Να μετακομίσω το δικό μου από NYC ή να πάρω άλλο;

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Tooloobas
Απών/απούσα

Γειά σας παιδιά,

Μετακομίζω στην Αθήνα από ΝΥ και έχω ένα υπέροχο Raleigh Suntour του '87 νομίζω, κούρσα, πανάλαφρο και σε άριστη κατάσταση.

Η ερώτηση είναι: υπολόγισα ότι αν δεν το φέρω θα έχω γύρω στα 250 ευρώ να διαθέσω για να αγοράσω κάτι παρόμοιο.
Υπάρχει καμία περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο; Ή οποιαδήποτε κούρσα της προκοπής;

ΥΓ. το αγόρασα 120 ευρώ εδώ...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Ποσα θες για να το φερεις εδω;
Αν εισαι ΟΚ με μεταφορα, φερτο και το πουλας εδω
αν δε σου κανει

Tooloobas
Απών/απούσα

Άλλα 120. Γι'αυτό ρωτάω αν θα βρω κάτι με 120. Αλλά καλή ιδέα να το πουλήσω εκεί.

Wicca
Απών/απούσα

Tooloobas wrote:
Άλλα 120. Γι'αυτό ρωτάω αν θα βρω κάτι με 120. Αλλά καλή ιδέα να το πουλήσω εκεί.

Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι παρόμοιο σε vintage πλαίσιο εδώ, και δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι σε παρόμοια τιμή.
Το να το φέρεις, και από την στιγμή που είναι used, οπότε δεν εκτελωνίζεις τίποτα, θα σου στοιχίσει συσκευασμένο και ως fragile ( έτσι θα το δώσεις στο αεροπλάνο), 75-80 ευρώ ανάλογα με την εταιρία που θα ταξιδέψεις.
Αν σου φαίνονται πολλά τα λεφτά, βάλε το στην μεταφορική μαζί με την υπόλοιπη οικοσκευή. ( δεν θα φέρεις άλλα πράγματα από εκεί;)
Στην περίπτωση αυτή θα είναι και ασφαλισμένο κατά την μεταφορά. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει σαν πλαίσιο οπότε πούλα το πριν φύγεις.

Προσωπικά όμως πιστεύω ότι τα παλιά "made in USA"ποδήλατα είναι πολύ ποιοτικά οπότε αν έχεις κάτι τέτοιο στην κατοχή σου καλό θα είναι να το κρατήσεις.

Tooloobas
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω καταλήγω στο να το φέρω, αλλά ομολογώ ότι παρόλο που είναι περίπτωση, δεν με ενδιαφέρει ως συλλεκτικό, αλλά η ιδιότητα του ως ένα πολύ καλό, πολύ ελαφρύ ποδήλατο, (είναι όντως πολύ καλά ποδήλατα). Οπότε με ενδιαφέρει μόνο το αν μπορώ να βρω ένα καλό ελαφρύ κουρσάκι στα ίδια λεφτά. Δεν έχω τίποτα, μόνο βαλίτσες! Παλιότερα που μετακόμησα από Σκοτία, μετάνιωσα που δεν έφερα ένα αγγλικό αυτή τη φορά raleigh το οποίο ήταν το καλύτερο ποδήλατο που έχω δει. Μεταχειρισμένο 90 ευρώ αυτή τη φορά. Το ίδιο βάρος με το λάπτοπ μου περίπου :)
Μιας και αυτό είναι thread για συμβουλές, να πω εδώ ότι ίσως αξίζει αντί να αγοράσεις ποδήλατο στην Ελλάδα, η πτήση για Εδιμβούργο κάνει γύρω στα 150 με επιστροφή, και βρίσκεις απίθανα ποδήλατα για άλλα 150. Το αεροπλάνο για το ποδήλατο νομίζω είναι 30 από εκεί.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Αν θες να πουλησεις κατι
πουλα το laptop.
Πολυ βαρυ, για νε ζυγιζει οσο ενα ποδηλατο

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Εγώ αυτό που έχω να πω, είναι ότι όπου και να καταλήξεις, καλοτάξιδο θα είναι, γιατί από ότι φαίνεται, τί σκωτίες τί αμέρικες, σε ησυχία πάντως το ποδήλατο δεν μένει.

contact