Ποδηλατικά νέα από ιταλία

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
af
Απών/απούσα

βρήκα δύο δικτυακούς τόπους από ιταλία που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους.
1.www.expobici.it θα γίνει ή πρώτη έκθεση στην πάντοβα(padova) της ιταλίας και από ότι διάβασα σε καποιο ιταλικό ποδηλατικό περιοδικό θα συμμετέχουν οι περισσότερες εταιρίες του χώρου.
2.www.ilikebike.it ωραία θέματα και εικόνες σχεδιασμένο από ιταλό δημοσιογράφο με αγάπη στο ποδήλατο, έχει και ένα κομμάτι art bike
δυστυχώς τα περισσοτερα ιταλικά site δεν έχουν αγγλική έκδοση, νομίζω ότι και αυτές οι σελίδες μάλλον δεν έχουν αγγλική version.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
fantasmamore
Απών/απούσα

Ποιό ιταλικό περιοδικό ασχολείται με ποδήλατα; Και κυρίως.... το βρήκες στην Ιταλία ή πωλείται σε περίπτερα στο κέντρο? (η γλώσσα δεν είναι πρόβλημα...)

af
Απών/απούσα

λοιπον το περιοδικο το βρηκα στην ιταλια. Δεν έχω βρει, μάλλον δεν έχω ψάξει, ιταλικά περιοδικά για ποδήλατα στην ελλάδα. Φαντάζομαι όμως ότι στα περίπτερα με ξένο τύπο κάποιος μπορεί να ζητήσει και να του φέρουν. Το περιοδικό λέγεται granfondo και μιλάει κυρίως για κουρσάκια αλλά έχει και θέματα γενικότερα. Από τις ίδιες εκδόσεις είδα οτι βγάίνει και ένα άλλο που λέγεται tecno mtb μόλις βρήκα και το site www.tecnomtb.com.

fantasmamore
Απών/απούσα

Δεν νομίζω να στο φέρνουν αν δε φέρνουν τις συγκεκριμένες εκδόσεις... Άσε που ακόμα κι αν το φέρουν, όταν στα άλλα περιοδικά το καπέλο που βάζουν είναι σχεδόν ίσο με την τιμή του περιοδικού, σε αυτό πόσο θα είναι; Μάλλον θα αγκαρέψω κανένα γαιδούρι, φίλο μου, να μου το φέρει τα Χριστούγεννα... :P Σε ευχαριστώ πολύ!

contact