Airport X-Rays Coming to Get You! (οικολογία)

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Το ξέρεις ότι τέθηκε θέμα "παιδικής πορνογραφίας" λόγο του γεγονότος ότι αυτές οι φωτογραφίες μπαίνουν σε αρχείο; Κάποιοι έθεσαν αυτό θέμα στην Αμερική, καθώς ισχυρίστηκαν ότι οι operators από αυτές τις μηχανές μπορούν αν θέλουν μετά να διαθέσουν τις εικόνες όπου θέλουν. Υποτίθεται ότι το πρόσωπο δεν φαίνεται, αλλά εγώ αμφιβάλλω ότι δεν έχει το μηχάνημα σύστημα που να σκανάρει και το πρόσωπο.
Τι σημαίνει αυτό; Σε βλέπουν γυμνό, και καλά για λόγους ασφάλειας βλέπουν γυμνό και το παιδί σου και μετά επαφίεται στην θεά τύχη το τι θα κάνει τις εικόνες ο κάθε ένας operator.

Επειτα αυτά τα μηχανήματα είναι επικίνδυνα αφού σε εκθέτουν σε ηλεκτρομαγνιτική ακτινοβολία. Δεν έχουν αναφέρει τι γίνεται με εκείνους που έχουν λάμες και προσθετικές αρθρώσεις λόγο τραυματισμού. Συνήθως αν φέρεις τέτοια πράγματα πάνω σου, λόγο του ότι είναι από τιτάνιο σου απαγορεύουν να εκτίθεσαι σε οποιαδήποτε ακτινοβολία. Εγώ παράδειγμα που έχω μία λάμα στο χέρι δεν περνάω από μηχανήματα είτε γιατί βαράνε συναγερμό είτε γιατί δεν κάνει.
Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που έχουν βηματοδότες και άλλα τέτοια ντεσού πάνω τους.

Είδατε τι κάνει η τρομολαγνεία;;; !!