Aτυχημα με το ποδηλατο μου στην Ξανθη

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
lem23
Απών/απούσα

Προσφατα ειχα ενα ατυχημα με το ποδηλατο μου στην Ξανθη , θα μπορουσε να αποβεί μοιραιο και φυσικά το προκάλεσε αυτοκίνητο . Ο οδηγός του βλέποντας με να πέφτω στο εδάφος κεντρικού δρόμου της ξάνθης θεώρησε σωστό να με εγκαταλείψει και να φύγει . Μέσα στο σοκ μου και με δεκάδες κεφαλιά απο πάνω μου ακουσα καποιον να λεει τι δουλεια εχουν τα ποδηλάτα στους δρομους , εναν αλλον να συμφωνει ενω εγω εξακολουθούσα να τους ακουω ξαπλωμενος στην ασφαλτο. Οσο ήμουν στο νοσοκομειο φιλοι μου ρωτουσαν αν ειδε καποιος το αυτοκινήτο που με χτυπησε , φυσικα κανενας απο οσους καθόνταν παραδιπλα και επιναν καφε δεν προσεξε το ατυχημα (εστω και αν εκσφενδονιστηκα στα ποδια τους ) ποσο μάλλον το αυτοκινητο .
Κριμα ..

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
spirosta
Απών/απούσα

μα ναι φυσικά... Τι δουλειά έχει το ποδήλατο στο δρόμο? Παιχνίδι δεν είναι? Αλλά αν ήταν μηχανάκι τα ίδια θα έλεγαν? όχι... Η ζημιά όμως η ίδια... Αλλά να λένε μαλακίες ήξεραν. Να δουν όμως τον εκληματία όχι...

Μήπως να μπούμε σε ειδικές σφαίρες και να μην βγαίνουμε αό τα σπίτια μας? Για να μην χτυπήσουμε βρε παιδί μου...

Τι να πω...

Περαστικά σε σένα και κουράγιο.. Ο δρόμος είναι εκεί και σε περιμένει.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Δεν μιλάει κανείς
Δεν απαντάει κανείς...

Ήρθ' ο καιρός να μου πεις
τι γυρεύουμε 'μεις μέσα στην νύκτα των άλλων....

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.

Άλπερτ Αϊνστάιν

Αν ήταν παρόν ο μεγάλος φυσικός και δάσκαλος στο συγκεκριμένο περιστατικό, ίσως κοιτώντας τους αρχιτεμπέληδες και άχρηστους καφενόβιους που "δεν είδαν" τον ηλίθιο οδηγό και τον τετράτροχο ντενεκέ του, να επαναλάμβανε το παραπάνω ρηθέν. Μπορεί επίσης και να διατύπωνε ξανά ένα άλλο, στο οποίο αναφέρει ότι "Η διαφορά ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα είναι ότι η δεύτερη έχει όρια".

Σου εύχομαι καλό κουράγιο φίλε μου και όπως λένε και οι U2 στο τραγούδι τους Acrobat "don't let the bastards grind you down".

noir
Απών/απούσα

Στο κοσμο των αυτοκινητιστων ειμαστε ολοι ξενοι!
Κουραγιο, ποδηλατο και κρανος...

...απο αλλον ενα παθοντα.