Πρόταση για μετακίνηση απο Γουδή-Αγ.Δημήτριο/Ηλιούπολη

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
subdee
Εικόνα subdee
Απών/απούσα

Με το νέο έτος, ήρθε καινούργια δουλειά και ως εκ τούτου η αναζήτηση βέλτιστης διαδρομής απο και προς το χώρο εργασίας. Ο βαθμός δυσκολίας μάλλον ανεβαίνει αφού αναγκαστικά μάλλον περνάω μέσα απο Βύρωνα, Υμηττό κτλ.

Έχω σχεδιάσει την παρακάτω διαδρομή αλλά συναντάω μια απότομη ανηφόρα λίγο πριν το 3ο χιλιόμετρο που με αναγκάζει να κατέβω απο το ποδήλατο για να την ανέβω ή να κάνω παράκαμψη και να χαθώ με αποτέλεσμα να βγαίνω πολύ χαμηλά στη Φορμίωνος.

Αν μπορεί κανείς να μου προτείνει μια εναλλακτική διαδρομή που γνωρίζει καλύτερα τους δρόμους εκεί γύρω, να λάβει υπόψιν πως δεν με ενδιαφέρει αν έχει πολύ ανηφόρα με μικρή κλίση και θέλω να μην πηγαίνω αντίθετα σε μονόδρομους.

http://www.bikely.com/maps/bike-path/agios-dimitrios-goudi

Ευχαριστώ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
pa_nia
Απών/απούσα

Αν το πρόβλημα σου είναι η Κορδελίου, μπορείς απο την Αγιας Σοφίας να κατέβεις τη Μεσολογγίου και να στρίψεις δεξια στην Παναγή Τσαλδάρη και συνεχίζοντας στην Αρώνη και απο εκεί να βγείς Νικηφορίδη.Η Νικηφορίδη δεξιά σε βγάζει στην Φορμίωνος. Στο φανάρι της Φορμίωνος πας αριστερά και αμέσως στον πρώτο δεξία και πέφτεις στο Σκοπευτήριο στην Πέλοπος σε σημείο απο όπου ήδη περνάς.
Η άλλη λύση για να γλίτώσεις ανηφόρες είναι απο Βουλιαγμένης, Ηλιουπόλεως, Αγ. Κωνσταντίνου, Μιχαλακοπούλου, Γουδι. Φαίνεται λιγο μεγαλύτερη σε χιλιόμετρα αλλά είναι εύκολη διαδρομή αν πηγαίνεις απο λεωφόρους. Ελπίζω να βοήθησα. Τι ώρα κάνεις τι διαδρομή;

subdee
Εικόνα subdee
Απών/απούσα

Ναί εκείνος είναι ο δρόμος που με προβληματίζει αλλά ίσως τελικά να δοκιμάσω την εναλλακτική διαδρομή που μου πρότεινες απο τις κεντρικές. Δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά στην απόσταση, γύρω στο 1 χμ. είναι. Θα δοκιμάσω και θα σου πώ. Ευχαριστώ!