Αιγαλεω προς Νεα μακρη

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
takis 2012
Απών/απούσα

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε πως θα παω απο Αιγαλεω στην Νεα μακρη(αγιος Ανδρεας) με μετρο και ποδηλατο πια σταση του μετρο ειναι πιο κοντα στην λεωφορο μαραθωνος που θα με οδυγηση στον αγιο ανδρεα στη νεα μακρη

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Θα πρέπει να προτιμήσεις συρμό που πάει αεροδρόμιο,έτσι ώστε να κατέβεις Παλλήνη.
Όμως υπάρχει το μειονέκτημα ότι βγαίνεις πολύ νωρίς στην Μαραθώνος και θα λαχτάρησεις.
Εγώ θα σου πρότεινα να κατέβεις κάντζά Παιανία,ώστε να βγεις Σπάτα και από εκεί είτε πίκέρμι,είτε Λούτσα Ραφήνα Ν.Μακρη.
Τέλος αν δεν σε πειράζει να πληρώσεις το ακριβό εισήτήριο μέχρι και το αεροδρόμιο και συνεχίζεις για λούτσα Ραφήνα γλίτωνοντας τα Σπάτα.

takis 2012
Απών/απούσα

δεν υπαρχη καπια καλητερη διαδρομη ??,αν κατεβω ας πουμε στην εθνικη αμυνα στο μετρο ...ειναι γυρο στα 17km με 20km ο αγιος ανδρεας στην νεα μακρη,απλα ελεγα μηπως υπηρχε καμια καλητερη διδρομη,απο την καντζα ποσα km ειναi o αγιος Ανδρεας στην νεα μακρη???
οχι το εισητηριο δεν θα τους το πληρωσω γιατι πολυ απλα αν παω με το αμαξι μου το κοστος θα ειναι μικροτερο!

takis 2012
Απών/απούσα

το τσεκαρα ειναι 14κμ απο παλληνη και 20κμ απο παιανια,τοσο μεγαλος κυνδηνος υπαρχει δηλαδη αν παω απο παλληνη και βγω πιο γρηγορα μαραθωνος

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ο πηγαιμός στη Μαραθώνος είναι πολύ γρήγορος: μια κατηφόρα. Ο γυρισμός κάπως ανηφορικά αλλά τίποτα φοβερό. Η επικινδυνότητα έχει σχέση και με το πόσο έμπειρος είσαι. Απλώς σε μερικά σημεία ο δρόμος στενεύει και στο ανέβασμα τα αυτοκίνητα σε περνάνε κάπως σύριζα. Δοκίμασέ το μερικές φορές και θα δεις από μόνος σου.
Μόλις δροσίσει και ο καιρός, θα αισθάνεσαι σαν να πηγαίνεις εκδρομούλα κάθε μέρα...

magmike
Απών/απούσα

Έχω κάνει τη διαδρομή από Παλήνη 4-5 φορές και μπορώ να πω ότι πέρσι ,που την έκανα τελευταία φορά, η ασφαλτός στη Μαραθώνος ήταν πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα.
Τα παιδιά αναφέρονται στο γεγονός ότι είναι δρόμος με 2 λωρίδες που η ύπαρξη μπαριέρων δίνει στους γιοταχίδες την εντύπωση πως μπορούν να πηγαίνουν με 120 στα σημεία που δεν έχει φανάρια.Αν προσθέσεις και τις πολλές στροφές που μειώνουν την ορατότητα τους κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή λίγο ιδιαίτερη.Προσωπικά δεν ένιωσα κίνδυνο αλλά είμαι από αυτους που δεν έχουν καθρεφτάκια και άλλα τέτοια κόλπα και σε αυτές οι περιπτώσεις η άγνοια του τι έρχεται πίσω σου είναι ευλογία:p

κατα τα άλλα πολλές φορές και με το αμαξι βλεπω κουρσατους και μη να κανουν τη διαδρομή.Αν το ποδήλατο σου ειναι σωστό και τα πόδια σου σε καλή κατάσταση(δηλαδή δεν κάνει ποδήλατο μια φορα τις 2 βδομάδες ) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα πιστεύω από πλευράς κούρασης κατά την επιστροφή που είναι ανηφόρα

takis 2012
Απών/απούσα

To ποδηλατο που εχω ειναι της ταξεως τον 1000e ειναι καλο αλλα δεν ειναι για ασφαλτο αλλα εχω κανει μεχρι και 50km σε μια βολτα και ολα σε ασφαλτο και δεν ειχα κανενα προβλημα! αλλα η ανηφορες δεν μου αρεσουν για να πουμε και την αληθεια ,για τι ανηφορα μηλαμε?? ειναι μεγαλη?

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Μολις δροσίσει το απόγευμα, ή νωρίς το πρωί πήγαινε μια βόλτα στη διαδρομή αυτή. Είσαι ο μόνος που μπορεί να κρίνει αν η ανηφόρα είναι μεγάλη ή όχι. Κανείς άλλος δεν μπορεί να δεί τη διαδρομή όπως θα τη δείς εσύ. Εμείς εδώ σου λέμε σε γενικές γραμμές τι δρόμος είναι, αλλά ο κάθε ένας ανάλογα την ψυχική και σωματική του κατάσταση αισθάνεται τις κλίσεις του εδάφους διαφορετικά.

labrador13
Εικόνα labrador13
Απών/απούσα

Το πρόβλημα στη Μαραθώνος βασικά είναι τα λεωφορεία τα οποία σε δυο πολύ στενές λωρίδες τρομάζουν και περιορίζουν τον ποδηλάτη σε σημείο ορισμένες φορές να πλησιάζει επικίνδυνα το πεζοδρόμιο. Από Κάντζα δεν σε βολεύει γιατί αυξάνει εντυπωσιακά τα χιλιόμετρα της διαδρομής. Πχ μέσω Κάντζας για Ραφήνας θες 20 χιλιόμετρα, ενώ μέσω Μαραθώνος από Παλλήνη - Ραφήνα είναι στα 10 χιλιόμετρα περίπου. Όπως καταλαβαίνεις δεν σε συμφέρει.

takis 2012
Απών/απούσα

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!