Προτείνετε αξιόλογο & ασφαλές παιδικό κάθισμα (δοκιμασμένο)

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jaco
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή παιδικού καθίσματος.
Το παιδάκι μου είναι 1,5 χρονών και 11 παρα κάτι κιλά.

Σκέφτομαι τι να επιλέξω. Μάλλον προσανατολίζομαι για πισινό καθισματάκι που θα το έχω περισσότερο καιρό, αλλά δεν ξέρω απο θέμα ασφάλειας τι είναι καλύτερο.

Έχετε υπόψη σας αξιόλογα και κατα κύριο λόγο ασφαλή καθισματάκια;

Το ποδήλατό μου είναι πόλης (παραγγέλθηκε σήμερα) το ideal cityrun αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας εκ των προτέρων.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα
jaco
Απών/απούσα

το είδα και πριν το link έχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες,αλλά είναι πολλά καθισματάκια τα οποία μου αρέσουν και φαίνονται καλά και ασφαλή.Θα ήθελα μια γνώμη απο κάποιον που έχει ήδη κάποιο και το έχει δοκιμάσει φυσικά γιατί απο τις φωτογραφίες και μόνο δεν μπορώ να κρίνω.

Daemonn
Εικόνα Daemonn
Απών/απούσα

Έχω το Hamax Sleepy με ανάκλιση και είναι πραγματικά άψογο. Καλή αναζήτηση.

xalaraaa
Απών/απούσα

Σου προτείνω αυτο
http://www.tsirikosbikes.gr/bike-accessories/child-seat/kettler-flipper-...
Μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμή αλλά είμαι super happy με την χρήση του. Εκτός απο το οριζόντια μπάρα που είναι σαφώς πιο ασφαλές για το παιδί, έχει και ρυθμιζόμενο ύψος για όλη την πλάτη στο ύψος του κεφαλιού. Επίσης απο αυτά που είδα είχε τα πιο χοντρά σίδερα και βάση στερεώματος και τέλος στα θετικά του είναι οι δύο θήκες αριστερα και δεξια που είναι ότι πρέπει για να μην κουβαλάς και τσαντούλα για το μωράκι σου. Α να μην ξεχάσω ότι έχει και ανάκληση στην πλάτη. Σημαντικό γιατί σε μια βραδυνή βόλτα που είχα πάει η κουκλίτσα μου έριξε 2 ώρες ύπνο!!!!!! (Τον έχουμε εύκολα βέβαια τον ύπνο αλλα΄να μην ανοίξει ούτε βλέφαρο ούτε εγώ δεν το περίμενα)

saridakis
Απών/απούσα

Δες κι αυτό:

http://www.bikeexpert.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=441

Το έχω δύο χρόνια τώρα, κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στήριξη χωρίς σχάρα = μέγιστο βάρος παιδιού 22 kg. Για το ύψος, το καλύπτει με ασφάλεια μέχρι περίπου 1.15. Μόνο πρόβλημα (;) η μικρή σχετικά απόσταση ανάμεσα στα πετάλια και τα τις βάσεις για τα πέλματα του παιδιού. Αποτέλεσμα, όταν το βάζω στο ΜΤΒ, που έχει «κλειστή» γεωμετρία, θέλει λίγο προσοχή στα πατήματα, για να μην βρίσκει το πόδι μου στο πόδι του παιδιού, στο ανέβασμα. Στο city λογικά δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα.
Η τιμή στο link είναι μάλλον τσιμπημένη - το είχα πάρει από τον Φρειδερίκο φθηνότερα, απ' όσο θυμάμαι.

jaco
Απών/απούσα

Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.Τα δυο που έχω σταμπάρει τελικά είναι το kettler και το hamax sleepy.Το ένα υπάρχει ελλάδα ,το άλλο δεν το έχω βρει(hamax).Μάλλον κλείνω λίγο περισσότερο στο kettler μια που έχει και την οριζόντια μπάρα.Λίγο ακριβούτσικο αλλα χαλάλι για το παιδάκι μου.Προέχει η ασφάλεια και η άνεσή του.Στα χανιά βέβαια που μένω δεν έχει κανένα απ τα δύο οπότε θα παίξει παραγγελία απο tsiriko.Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.