νεος

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
barbouni13
Απών/απούσα

γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στ φορουμ κ δεν εχω ιδεα για ποδηλατα περαν απο αυτα που ειχα πιτσιρικας! εχω υψος 193 και 100 κιλα. εχω παρει αρκετα κιλα τον τελευταιο καιρο κ το θελω για γυμναστικη , να πηγαινω στο πανεπιστημιο κ σιγα σιγα με προπονηση να βγαζω χιλιομετρα να το εχω ως χομπυ δηλαδη ( να το κανω τροπο ζωης) . μπορω να διαθεσω ως 600 ευρω το πολυ και ενδιαφερομαι ΜΟΝΟ για ποδηλατο δρομου , οποτε μν μ πειτε για ΜΤΒ κτλ. εχετε κατι στο νου σας ως πιο εμπειροι? το ποδηλατο σηκωνει τα κιλα μουν αν και τ κιλα ειναι θεμα που λυνεται με θεληση κ υπομονη. ευχαριστω

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

... Από κει και πέρα προσπάθησε να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά να δεις τι σου αρέσει πρώτα, ρίξε μια ματιά σε παλιά ποστ με το ίδιο θέμα, αποφάσισε ποια ποδήλατα σου αρέσουν και μετά εδώ είμαστε.

Εννοώ ότι η ερώτησή σου είναι σαν να μπαίνεις σε ένα φόρουμ με συνταγές και να λες παιδιά αποφάσισα να φάω κάτι πολύ νόστιμο σήμερα το μεσημέρι. Ποιο φαγητό μου προτείνετε; Εκτός από το ότι θα σου πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι τόσο γενικόλογες όσο να σου πουν το φλυτζάνι ή να σου ρίξουν τα χαρτιά.

contact