... βάζεις δύσκολα και η εποχή δεν είναι η πιο κατάλληλη.
Κόντρα αέρας, πολύ ζέστη, ντάλα ήλιος, δύσκολη διδρομή, πολλά υψομετρικά....
Τουλάχιστον βρες καλή παρέα και οργάνωσέ το σωστά.
Αν θέλεις πρότασή μου, ξεκίνα από το ίδιο σημείο, κατέβα μέχρι Ανάβυσσο, πάρτο αριστερά προς Αγ. Κωνσταντίνο, γύρνα προς Λαύριο, κάνε μια προς κανα Κερατοβούνι και επιστροφή.
Έχει μπόλικα χλμ, αρκετούτσικα υψομεντρικά, πιο βατή διαδρομή και σίγουρα θα βρείς καλή παρέα καθ' οδόν.
Τι λέτε για αυτή τη διαδρομή για τη προπόνηση της Κυριακής;
Έχω γράψει 160χλμ κάμποσες φορές και θα ήθελα να ανέβω σιγά σιγά. Τα χλμ πιστεύω θα τα βγάλω αλλά τα υψομετρικά;; μμμμμμμμμμ
Καλησπερα!Την προηγουμενη δεν ετυχε να κανονιστει..Αν θες αυτη την Κυριακη δηλωνω παρων!
Δε σε έχω ξεχάσει Παύλο, δεν έτυχε όμως να ξαναβγώ .
Τώρα για τη διαδρομή που ανέβασα είδα κάτι 19% κλίση από Αλεποχώρι προς Βίλια κάψιμο!! Αν ο αέρας κοπάσει και η θερμοκρασία είναι γύρω στο 30άριίσως το επιχειρήσω, αλλιώς... Έχει δοκιμάσει κανείς τη διαδρομή αυτή;
... βάζεις δύσκολα και η εποχή δεν είναι η πιο κατάλληλη.
Κόντρα αέρας, πολύ ζέστη, ντάλα ήλιος, δύσκολη διδρομή, πολλά υψομετρικά....
Τουλάχιστον βρες καλή παρέα και οργάνωσέ το σωστά.
Αν θέλεις πρότασή μου, ξεκίνα από το ίδιο σημείο, κατέβα μέχρι Ανάβυσσο, πάρτο αριστερά προς Αγ. Κωνσταντίνο, γύρνα προς Λαύριο, κάνε μια προς κανα Κερατοβούνι και επιστροφή.

Έχει μπόλικα χλμ, αρκετούτσικα υψομεντρικά, πιο βατή διαδρομή και σίγουρα θα βρείς καλή παρέα καθ' οδόν.
Καλησπερα!Την προηγουμενη δεν ετυχε να κανονιστει..Αν θες αυτη την Κυριακη δηλωνω παρων!
Τώρα για τη διαδρομή που ανέβασα είδα κάτι 19% κλίση από Αλεποχώρι προς Βίλια κάψιμο!! Αν ο αέρας κοπάσει και η θερμοκρασία είναι γύρω στο 30άριίσως το επιχειρήσω, αλλιώς... Έχει δοκιμάσει κανείς τη διαδρομή αυτή;