Μερικοί δεν την παλεύουν άλλο

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Σήμερα περνάω από Εθν. Αντιστάσεως στο Μορτερό, πάνω στο ποδηλατόδρομο (στην δεξιά άκρη)ένα σκάφος. Είχε πιάσει το 1/5 αλλά είχε βάλει κάτι κοτρώνες για να μην του φύγει το σκάφος με τον ρυμουλκό και είχαν διασκορπιστεί παντού. Την ίδια στιγμή να περνάνε παιδάκια με τα ποδήλατα μιας και δίπλα ήταν το νέο πάρκο του δήμου με μπάρες για ποδήλατα, πίστες BMX κλπ. και να έχει πάνω πέτρες, κομμάτια από τούβλα και κάπου χωμένο η άκρη από το ρυμουλκό μέσα στο ποδηλατόδρομο (αυτή με το γαντζάκι), οι ιδανικές συνθήκες για ατύχημα και χοντρό μάλιστα.

Πήρα 2 φορές την αστυνομία αλλά και αυτοί...τι να κανουν; πινακίδες δεν έχει, να καλέσω το λιμεναρχείο στην Νέα Ερυθραία; Μάλιστα η αστυνομος στο τηλέφωνο με ρώτησε πόσο κοντά είναι η θάλασσα...τι να τις πω; ότι ο άνθρωπος δεν την παλεύει και η θάλασσα είναι 15 χλμ από εκεί;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
sfrag
Απών/απούσα

δικιο εχεις, αλλα το συντακτικο σου πρεπει να το κοιταξεις

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

δυσλεξία, το έχει το 1/3 των ανθρώπων.. ευτυχώς που υπάρχει και το word, αλλιώς.....

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Πολύ ατυχές το σχόλιό σου sfrag.. κρίμα

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

politicsgr.blogspot.com wrote:
δυσλεξία, το έχει το 1/3 των ανθρώπων.. ευτυχώς που υπάρχει και το word, αλλιώς.....

Στην Ελλάδα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 4-6% των παιδιών της σχολικής ηλικίας 5-18 χρόνων, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της Δυσλεξίας.
Δειτε και αυτό

sfrag
Απών/απούσα

Ζητω συγνωμη,

αλλα οταν προσπαθησα να διαβασω το κειμενο δεν φανταστηκα οτι το εγραψε καποιος δυσλεκτικος.. πραγμα το οποιο φανταζομαι αντεληφθησαν οι υπολοιποι....

Υ.Γ.
Σε αλλα αντιστοιχα post Θα ρωτω πρωτα ......

Toby
Απών/απούσα

ΟΚ το θέμα είναι να μην ξεφύγουμε από το ... θέμα. Δώσε μας περισσότερα στοιχεία να πάρουμε περισσότερα τηλεφωνήματα σε αστυνομία, τροχαία κλπ. Αν δεν κινούμαστε σε αυτά που μας ενοχλούν μιση ντροπή δική μας και μισή γαϊδουριά του σκαφάτου.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

sorry guys, this is internet...οχι γκρουπ του ΦΠΨ...η δυσλεξια εχει πολλες μορφες, εγω εχω στο γραπτο λογο και ειναι πολλοι που δεν το ξερουν καν.

vouros
Απών/απούσα

Πινακίδες μπορεί να μην είχε, αλλά αριθμό σκάφους (π.χ. ΛΠ-ΧΧΧΧ) θα είχε φαντάζομαι. Σε κάθε όμως περίπτωση θα μπορούσαν να στείλουν ένα γερανό να το πάρει. Απλώς δεν είναι η συνηθισμένη περίπτωση για τους αστυνομικούς και επομένως δεν θέλουν να μπλέξουν. Όμως μην τρελαθούμε, είναι 100% δική τους αρμοδιότητα. Γράψε μας που ακριβώς είναι να πάρουμε όλοι μαζί τηλέφωνο.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

ok πηρα το 3 τηλεφωνο σημερα και επικοινωνησα και με το γραφειο της δημαρχου. οντως ειναι λιγο αμηχανια εδω μιας και ειναι σκαφος και οχι αμαξι. Ο αστυνομος με πηρε κατα τις 2:15 μου εδωσε τα στοιχεια του και ειχε μαζι του τους ιδιοκτητες. Με ρωτησε να τους δωσει κληση ή όχι (απο πισω η ιδιοκτητρια γκρινιαζε) και οτι σε 2 ωρες θα ερχοταν το φορτηγο να το μαζεψει να το παει στο χωρο φυλαξη σκαφων για να βγαλει τον χειμωνα, του ειπα "οχι μην τους δωσεις πηραν το μαθημα πιστευω, αλλα εξηγησε τους οτι δεν μπορουν να αφηνουν το σκαφος οπου ειναι"ο αστυνομος συμφωνησε οτι αυτη ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση

σημειωνω οτι ο αστυνομος μπηκε στο κοπο να με παρει τηλεφωνο που ειναι θετικο στοιχειο. εχω στειλει και διαμαρτυρια στο υπουργειο εδω και ενα μηνα και μου απαντησαν οτι μεσες ακρες κανουν οτι μπορουν.

αν ειναι και αυριο εκει (ποτε δεν τους εμπιστευομαι αυτους τους κλαψιαριδες) θα σας το αναφερω μην ειμαι ο μονος που παιρνει τηλεφωνο.

portokali
Απών/απούσα

" Με ρωτησε να τους δωσει κληση ή όχι (απο πισω η ιδιοκτητρια γκρινιαζε) και οτι σε 2 ωρες θα ερχοταν το φορτηγο να το μαζεψει να το παει στο χωρο φυλαξη σκαφων για να βγαλει τον χειμωνα, του ειπα "οχι μην τους δωσεις πηραν το μαθημα πιστευω, αλλα εξηγησε τους οτι δεν μπορουν να αφηνουν το σκαφος οπου ειναι"ο αστυνομος συμφωνησε οτι αυτη ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση"

δυστυχώς δεν πήραν κανένα μάθημα....αν δεν πληρώσουν δεν μαθαίνουν.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Κατερίνα θα περάσω και αύριο, αν ειναι εκει, τοτε ναι θα πρεπει να πεσει η κληση (αλλα τι κληση; 80 ευρω ή άλλη;)

contact