Μη ασφαλές παιδικό κάθισμα

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bamboo
Απών/απούσα

Δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο forum, αλλα εχω δει ερωτησεις για παιδικο καθισμα εδω και γι' αυτο προσθετω την παρακατω προειδοποιηση για ανακληση παιδικων καθισματων εδω. Η ανακληση ειναι του 2007, πολυ παλια, αλλα ποτε δεν ξερεις τι κυκλοφορει στην αγορα. Επεσα πανω της καθως εψαχνα για ανταλλακτικο για το δικο μου παιδικο καθισμα, και ισως ειναι καλο να υπαρχει στο forum για γονεις που θα κανουν search στο ψαχτηρι.

Το link ειναι http://www.gge.gr/7/sub.asp?2409
και γραφει τα παρακατω

Ο ΓΓ Καταναλωτή Γ. Οικονόμου ανακοινώνει ότι, μέσω του συστήματος RAPEX, οι αρμόδιες Αρχές της Πορτογαλίας έκριναν ως μη ασφαλή παιδικά καθίσματα ποδηλάτου μάρκας Polisport, μοντέλα “WallarooQST” και “Joey for frame”

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 05 Ιουλίου 2007

Ανάκληση μη ασφαλών παιδικών καθισμάτων ποδηλάτου

μάρκας Polisport

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι, μέσω του συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών RAPEX, οι αρμόδιες Αρχές της Πορτογαλίας έκριναν ως μη ασφαλή παιδικά καθίσματα ποδηλάτου μάρκας Polisport, μοντέλα “WallarooQST” και “Joey for frame”, στα οποία λόγω κατασκευαστικής ατέλειας το στήριγμα, που συνδέει το κάθισμα με το ποδήλατο, μπορεί να σπάσει και το κάθισμα να πέσει από το ποδήλατο.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί παγκοσμίως τέσσερα περιστατικά, όλα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το προϊόν αυτό έχει εισαχθεί στην Ελλάδα από την εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΝΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και διατέθηκε από περίπου 30 καταστήματα λιανικής πώλησης ανά την Ελλάδα. Συνολικά έχουν εισαχθεί 168 τεμάχια, εκ των οποίων τα 38 έχουν διατεθεί στην αγορά.

Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΝΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., συνεργαζόμενη άμεσα με τη Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου, προβαίνει σε εθελοντική ανάκληση των συγκεκριμένων προϊόντων από τους καταναλωτές.

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ενημερώνει τους καταναλωτές να πάψουν να χρησιμοποιούν τα ανωτέρω προϊόντα και να επικοινωνήσουν άμεσα με την εισαγωγική εταιρεία στο τηλέφωνο 210 9403205, ώστε να γίνει αντικατάσταση της παλαιάς βάσης με νέα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
orck
Απών/απούσα

ψαχνω για παιδικο καθισματακι, διαβαζω την ανακοινωση και δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω (θελω να ειμαι σιγουρος, δεν παιζουμε με αυτα)
αυτο εδω http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=%C2%C9%CD0813003 ειναι καλο;
ειναι το ιδιο με αυτο που εχει γινει ανακληση αλλα με αλλαγμενη την βαση του;
ξερεις κανεις καποιο εναλλακτικο μοντελο;

contact