Οι τύποι στις πολυκατοικίες...

19 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
cornholio
Απών/απούσα

Δείτε την εικονίτσα μου εδώ και γράψτε τα σχόλιά σας...

Πήγα κι εγώ ο κακομοίρης και έβαλα το ποδήλατο στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας του γαμπρού μου, που κάτσαμε για ένα καφεδάκι. Μετά από 10 λεπτά μας χτύπαγε την πόρτα ο διαχειριστής, ζητώντας να μάθει ποιανού είναι το ποδήλατο. Πήγα λοιπόν και το έβγαλα από εκεί που ήταν, μετά από αυτές τις υστερίες.

Να σημειωθεί ότι το είχα κλειδώσει σε μια άκρη που δεν εμπόδιζε.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
dimitris
Απών/απούσα

ρε τον καταραμένο! πότε πρόλαβε ο άτιμος να κάνει τόσα λάθη σε τόσο λίγο χώρο...
πάντως εκτός από άσχετος από ορθογραφία (να ναι καλά τα λεξικά στον υπολογιστή που με κάναν άνθρωπο) είναι και πολύ επιθετικός.
είναι άραγε απόφαση συνέλευσης αυτό; σίιιγουρα...
άστον να κουρεύεται τον δον παράξενο

vandelelijkestad
Απών/απούσα

κι εγω εφαγα αρκετο πολεμο στην πολυκατοικια (μεχρι και ανωνυμο υβριστικο σημειωμα).
Τελικα αρχισα να το δενω εξω αλλα ανοχλουσε το γωνιακο τουριστικο μαγαζι (γιατι στην αθηνα οποιος κατεχει μαγαζι κατεχει το πεζοδρομια και το δρομο μη σου πω και τον απεναντι). Τωρα το δένω απέντι, σημειωτέον όμως ότι το συγκεκριμένο πδήλατο επειδή ειναι πολύ φτηνο δεν το κλέβει κανεις (το ειχα παρατήσει μια βδομαδα στο κεραμεικο και μερικες μερες στο θησειο) αλλα αν είχα κατι καλυτερο θα αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα.

dilated
Απών/απούσα

Εγώ πάντως (ευτυχώς) δεν έχω τέτοιου είδους αντιδράσεις εδώ που μένω....

p.s. I am the Great Conholio! I need TP for my bunghole! Is this Nicaragua??? αχαχαχαχαχα....

Inferno
Απών/απούσα

bungholiooooooo!!!!!..... I am the great cornholiooooo!!!!!!
Are you threatening me???

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

vasika eimai diaxeiristis, gia podilato den exoume provlima alla ekana xamo otan eida sto kipo mia megali mixani mias k exoume k garage k eley8ero xwro sto dromo k tou afisa ena simeiwma mias k fysika allo mixani pou afinei ladia k istories, opws k amaxi, k allo podilato. genika pantws prepei na iparxei kanonismos na provlepei tetoies katastaseis.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

τον κανονισμό της πολυκατοικίας για να δεις αν όντως απαγορεύεται το ποδήλατο.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αν δεν ενοχλείς την κίνηση / είσοδο / διάδρομο, αν δεν λερώνεις (προσοχή σε τοίχους με τα λάστιχα κλπ), αν δεν κλείνεις / μπλοκάρεις τίποτα διακόπτες, πόρτες κλπ και αν είναι για λίγη ώρα, νομίζω ότι είναι παράλογο να σου απαγορεύσουν να "σταθμεύσεις" για λίγο το ποδήλατό σου μέσα σε πολυκατοικία.
Στην δική μου έχουν ανοχή. ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ το αφήνω δίπλα στην είσοδο, το κλειδώνω σε ενα μεταλλικό κάγκελο. Εμποδίζει λίιιιιγο στην είσοδο αλλά είναι μόνο για 10 λεπτά (όσο να αλλάξω από τα ρούχα της δουλειάς για να πάω καμμιά βόλτα πιο μακρινή ).
Με καλό τρόπο, ρώτησε τους και πες τα παραπάνω (ότι το αφήνεις για λίγο, προσέχεις, δεν λερώνεις, φοβάσε μην σου το κλέψουν, δεν θα το αφήσεις μόνιμα κλπ).
Αν είναι σε πολυκατοικία ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ, δεν έχεις και πολλά δικαιώματα, ακολουθείς ότι σου πουν.

McZab
Απών/απούσα

...πολυκατοικία πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Εκτός από εμένα και την γυναίκα μου υπάρχει άλλος ένας με ποδήλατο. Αρχικά κάποιοι "ξίνησαν" επειδή το ανεβάζω με το ασανσέρ αλλά καθώς δεν είμαι πιτσιρίκι και μου αρέσουν οι "πληρωμένες απαντήσεις" δεν ξαναασχολήθηκαν. Θα έλεγα δε, ότι οι περισσότεροι εκφράζονται με αυτό το σύνηθες ύφος χαμογελαστής και καλοπροαίρετης ζήλιας όταν διασταυρωνόμαστε στην είσοδο. Η δε γυναίκα μου που πηγαίνει σε ιδιαίτερα μαθήματα με το ποδήλατο, ουδέποτε αντιμέτωπισε πρόβλημα σε άλλη πολυκατοικία.

ΥΓ. Φαντάσου πάντως αν ο διαχειριστής είναι τόσο ανορθόγραφος (πρακτικά αγράμματος), τι πνευματικού και μορφωτικού επιπέδου είναι οι ιδιοκτήτες που τον εξέλεξαν να διαχειρίζεται τα κοινά θέματα...

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

vasika exoume diaxeiristiki epitropi apo 3 idioktites pou menoume mesa k mia eteria pou kanei diaxeirisi gia na min exoume pote tsakomous k na sxizoume opoion kanei malakies px. parkarisma sto pezodromio, den plironei koinoxrista klp. kalo einai na mpeneis se tetoia gia na exeis to panw xeri. epitides den iparxei provlima pote me podilato alla an mpei mixani mesa thn exei parei k thn exei sikosei opws k ena cayenne pou vre8ike sto pezodromio k meta to 3eskisa me ta gnwsta aytokolita. k panta meta anakoinosi apo diaxeiristiki epitropi tipou "min parkarete sto pezodromio - den exoume kamia ey8ini" k kati tetoia.

cornholio
Απών/απούσα

Σίγουρα, όταν δε μένεις σε κάποια πολυκατοικία , ακολουθείς ότι σου πουν, απλά εγώ δεν το ήξερα.
Τους είπα ότι είμαι επισκέπτης και δεν γνώριζα τον κανονισμό και το έβγαλα και το κλείδωσα αμέσως έξω. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι ο τύπος έψαχνε όλα τα διαμερίσματα για να με βρει. Και το σημείωμα πάνω στο ποδήλατο βέβαιως βεβαιως που ήταν ΘΕΪΚΟ!!!

cornholio
Απών/απούσα

Να υποθέσω ότι κι εσείς ήσασταν φαν του Beavis & Butthead?

RRRRRAaaaa I am the Great Cornholio! My Bunghole will speak now.

cornholio
Απών/απούσα

Βασικά ενα GT Aggressor έχω, δεν είναι και Ideal Pro Rider αλλά τα είχε κι αυτό τα λεφτάκια του. Επειδή γενικώς διαβάζω για τις κλοπές που γίνονται προσπαθώ να το κλειδώνω ως επί το πλείστον σε κλειστούς χώρους.

cornholio
Απών/απούσα

Ακόμα και μετά από αυτά μπορώ να τους δώσω τη δικαιολογία, επειδή δεν έχει περισσότερο χώρο για παραπάνω απο 1 ποδήλατο εκεί που το άφησα και επειδή έχει γκαράζ η πολυκατοικία, ίσως να μη θέλουν να γίνει κανόνας να αφήνουν οι ένοικοι εκεί ποδήλατα , έτσι ώστε να μη λερώνεται το κλιμακοστάσιο.

Για τον ανορθόγραφο... τι να πω.. δεν τον ξέρω και δεν θέλω να τον ξέρω!

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

na to afines sto garage, den 8a sou pei kaneis kati. asto se xwro pou anikei ston gnwsto sou.

cornholio
Απών/απούσα

... και έτσι θα το κάνω απο δω και πέρα.

zouzouni
Απών/απούσα

Πριν χρόνια κλέψανε το ποδήλατο ενός φίλου που το είχε κλειδώσει μέσα στην πολυκατοικία, έξω από το διαμέρισμά του. Προσοχή λοιπόν, δεν ξέρεις ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν σπίτι. Καλό είναι τα ποδήλατα να διανυκτερεύουν μέσα στο σπίτι...

soulishead
Απών/απούσα

Στο σπιτι ειναι το καλυτερο αλλα αν το ασανσερ ειναι μικρο και δεν χωραει το ποδηλατο ή δεν υπαρχει καθολου, τι κανεις? το πεταλο νομιζω ειναι η μοναδικη λυση δεμενο μεσα στη οικοδομη σε τετοια περιπτωση. ειναι αδυνατο να ανεβοκατεβαινεις 7 οροφους δυο φορες τη ημερα φορτομενος με το ποδηλατο. το εχω επιχειρησει. Το θεμα παντως ειναι πως πολλοι ενοχλουνται με τα ποδηλατα στις οικοδομες και πιστευω πως ειναι απαραδεκτοι. Λες και αυτοι που κυκλοφορουν ολη μερα με τα αυτοκινητα τους δεν ενοχλουν κανενα. ουτε με τα καυσαερια, ουτε με το κυκλοφοριακο χαος που προκαλουν , ουτε με τις κορνες τους και ενα σωρο αλλα. Το ποδηλατο στην οικοδομη ειναι το προβλημα της κοινωνιας μας στην ελλαδα, αν το λυσουμε αυτο θα ειμαστε comple. Αντε τωρα!

cornholio
Απών/απούσα

ναι εμείς οι ποδηλάτες τους πειράξαμε...
Ευτυχώς στο σπίτι που μετακομίζω τώρα έχει μεγάλο ασανσέρ και θα το έχω στο σπίτι το ποδήλατο...

contact