Ενοικιαζόμενα ποδήλατα

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
pepisade
Απών/απούσα

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΜΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ..ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??

ΥΣ:ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ....
ΠΕΠΗ!

____________________________________________________________________________
Acropolis Bikes http://www.acropolisbikes.gr/
Αthens by bike http://www.athensbybike.gr/
Pame volta http://www.pamevolta.gr/
FuNKyRiDe http://www.funkyride.gr/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
pahisjon
Εικόνα pahisjon
Απών/απούσα

Δές εδώ...
http://www.acropolisbikes.gr/

και εδώ (Αλλά δεν γνωρίζω αν νοικιάζουν ποδήλατα εκτός από τις βόλτες που διοργανώνουν)
http://www.pamevolta.gr/site_gr.html

vec
Απών/απούσα

3ευρώ η 1 ώρα; 15ευρώ η ημέρα; Λίγο ακριβά μου φαίνονται, δεδομένου ότι στα νησιά η τιμή είναι 5ευρω την ημέρα. Χρειαζόμαστε τέτοιες υπηρεσίες και στην Αθήνα πιστεύω, αλλά όχι σαν είδος πολυτελείας.

toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

Οσο θα χρησιμοποιουμε τα αμαξια μας σαν μεσω μεταφορας, και η συχνοτητα ενοικιασης ποδηλατου στο γραφειο που εχω δημιουργησει εδω και 3χρονια, θα ειναι 1ενα ποδηλατο τη βδομάδα και ουτε πολες φορες.

Το να το παρεις απο το πρωί και να το φερεις το μεσημέρι και να δώσεις 10ευρω η να το παρεις σημερα και να το φερεις αυριο και να δώσεις 15ευρω δεν ειναι πολλα χρηματα.

Δεδομένου οτι οπως προειπα το ποδηλατο ακομα εδω ειναι τρεντ οχι μεσω μεταφορας για τους πολλους αρα δεν υπαρχει αγοραστικο ενδιαφερον.

Να το πω αλοιως οποιος θελει ας ερθει να δουλεψει του δινω ποσοστο 50% επι των ενοικιασεων και αν νομιζει ας βαλουμε και 3ευρω την ημερα.
Περιμενω προτασεις @vec.

Παντα φιλικά Βασίλης.

vec
Απών/απούσα

Καλησπέρα Βαγγέλη.
Απλά θεωρώ ότι οι τιμές σου είναι τσιμπιμένες (όχι απαγορευτικές, για να εξηγούμαστε). Ή έστω ότι τα χρονικά διαστήματα που προσφέρεις στις πιο οικονομικές λύσεις είναι μικρά.
Αν θες να σου στείλω σε email κάποιες σκέψεις μου επίσης φιλικά. Δεν είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης η πολιτική μιας εταιρείας, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Αν πάλι δεν έχεις πρόβλημα μπορώ να γράψω αναλυτικά και εδώ.

titanas1
Απών/απούσα

Έχω αγοράσει κατ' απαίτηση της συμβίας μου ένα ποδήλατο folding με 20" τροχούς ιδανικό για γυναίκες. Η συμβία μου βέβαια εκ των υστέρων ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να με φτάσει γιατί τα δικά μου ποδήλατα έχουν τροχούς 700c ή 26". To ποδήλατο είναι απομίμηση της dahon PI8 αυτό με τον γυναικίο σκελετό, ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη που αν το κλείσεις εύκολα μπορείς να το βάλεις στο μετρό σαν αποσκευή. Αν ενδιαφέρεσε στείλε e_mail: lakis315gr@gmail.com. H τιμή που το δίνω χωρίς κανένα παζάρι για να μου φύγει είναι 150 ευρά. (Δια φορές με το dahon είναι 6 ταχύτητες συμβατικές και όχι εσωτερικές, σκελετός σιδερένιο έχι αλουμινίου δηλαδή 1 κιλό περίπου βαρύτερος).

cameraMan
Απών/απούσα

Καλημέρα,
ενοικιαζόμενα ποδήλατα έχει και στο http://www.funkyride.gr
έχουν κένα κουλό παιχνίδι στο σάιτους