο σαιτ των αλητόγατων δεν είδα να κανετε και τίποτα άλλο εκτός απο βόλτες
Και την είσοδο στο μετρο.
Αλλα και για τα απο πάνω που σου λέει ο άν8ρωπος (βουνό αυτοκινητόδρομοι, κλπ)
δεν ασχοληθήκατε και ακθόλου τιλες λοιπόν?

contact