1ο BabyRun Festival 24.9.17

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Εφαλτήρια ενέργεια της Βaby Run ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., είναι ένας αγώνας για ηλικίες από 18+ μηνών έως 5 ετών με ποδήλατα ισορροπίας είτε των ιδιων των συμμετεχόντων, είτε της εταιρείας FirstBIKE που θα προσφέρονται από τη γραμματεία σε όσους συμμετέχοντες δεν έχουν δικό τους ποδηλατάκι & κράνος.

Συνδιοργανωτής του 1oυ Baby Run Festival είναι ο Δήμος Γλυφάδας, που ευγενώς παραχωρεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου τo 6ο Δημοτικό Γήπεδο Στίβου της Γλυφάδας, στην οδό Ναπολέοντα Ζέρβα 56, οπτικοακουστική κάλυψη και μεγάλο αριθμό εθελοντικού προσωπικού απο τις κοινωνικές, τις αθλητικές και άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

Το BabyRun θα ενώσει τις παιδικές φωνούλες σε μια εκδήλωση με εκπαιδευτικό και συνάμα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, βραβεύοντας όλα τα παιδιά.

Το 1ο BabyRun Festival είναι εδώ γεμάτο κέφι, παιδικά χαμόγελα, πολλά ποδήλατα και εκπλήξεις και περιμένει γονείς και παιδιά από 18 μηνών έως 5 ετών, να συμμετάσχουν, την στηρίζοντας τη δράση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το συμβολικό ποσό του 1€!

Όλοι εμείς οι νέοι γονείς αναζητούμε δράσεις εκπαιδευτικές, αθλητικές, κοινωνικές για να εντάξουμε τα παιδιά, αφού σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά δεν πηγαίνουν ούτε στο παιδικό σταθμό ακόμα.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία ταυτόχρονα να θυμηθούμε εμείς οι νέοι γονείς από τα παιδιά μας, τις αξίες, που μέσα στη ζωή μας έχουν φθαρεί όπως ‘συνεργασία , συνέπεια, ανιδιοτέλεια, συμμετοχή, αγάπη, ευελιξία, πρωτοπορία , αξιοπρέπεια και ισότητα’. Σε αυτό τον αγώνα όλα τα παιδιά είναι νικητές.

Τα παραπάνω έρχεται να προσφέρει το 1o Baby Run festival με τη δική σας παρουσία.

Χορηγός Επικοινωνίας : nickelodeon

Συμμετέχουν :

-2 κινητές μονάδες προληπτικής Ιατρικής από ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’

– 2 Ασθενοφόρα από ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’

– Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση

– Εθελοντές Διασώστες

– Ιδιωτική εταιρεία ‘SECURITY’

– Εθελοντές

Σε αυτό τον αγώνα κάθε παιδί είναι νικητής και έτσι κάθε Biker θα ανταμείβεται με μετάλλια, σφυρίχτρες, μπαλόνια και επαίνους συμμετοχής από το αγαπημένο χαρακτήρα μικρών και μεγάλων τον Bob Σφουγγαράκη. Φυσικά ένα μεγάλο δώρο περιμένει τους 5 νικητές που θα προκύψουν από τους αγώνες οι οποίοι θα ανταμειφθούν με ένα σετ από συναρπαστικά δώρα. Το σετ δώρου περιλαμβάνει 1 ποδήλατο εκμάθησης ισορροπίας1 παιδικό κράνος ποδηλάτου1 κουδούνι ποδηλάτου και 1 σετ γάντια από την CrazySAFETY.

https://babyrun.gr/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι