Παιδί μου, η Πατησίων δεν είναι για Ποδήλατο!

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Goldie
Εικόνα Goldie
Απών/απούσα

Προ ολίγου γηραιά κυρία (>65) με μαλλί κομμωτηρίου, βάψιμο ανάλογο της ηλικίας, κρατούσα τσιγάρο slim παραλίγο να με χτυπήσει στην διασταύρωση Πατησίων και Αλεξάνδρας.

Συνοπτική περιγραφή του γεγονότος
Κινούμαι με το ποδηλατάκι μου στην δεξιά λωρίδα της Πατησίων στην κατεύθυνση προς Πατήσια. Στην διασταύρωση με τη άνοδο της Αλεξάνδρας και ενώ έχω διασχίσει την μισή διασταύρωση ακούω κορνάρισμα και daewoo matiz θαλασσί να ερωτοτροπεί με την πίσω ρόδα του μπλέ γυναίκειου μου wayfarrer που παρεμπίπτοντος βρίσκεται σε test runs πριν παραδοθεί στην νέα ευτυχή του κάτοχο.

Σταματάω αμέσως που λέτε αμέσως και κράζω ευγενικά την κυρία που με κοιτάξει ανέκφραστη. Προφανώς δεν περίμενε αντίδραση (το γιατί θα το καταλάβετε αργότερα στη στιχομυθία που ακολούθησε).

"Θεία (μου βγήκε αυθόρμητα, έμοιαζε και με την συγχωρεμένη τη θεία Ελένη) γιατί κορνάρεις, δεν μπορείς να περιμένεις",

Κοιταζόμαστε και συνεχίζουμε τον δρόμο μας αμφότεροι.

Προχωράω Πατησίων στρίβω δεξιά Δεριγνύ, ανηφόρα, περιμένω να ανοίξει ο δρόμος να βγω στη Μαυροματέων και τσουπ τσούπ νάσου περνά η κυρία και σταματά στο φανάρι στο τέλος της Μαυροματέων. Την προλαβαίνω, είχε ανοικτό το παράθυρο και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα άλλο πράμα να με θυμάται ( η τσιγαρίλα με χάλασε λίγο αλλά θα το θυμάται σίγουρα για χρόνια).

Ωπα πάρτο αλλιώς...... είχε ανοικτό το παράθυρο μιας και κάπνιζε, την βάραγε και ο μεσημεριανός ανοιξιάτικος ήλιος, και φυσικά δεν περίμενε μέσα στην νιρβάνα της να εισβάλει στον κόσμο ένα λιγερόκορμο παλικάρι σαν του λόγου μου της και ευγενικά να της πει :

-"Κυρία μου αυτό που κάνατε ήταν επικίνδυνο"
-"Παιδί μου η Πατησίων δεν είναι για ποδήλατο, αφού δεν έχει ποδηλατόδρομο", απαντά εκείνη
-"Να σκοτώσουμε όλα τα γαϊδούρια και τα άλογα γιατί μειώνονται οι χωματόδρομοι?"
-"......"
-"Καλό απόγευμα να έχετε"

Κυκλοφορεί τρέλα στον δρόμο από όλες τις πάντες.

Προσοχή λίγο γιατί λόγω κρίσης αδειάζουν οι δρόμοι και αυξάνονται οι ταχύτητες των μηχανοκίνητων, χώρια τα προβλήματα που κουβαλά ο καθένας και οδηγά σχεδόν μηχανικά, συνολικά αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχήματος.

Καλό δρόμο σε όλους.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
delis7
Απών/απούσα

Θεός!!!

VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

ΘΕ- Α από ότι κατάλαβα.....

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Goldie wrote:

.....Προ ολίγου γηραιά κυρία (>65) με μαλλί κομμωτηρίου, βάψιμο ανάλογο της ηλικίας, κρατούσα τσιγάρο slim παραλίγο να με χτυπήσει στην διασταύρωση Πατησίων και Αλεξάνδρας.

......"Θεία (μου βγήκε αυθόρμητα, έμοιαζε και με την συγχωρεμένη τη θεία Ελένη) γιατί κορνάρεις, δεν μπορείς να περιμένεις",

...

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

μπράβο σου, δε θα το ξεχάσει

contact