ΚUWAHARA

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vazel
Εικόνα vazel
Απών/απούσα

Γεια και χαρα σε ολους!!
Τα Kuwahara τα ξερει κανεις?
Λεω να αγορασω ενα Kuwahara lazerlite pro 24" cruiser καμια γνωμη?
Εχω καλη γνωμη απο ενα ΚΖ 1 20" του 82 που εχω απο παιδι..

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
TruLocal
Απών/απούσα

Ποιας χρονιας? Για τι χρηση το θελεις? Γενικα τα bmx του τοτε δεν εχουν καμια σχεση με του σημερα, ειδικα τα cruiser.

vazel
Εικόνα vazel
Απών/απούσα

To KUWAHARA Lazerlite pro 24 ειναι του 2008, το θελω για καθημερινη χρηση, να ανεβωκατεβαινει πεζοδρομια και σκαλια και μικρες αποστασεις

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τα bmx είναι στατικά ποδήλατα δεν είναι για αποστάσεις αν βέβαια σου αρέσει εσένα
εμένα μου περισσεύει :D

TruLocal
Απών/απούσα

Αν και ειναι πολυ καλο ποδηλατο για racing δεν κανει για την δουλεια που θελεις. Ενας λογος ο οποιος ειναι και σημαντικος ειναι το υλικο του σκελετου. Το αλουμινιο μπορει να ειναι ελαφρυ αλλα δεν κανει για χρηση street. Γενικα τα racing bmx σε χρηση περαν της πιστας υπεφεραν και κοβοντουσαν (εχω κοψει μεχρι στιγμης 4). Ποσο μαλον το lazerlite που ειναι ακομη ποιο εξηδεικευμενο racing ποδηλατο. Κατι αλλο που μπορει να σε δυσκολεψει ειναι το βημα του. Τα cruiser ειχαν παντα πιο βαρυ βημα απο τα 20αρια bmx και ετσι δεν ειχαν τοσο καλη δυνατοτητα επιταχυνσης. Αν εισαι φανατικος του bmx θα σου προτεινα ενα "κλασσικο" (20αρα ροδα) με μεγεθος σκελετου 21 (εξαρταται απο το υψος σου). Θα σου προτεινα ενα ελαφρυ new skool dirt-street με ενα μακρυ (σε λογικα πλαισια) παλουκοσελο για να μπορεις να το ανεβαζεις και να κανεις και λιγη αποσταση.

vazel
Εικόνα vazel
Απών/απούσα

Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια.
Ναι για μενα μονο ΒΜΧ, το υψος μου ειναι 1.77 και το ΚΖ1 η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μικρουλι (17.75 top tube) αλλα το λατρευω!
Καποια προταση για καποια συγκεκριμενη μαρκα και μοντελο? Το κοστος να ειναι λογικο αλλα δεν ειναι το παν.

TruLocal
Απών/απούσα

Για το υψος σου το μεγεθος που θα σου κανει ειναι 20.5 η ακομα και 20.7. Αυτη την στιγμη αξιολογα complete bmx εχουν η eastern(metalhead και πανω) και η wethepeople (thrust και πανω) (κειμενονται απο 400 εως 600 euro). Αλλες μαρκες που μπορεις να βρεις αλλα ισως χρειαστει να το "χτισεις" το ποδηλατo (οπως τον παλιο καλο καιρο) ειναι οι fit, proper, fly.
Θα σου προτεινα επισης να διαλεξεις και new skool τιμονι μιας και ειναι απιστευτα βολικα και ελαφρια (8,2 rise, 29" widht, 11 μοιρες backsweep και 15 μοιρες upsweep).
Αν με το καλο παρεις bmx να κανονισουμε ολοι οι bmxαδες εδω απο τους ποδηλατες και οσοι τους αρεσει το street να κανουμε μια συναξη και μετα streeταδα στην Αθηνα.

vazel
Εικόνα vazel
Απών/απούσα

Τελικα το αγορασα το Kuwa αν και καθαροαιμο racer (νοσταλγια ισως ), και κοιταζω τις μαρκες που ειπες, αληθεια τα haro τα gt τα redline τι λενε? Old school ηταν τα καλυτερα θυμαμαι αλλα μαλλον εχουν μεινει πισω τεχνολογικα...το budjet τωρα για street ειναι απο 400 ως 500 ευρο τι προτινεις συγκεκριμενα να δω (1-2 κοματια κι εμφανιση δεν με νοιαζει)?
Καλη η ιδεα σου, ειμαι μεσα.

TruLocal
Απών/απούσα

Η haro, gt, redline ειναι και αυτες μια χαρα εταιριες. Το κακο ειναι οτι στο Ελλαδισταν φερνουν μονο τις φθηνες σειρες (που ειναι καταληλες μονο για αγκυρες στα βαπορια) μιας και οι αντιπροσωποι το βλεπουν το bmx καθαρα σαν παιδικο ποδηλατο. Ειδικα με την haro ειναι μεγαλο το κριμα μιας και βγαζει πολυ καλα ποδηλατα τα οποια δεν τα βλεπουμε ουτε ζωγραφιστα (ειδικα την επανεκδοση του haro master).
Εγω εχω το wethepeople trust 2009. Δεν νομιζω να σου κανει γιατι ειναι 21'. Υπαρχει ομως το addict που ειναι ιδιο με το trust (ιδιοw σκελετος, εξαρτηματα κ.τ.λ.), μεγεθος 20.8', βγαινει σε γκρι και σε ροζ(yeah old skool) και ειναι γυρω στα 460 euro. Σε eastern μου ειπαν πως υπαρχει το ramrodder αλλα αποτι ειδα ειναι πιο φθηνο απο το addict (400 euro) αλλα δεν ειναι το ιδιο σε επιπεδο βαρους και μεγεθους (20,25'). Για οτιδηποτε αλλο σε real time στειλε στο trulocolocal@yahoo.gr

contact