Παιδικό κάθισμα

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

Επειδη ειμαι χοντροκεφαλος και αγνοω φιλους συγγενεις και τις αρνητικες παροτρυνσεις τους επι του θεματος και ταυτοχρονα "σπαζομαι" να αναγκαζομαι να χρησιμοποιω αυτοκινητο εν γενει (ειδικα σε ωρες αιχμης) στην Θεσσαλονικη θελω να ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα προσαρμογης τετοιου καθισματος στο ποδηλατο μου GIANT ESCAPER

http://www.giant-bicycles.com/el-GR/bikes/mountain/1509/31607/

Και ειδικα καταστημα στη Θεσσαλονικη???

Τα κιλα μου ειναι 85 της κορης μου 18 (παει προνηπιο στο λιμανι ) οποτε καταλαβαινετε οσοι εισαστε απο Θεσ/νικη τι τιμωρια τραβαω καθε πρωι γιατι μενω ανατολικα!

Εχω δει κατι φωτο στον ιστο γενικα για mtb καθισματα αλλα ειναι μπροστα ολα πραγμα που δεν το θελω και με φοβιζει...

BTW για τα ποδια μου μην ανησυχειτε εχω κανει μεταμοσχευση απο αλογο Ανδαλουσιας!!

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
abyss
Απών/απούσα

Πάλι καλά που δε σου αρέσουν τα μπροστινά καθίσματα, γιατί όσα έχω δει είναι για μέχρι 15 κιλά, οπότε σε κάθε περίπτωση δε σου κάνουν (εγώ έψαχνα και δυσκολεύτηκα να βρω μπροστινό παιδικό κάθισμα, γιατί θεωρώ ότι το παιδί βλέποντας μπροστά και όχι την ιδρωμένη πλάτη του μπαμπά διασκεδάζει περισσότερο τη διαδρομή).

Αφού το ποδήλατό σου είναι ένα standard hardtail, όλα τα οπίσθιας τοποθέτησης καθίσματα που δεν κάθονται σε σχάρα αλλά στηρίζονται απευθείας στο παλουκόσελο (και συνήθως είναι για παιδιά έως 25 κιλά) σου κάνουν. Ενδεικτικά: http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=BIN08KOALA

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα θα ειχα περισσοτερο εμπιστοσυνη αν ειχε 3 σημεια στηριξης δηλ να στηριζοτανε και στα πισω πηρουνια...
γιατι το παλουκοσελο το χω αρκετα ψηλα δηλ περιπου 100mm ειναι "χωμενο" στο σκελετο (με 80 το οριο του κατασκευαστη) και
πιστευω οτι πατωντας σε μια λακκουβα τα 18 κιλα θα γινονται 21-22 και βαλε...
συν οτι η μικρη μεγαλωνει..
Thanx παντως

abyss
Απών/απούσα

Ουπς, γράψε λάθος! Η στήριξη δεν είναι στο παλουκόσελο - είναι στον κάθετο σωλήνα του σκελετού. Οπότε το ύψος στο οποίο το έχεις ανεβάσει δεν επηρεάζει τη σταθερότητά του. Επηρεάζει βέβαια τη γενικότερη ασφάλειά σου και καλό θα ήταν να το είχες χαμηλότερα!

Απ' όσο γνωρίζω, τα παιδικά καθίσματα που τοιποθετούνται πίσω στηρίζονται είτε στον κάθετο σωλήνα, είτε στη σχάρα - δεν έχω δει κάποιο "τριών σημείων".

Δες πάντως και αυτό, που θεωρείται πολύ καλό:
http://www.tsirikosbikes.gr/proddet.asp?id=352

faethon
Απών/απούσα

Καλησπέρα αν σε ενδιαφέρει σου χαρίζω παιδικό κάθισμα το οποίο στηρίζεται στο seat tube και αντέχει νομίζω μέχρι 25 κιλά και είναι γερμανική κατασκευής. Το είχα για το γιο μου, ο οποίος είναι 8 ετών τώρα και το έχω στη αποθήκη. Είναι σε άριστη κατάσταση και μπορώ να στο στείλω (μένω αθήνα) το μόνο που θα πληρώσεις είναι τα μεταφορικά. Αν σε ενδιαφέρει καλείς στο 6977301825 Σπύρος.

teaser
Απών/απούσα

συγχαρητήρια στον φίλο που προάγει την ηθική και την έννοια της επαναχρησιμοποίησης των υλικών (κατά της κλιματικής αλλαγής και του καταναλωτισμού...)

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

Καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω στον faethon για την προσφορα του.

Φιλε το σχεδιο ναυαγησε διοτι απο χθες οι διαπραγματευσεις με το κογκρεσο (γυναικα), η οποια ειδε οτι το παω σοβαρα ,ναυαγησαν και ζουμε ενα οικογενειακο δραμα με "γνωμονα την αποκλινουσα συμπεριφορα μου". Οπως θα ξερεις διοτι εισαι και συ παντρεμενος ο ανηρ ειναι η κεφαλη του σπιτιου αλα ο λαιμος ειναι η γυναικα... ΑΥΤΑ!!

Ζητω και συγνωμη για το χρονο που σας εφαγα επι του θεματος!!

ΚΛΑΨ... Δε γ@μεις.... τι να κανουμε..!!

faethon
Απών/απούσα

καλησπέρα σε όλους, καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, το κάθισμα το κέρδισε φίλη ποδηλάτισσα για το οποίο εξεδήλωσε ενδιαφέρον. Εύχομαι σε όλους καλές βόλτες.

ΥΓ και στη δική μου οικογένεια ο Στρατηγός είναι η γυναίκα μου

contact