Critical Mass Ride μήκος διαδρομής

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Drakoulis
Εικόνα Drakoulis
Απών/απούσα

Καλημέρα,

Εδώ και τρείς μήνες είμαι κάτοχος ενός σπαστού ποδηλάτου. Μετά από πολλά χρόνια θυμήθηκα την ελευθερία που αισθάνεσαι όταν κάνεις πετάλι, οπότε η μετάβαση στην εργασία μου γίνεται πλέον με αυτόν τον τρόπο. Η διαδρομή που κάνω είναι περίπου 3 χιλιόμετρα (Ευελπίδων - Σύνταγμα).

Μετά από αυτήν την άχρηστη πληροφορία έρχεται και η ερώτηση.

Πόσα χιλιόμετρα συνήθως διανύονται σε ένα CMR? και σε πόσο χρόνο? Για να ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω.

(ίδια πληροφορία και για το FREEDAY είναι ευπρόσδεκτη)

Την διαδρομή της Ποδηλατοπορείας : Πεδίο Άρεως-Πατησίων-Σταδίου-Σύνταγμα-Βασ.Σοφίας-Αλεξάνδρας την έχω διανύσει και δεν με κουράζει.

Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

του CMR είναι περίπου 90-120 λεπτά, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.Δεν υπάρχει πρόβλημα για οποιοδήποτε ενήλικα σε στοιχειώδη φυσική κατάσταση. Άλλωστε δεν είναι σπάνιο να δεις οκτάχρονα στο Κρίτικαλ...

Το Φρηντέι είναι δυσκολότερο και μακρύτερο.Πόσο κρατάει ακριβώς, αποτελεί για μένα ένα μυστήριο, καθώς δεν έχω ακόμα καταφέρει να πάω

mirmar_d
Απών/απούσα

καλημέρα!
μην έχεις αμφιβολίες για το αν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σε cmr δεν έχω πάει αλλά έχω πάει σε καποια Freeday. έχω και γω ένα σπαστό και δεν εχω αντιμετωπισει πρόβλημα χωρίς να είμαι ιδιαίτερα fit! εξάλλου αν κουραστείς πάντα έχεις επιλογή να το βάλεις στη συγκοινωνία, γιαυτό δεν πήρες σπαστό? Δε νομίζω πως υπάρχει βέβαια πιθανότητα! Στο περασμένο Freeday προς Γλυφάδα σκέψου ότι ακολούθησε και ο αδερφός μου που είχε να ανέβει σε ποδήλατο 10 χρόνια και καπνίζει, παρόλαυτά έβγαλε 60 χλμ εκείνη τη νύχτα... Νομίζω ότι σε έπεισα ε?
μετά απο κανα δυο τετοιες βόλτες θα καταλάβεις και συ ότι μπορείς να κάνεις αποστάσεις που σου ακουγονται μεγάλες αλλά δεν είναι..
Καλές βολτες!

jeanmarat
Απών/απούσα

δεν υπαρχει περιπτωση στο CMR να μην μπορεις να ανταπεξελθεις αφού οι ρυθμοί είναι κάτι περισσότερο από χαλαροί.

Drakoulis
Εικόνα Drakoulis
Απών/απούσα

θα τα πούμε το βράδυ τότε

contact